suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Dec 2010, 21:54

:D :D La intalnire ti se vedea fata, aici nu se vede mai nimic... :)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Dec 2010, 22:09

de peste nu se vede ? am si mai mari dar ...no .... nu am aparat foto :cry: :cry: :cry: cam asta e scuza :lol: :lol: :lol:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 03 Dec 2010, 22:21

grey-wolf scrie:
ANDREI RIGA scrie:
adiwolf scrie:nu cred sa existe ceva in materie de braconaj sa nu gasesti pe barajele de pe Olt.
este ceva ce nu va puteti inchipui.
Glumesti, nu-i asa ? :?
din pacate nu glumeste nimeni !!! poti sa te convingi si singur daca vi pina aici :(

uite aici braconieri inteligenti
http://www.youtube.com/watch?v=QDDrz7E8 ... dded#at=64

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Dec 2010, 22:23

Si eu am votat lupu,dar am postat gresit :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Dec 2010, 22:33

elias scrie:Si eu am votat lupu,dar am postat gresit :lol: :lol:
atita timp cit ai votat cu lupu se scuza ori ce gresala :lol: :lol: :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 03 Dec 2010, 22:37

grey-wolf scrie:
ANDREI RIGA scrie:
adiwolf scrie:nu cred sa existe ceva in materie de braconaj sa nu gasesti pe barajele de pe Olt.
este ceva ce nu va puteti inchipui.
Glumesti, nu-i asa ? :?
din pacate nu glumeste nimeni !!! poti sa te convingi si singur daca vi pina aici :(
De fapt intrebarea era : De ce crezi ca nu-mi pot inchipui ? Crezi ca alte ape sufera de alt regim ? pai sub baraj la Mihailesti poti s-o mierlesti, daca te bagi intre ei cand e apa scazuta ! Tito sau Melculbeat iti pot confirma, sunt convins !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Dec 2010, 22:41

te cred nu trebuie sa imi confirme nimeni . am vazut destule si aici si pe dunare si delta ..... :cry:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2010, 21:20

no,cine zicea ca o fost azi la pesti?pe unde?si cum e "curgatorul"nostru?ca la vremea de afara nu stiu ce loc sa aleg maine daca ma hotarasc sa ies undeva,baltile poate fac pojghita de gheaat la noapte si pe olt?cum si la ce?

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 05 Dec 2010, 18:28

[quote="silent"]scuze ca intrerup lantul de glume/urari

am mai scris duminica trecuta despre turnu rosu, sa stiti ca sesizarea la inspectorul anpa n-a fost trecuta cu vederea, am fost sunat de inspectorul din Timisoara, seful lui Ionica si ma asigurat ca vor fii razii la turnu rosu si avrig.

Deci se poate, trebuie numai sunat la anpa si la 112.[/quote] Sunt de partea ta . :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 05 Dec 2010, 22:25

O varianta ar fii sa chemam de ex. o televiziune sa faca un montaj acolo, poate asa si politia se baga mai serios, macar din jena.

Ce n-asi da sa lucrez la anpa sau la jandarmerie, asi fii calare pe ei in fiecare zi...

Sa ne uitam si dintr-un alt punc de vedere, problema e ca de ex. anpa nu are resurse nici personal, in weekend nu vin ca nu sunt platiti, nici bani de benzina nu prea primesc, li sa taiat si salarul, iar ong-urile nu au drept de control, desi in lege este stipulat ca si ei ar trebui sa faca controale. Mi se pare ca legile in tara asta sunt scrise cu curul, la fiecare ai o gramada de portite si interpretari.

Dar sa revenim la ale noastre, ma trebuie sa sunam, sa ne bagam in seama, altfel degeaba asteptam ca lucrurile se vor redresa, imi vine sa urlu cand vad ca intre pescari stau bine mersi braconierii, acum cateva saptamani la avrig am intrebat pe cineva de ce nu face nimic cand vede ca pe malul celalalt se da la hata, raspunsul era: pana nu da peste mine nu ma deranjeaza ca peste e destul, astia de la guvern... samd, pai wtf la asa mentalitate... in fine sper ca la iarna am mai mult timp, poate ne apucam de o campanie de informare, ceva gen let's do it romania.

Scrie răspuns