suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Flyfishing Club Musca XIII din Sibiu, va propune, si, in caz ca agreeati ideea, va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni, cu predilectie a celor de rapitori (de orice fel
), sub pretextul naiv ca... se termina anul 2010
, intr-o locatie agreeata, de preferinta in weekendul 17-19 decembrie 2010 (noi ne-am gandit ca dupamasa zilei de 18 decembrie ar fi Ok - in privinta orei si a datei, ramanem flexibili)
intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio"
pana la dinti de stiuca si plantele acvatice (monofilament
) din Olt, politisti care dau la fly, braconieri cu permis ANPA valabil
, despre anul 2011 sau daca voi vreti, despre inevitabilul sfarsit al lumii ! deci despre orice ! sau, la alegere... putem fi si seriosi !
Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13...
in privinta mancarii,... veniti satui sau comandati fiecare dupa puteri ...
daca aveti chef, evident ! fara restrictii, fara prejudecati, fara obligatii ...

intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio"

Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13...

daca aveti chef, evident ! fara restrictii, fara prejudecati, fara obligatii ...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- utilizator constant
Iancu/Gilu stiu, da este ceva stiuca, mi sa parut ca vara a mers mai bine asa intre 7-10 seara, am fost si toamna dar f.slab.
Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa
)
Balta are potential pentru stiuca dar in afara de caras nu cred ca se populeaza, pacat.
Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa

Balta are potential pentru stiuca dar in afara de caras nu cred ca se populeaza, pacat.
-
- veteran
la care balta ai fost pana la urma?silent scrie:Iancu/Gilu stiu, da este ceva stiuca, mi sa parut ca vara a mers mai bine asa intre 7-10 seara, am fost si toamna dar f.slab.
Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa)
o initiativa minunata ! locatia ?miky scrie:Flyfishing Club Musca XIII din Sibiu, va propune, si, in caz ca agreeati ideea, va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni, cu predilectie a celor de rapitori (de orice fel), sub pretextul naiv ca... se termina anul 2010
, intr-o locatie agreeata, de preferinta in weekendul 17-19 decembrie 2010 (noi ne-am gandit ca dupamasa zilei de 18 decembrie ar fi Ok - in privinta orei si a datei, ramanem flexibili)
intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio"pana la dinti de stiuca si plantele acvatice (monofilament
) din Olt, politisti care dau la fly, braconieri cu permis ANPA valabil
, despre anul 2011 sau daca voi vreti, despre inevitabilul sfarsit al lumii ! deci despre orice ! sau, la alegere... putem fi si seriosi !
Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13...![]()
fir intins !
are stiuca si salau dar salau mic deocamdata din cite stiu .Si Gilu sta bine dar mai e si norocul .silent scrie: Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa)

fir intins !
noi ne-am gandit la crasma de pe str. Dimitrie Anghel, vis-a-vis de fostul sediu CRDmino scrie:
o initiativa minunata ! locatia ?
da nu e musai, puteti veni si cu alte propuneri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13