Astea seamana cu scuzele puerile a celor de la AGVPS

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ai cunostinte la tv ?silent scrie:O varianta ar fii sa chemam de ex. o televiziune sa faca un montaj acolo, poate asa si politia se baga mai serios, macar din jena.
Sa ne uitam si dintr-un alt punc de vedere, problema e ca de ex. anpa nu are resurse nici personal, in weekend nu vin ca nu sunt platiti, nici bani de benzina nu prea primesc, li sa taiat si salarul, iar ong-urile nu au drept de control, desi in lege este stipulat ca si ei ar trebui sa faca controale. Mi se pare ca legile in tara asta sunt scrise cu curul, la fiecare ai o gramada de portite si interpretari.
Dar sa revenim la ale noastre, ma trebuie sa sunam .....
Chiar nu am avut deloc intentia asta,atat doar ca mi-am adus aminte de cuvintele unei anumite persoane.La fel de bine cum mi-aduc aminte si ce mi-a raspuns repr.ANPA la telefon cand l-am sunat in legatura cu Avrigul.Asta era anul trecut si de atunci nu s-a schimbat nimik ca sa ma faca sa am incredere in ei.Numai binesilent scrie:@elias: te rog sa nu tragi concluzii gresite, si sa nu ma compari cu ajvps-uri, eu am vorbit despre anpa. AJVPS-urile nu au nici o scuza, dar ei nu pot sa dea amenzi asta e un lucru cert si stiut.
Acum hai sa nu ne certam intre noi ca nare nici un rost.
Dupa parerea mea, ajvpsurile si ong-urile similare ar trebuie desfintate ca si romsilva, rnp etc, nu au absolut nici un rost ca nu fac nimic decat sa colecteze niste taxe pentru nimic.