suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2010, 22:40

"Sa ne uitam si dintr-un alt punc de vedere, problema e ca de ex. anpa nu are resurse nici personal, in weekend nu vin ca nu sunt platiti, nici bani de benzina nu prea primesc, li sa taiat si salarul, iar ong-urile nu au drept de control, desi in lege este stipulat ca si ei ar trebui sa faca controale. Mi se pare ca legile in tara asta sunt scrise cu curul, la fiecare ai o gramada de portite si interpretari. "

Astea seamana cu scuzele puerile a celor de la AGVPS :!:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 05 Dec 2010, 23:01

@elias: te rog sa nu tragi concluzii gresite, si sa nu ma compari cu ajvps-uri, eu am vorbit despre anpa. AJVPS-urile nu au nici o scuza, dar ei nu pot sa dea amenzi asta e un lucru cert si stiut.
Acum hai sa nu ne certam intre noi ca nare nici un rost.

Dupa parerea mea, ajvpsurile si ong-urile similare ar trebuie desfintate ca si romsilva, rnp etc, nu au absolut nici un rost ca nu fac nimic decat sa colecteze niste taxe pentru nimic.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Dec 2010, 23:08

silent scrie:O varianta ar fii sa chemam de ex. o televiziune sa faca un montaj acolo, poate asa si politia se baga mai serios, macar din jena.

Sa ne uitam si dintr-un alt punc de vedere, problema e ca de ex. anpa nu are resurse nici personal, in weekend nu vin ca nu sunt platiti, nici bani de benzina nu prea primesc, li sa taiat si salarul, iar ong-urile nu au drept de control, desi in lege este stipulat ca si ei ar trebui sa faca controale. Mi se pare ca legile in tara asta sunt scrise cu curul, la fiecare ai o gramada de portite si interpretari.

Dar sa revenim la ale noastre, ma trebuie sa sunam .....
ai cunostinte la tv ?
anpa nu are resurse ? nu e vina mea eu am cotizat si am impozitele si taxele platite
in week nu vin ca nu sunt platiti ? nu cred ca face cineva ceva degeaba (nu ca ar face vre-o data ceva innafara de a abera ordine si proecte idioate si fara rost )
nici bani de benzina nu au ? nici eu nu am ! 4,81 lei la petrom
legile sunt scrise cu curul ! (gindite parerea mea ) ei bine aici ai dreptate !

vrei sa faci ceva util ! fa public nr de telefon de la inspectorul ANPA pe sibiu . se poate afla si cu google deci nu e secret ! poate suna mai multa lume care alt fel nu isi pierde timpul sa il caute .

nu lua acest mesaj ca un atac la persoana ta ! nu am aceasta intentie !

fa public numarul si poate pescari nu vor mai trai vesnica drama a ciobanului din MIORITA .

nu te RESEMNA pescare !

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 05 Dec 2010, 23:33

ce aveti ma cu omul? silent tot respectul pt ceea ce incerci sa faci.
eu am cerut nr anpa si silent mi l-a trimis pe mp
pt a primi ceva trebuie doar sa ceri :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Dec 2010, 23:41

shirkan
nu am nimic cu omul asa cum am scris !

,,nu lua acest mesaj ca un atac la persoana ta ! nu am aceasta intentie ! "

mi am permis sa ma lamentez putin :lol:
am sugerat o cale de atac din partea pescarilor . telefonul !
am cerut in numele tuturor !
:lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Dec 2010, 00:00

Asta o fi? asta l-am gasit pe net...
0742.779.774

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Dec 2010, 09:18

silent scrie:@elias: te rog sa nu tragi concluzii gresite, si sa nu ma compari cu ajvps-uri, eu am vorbit despre anpa. AJVPS-urile nu au nici o scuza, dar ei nu pot sa dea amenzi asta e un lucru cert si stiut.
Acum hai sa nu ne certam intre noi ca nare nici un rost.

Dupa parerea mea, ajvpsurile si ong-urile similare ar trebuie desfintate ca si romsilva, rnp etc, nu au absolut nici un rost ca nu fac nimic decat sa colecteze niste taxe pentru nimic.
Chiar nu am avut deloc intentia asta,atat doar ca mi-am adus aminte de cuvintele unei anumite persoane.La fel de bine cum mi-aduc aminte si ce mi-a raspuns repr.ANPA la telefon cand l-am sunat in legatura cu Avrigul.Asta era anul trecut si de atunci nu s-a schimbat nimik ca sa ma faca sa am incredere in ei.Numai bine :wink:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 06 Dec 2010, 09:31

Da asta e: 0742.779.774

Initial nu am vrut sa-l pun aici ca am vrut sa vad cine e interesat si imi cere pe privat, sa le numar, pana acum era 1(o singura) persoana :)

Eu v-am zis numai un alt punct de vedere atata tot, si eu imi platesc taxele, am permisul avizat etc, dar bani astia ajung la stat unde sunt repartizati inapoi... in fine nici eu nu sunt de acord cu felul cum este tratat problema

@elias: asa i-am zis si la repr. anpa cand l-am sunat ca pana nu fac controale de amploare si campanii, etc pescarii no sa aiba incredere in ei si nici no sa sune pentru reclamatii, dar din pacate asta e un cerc vicios.

Cum a zis si repr. din Timisoara, daca se fac reclamatii atunci ei sunt constransi sa ia masuri.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Dec 2010, 09:51

ma da eu am o intrebare si mai mare?de ce i se spune"inspector" :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Dec 2010, 09:57

danstiucaru scrie:ma da eu am o intrebare si mai mare?de ce i se spune"inspector" :D
Dane, pai banii se iau dupa titulatura, mai trebuie sa si faca ceva? :roll: :lol: :lol:

Scrie răspuns