suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 07 Dec 2010, 23:37

Stiti un lac privat in jurul Sibiului unde este stiuca? Vreau sa ma duc maine, ca e cam ultima zi de "toamna".

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Dec 2010, 13:48

Flyfishing Club Musca XIII din Sibiu, va propune, si, in caz ca agreeati ideea, va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni, cu predilectie a celor de rapitori (de orice fel :D ), sub pretextul naiv ca... se termina anul 2010 :lol: , intr-o locatie agreeata, de preferinta in weekendul 17-19 decembrie 2010 (noi ne-am gandit ca dupamasa zilei de 18 decembrie ar fi Ok - in privinta orei si a datei, ramanem flexibili)
intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio" :lol: pana la dinti de stiuca si plantele acvatice (monofilament :lol: ) din Olt, politisti care dau la fly, braconieri cu permis ANPA valabil :lol: , despre anul 2011 sau daca voi vreti, despre inevitabilul sfarsit al lumii ! deci despre orice ! sau, la alegere... putem fi si seriosi !
Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13... :mrgreen:
in privinta mancarii,... veniti satui sau comandati fiecare dupa puteri ...
daca aveti chef, evident ! fara restrictii, fara prejudecati, fara obligatii ...
:wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 08 Dec 2010, 14:45

silent scrie:Stiti un lac privat in jurul Sibiului unde este stiuca? Vreau sa ma duc maine, ca e cam ultima zi de "toamna".
As fi si eu interesat daca este vreun astfel de lac.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Dec 2010, 14:49

Pai sunt destule, Gilu, Iancu, Raul, toate aproape de Scorei...
Stiuca este in toate, si stiuca faina, dar daca n-aveti rezultate sa nu ma injurati... :)

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 08 Dec 2010, 19:06

Iancu/Gilu stiu, da este ceva stiuca, mi sa parut ca vara a mers mai bine asa intre 7-10 seara, am fost si toamna dar f.slab.

Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa :))
Balta are potential pentru stiuca dar in afara de caras nu cred ca se populeaza, pacat.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Dec 2010, 22:08

silent scrie:Iancu/Gilu stiu, da este ceva stiuca, mi sa parut ca vara a mers mai bine asa intre 7-10 seara, am fost si toamna dar f.slab.

Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa :))
Balta are potential pentru stiuca dar in afara de caras nu cred ca se populeaza, pacat.
la care balta ai fost pana la urma?

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Dec 2010, 01:33

miky scrie:Flyfishing Club Musca XIII din Sibiu, va propune, si, in caz ca agreeati ideea, va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni, cu predilectie a celor de rapitori (de orice fel :D ), sub pretextul naiv ca... se termina anul 2010 :lol: , intr-o locatie agreeata, de preferinta in weekendul 17-19 decembrie 2010 (noi ne-am gandit ca dupamasa zilei de 18 decembrie ar fi Ok - in privinta orei si a datei, ramanem flexibili)
intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio" :lol: pana la dinti de stiuca si plantele acvatice (monofilament :lol: ) din Olt, politisti care dau la fly, braconieri cu permis ANPA valabil :lol: , despre anul 2011 sau daca voi vreti, despre inevitabilul sfarsit al lumii ! deci despre orice ! sau, la alegere... putem fi si seriosi !
Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13... :mrgreen:
in privinta mancarii,... veniti satui sau comandati fiecare dupa puteri ...
daca aveti chef, evident ! fara restrictii, fara prejudecati, fara obligatii ...
:wink:
o initiativa minunata ! locatia ?
fir intins !

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Dec 2010, 01:39

silent scrie: Azi am fost Sacadate sa vad ce-i pe acolo, cica stiuca si salau este bereghet(spusele paznicului), poate e poate nu, cert ca nu am avut nici un atac, insa colegul a prins un carasel la rotativa :))
are stiuca si salau dar salau mic deocamdata din cite stiu .Si Gilu sta bine dar mai e si norocul . :lol:
fir intins !

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 09 Dec 2010, 09:43

Am fost la balta din Sacadate.

La Gilu de fiecare data am avut macar 1-2 atacuri, inca nu am prins peste 1 kg, cine stie poate la anul.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Dec 2010, 10:43

mino scrie:
o initiativa minunata ! locatia ?
noi ne-am gandit la crasma de pe str. Dimitrie Anghel, vis-a-vis de fostul sediu CRD
da nu e musai, puteti veni si cu alte propuneri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns