suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Noi 2010, 22:07

bogdan_m. scrie:
elias scrie:Cel mai bine ar fi sa incepi sa iei usor la pas,toata zona care te intereseaza.Nu o spun cu rautate si nici sa par io mai al draku.Mi-aduc aminte ca faceam partide de pescuit in care la 5-6 dimineatza eram la Scorei si seara plecam cu trenul din Avrig.Am batut locurile marunt marunt si de pe mal si prin apa.Asa am invatzat unde,ce si cum.Dar mi-a placut, pentru ca pescuitul il descoperi singur, pe forum prea putin.Pe apa iti dai seama cu adevarat de ce ai nevoie ptr. partide reusite.Si crede-ma,cand vei sti care-i treaba cu Oltul,atunci iti vei da seama si ce scule ai nevoie ptr.a pacali avatul,stiuca sau salaul.Nu vreau sa fiu inteles gresit,dar la mine a mers,chit ca la inceput pescuiam cu parul,cum zicea un prieten :lol: Hai, fir intins ca deja dau in sentimentalisme.

cum e in cazul meu si al multora unde serviciul si familia iti ocupa 90 % din timp, in cei 10 la suta care iti mai raman pentru pescuit nu prea ai timp sa inveti si daca inveti ceva pana la urmatoarea partida ori ai uitat ori nu mai e valabil. :D :D

asta e viata, traim ca sa muncim in loc sa muncim ca sa traim. :(
daca ti se da mura'n gura parca se pierde tot farmecul pescuitului :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Noi 2010, 22:28

spuneti voi ce vreti,dar eu sunt fericit ca am catelul"de lup"ma sorine,pe tine il pun sa te muste primu de fundulet,ca stiu ca iti plac cateiiiii,hahhaa mai ales dimineata la 5 pe intunerec
nici nu mam uitat la meteo,cum o fi vremea in uichendu acesta?se gata cu soarle asta orbitor?daca ajung prin zona pe la parinti mei vreo 2 ore poate tot pacalesc sa inmoi si eu firul,chiar de ma aleg doar cu o plimbarica,cum mai este debitul apei pe bratul vechi la avrig?poate pacalesc vreo marlita :shock:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Noi 2010, 22:29

sorinB scrie: Catel de lup? :roll: pai ala prinde lupi ma Dane :lol:
nu pe mine :( nu pe mine :?
io nu am facut nimic nenea :cry: :cry: :cry:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Noi 2010, 22:40

grey-wolf scrie:
sorinB scrie: Catel de lup? :roll: pai ala prinde lupi ma Dane :lol:
nu pe mine :( nu pe mine :?
io nu am facut nimic nenea :cry: :cry: :cry:
doar oameni rai sa se teama.... :D :P :D nu tu domnu"".nu am mai avut caine de lup de 9 ani si parca il doream,ultima data am avut un copoi ardelenesc care de multe ori ma insotea la pescuit in apele porumbacului la pastrav,intra cu mine in apa si nu se dezlipea de langa piciorul meu(deci nu imi speria pastraviori)ce amintiri :) de multe ori ma insotea pe balea si pe porumbacu,ma simteam in siguranta ,ca nu ma surprinde ursu(mai ti minte faza cu ursu la scorei sorine :D )

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Noi 2010, 22:44

[quote="danstiucaru"]
doar oameni rai sa se teama.... :D :P :D nu tu domnu"".[quote]

m-am linistit :D
sa iti traiasca mult si sa aveti o frumoasa relatie de prietenie ! ciinele e intradevar cel mai bun prieten al omului

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Noi 2010, 12:03

danstiucaru scrie:spuneti voi ce vreti,dar eu sunt fericit ca am catelul"de lup"ma sorine,pe tine il pun sa te muste primu de fundulet,ca stiu ca iti plac cateiiiii,hahhaa mai ales dimineata la 5 pe intunerec
nici nu mam uitat la meteo,cum o fi vremea in uichendu acesta?se gata cu soarle asta orbitor?daca ajung prin zona pe la parinti mei vreo 2 ore poate tot pacalesc sa inmoi si eu firul,chiar de ma aleg doar cu o plimbarica,cum mai este debitul apei pe bratul vechi la avrig?poate pacalesc vreo marlita :shock:
pe bratul mort la avrig apa a mai crescut fata de saptamana trecuta. poti strecura acum ceva voblere sau rotative.
am fost joi si am reusit sa pacalesc 10 marlite, iar unul care dadea la pestisor viu in zona pilonilor a luat 2 stiuci una la 1,5 kg si alta apox. de 3,5 kg.
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Noi 2010, 17:49

eu am trecut azi peste olt la bradu si era ca cibinu si de pe centura avrigului am vazut apa foarte mica catre brat. :roll: si azi vara eras mai mare

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Noi 2010, 17:51

Eu am fost miercuri pe brat, doar in trecere, avea cineva o stiuca cam la 3 kg si altcineva una la vreo 2,3 kg, ambele la pestisor... :wink:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Noi 2010, 19:51

deci e stiuci,clar :D

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 20 Noi 2010, 22:02

azi am fost si eu prin zona avrig si ce mi-a fost dat sa vad? spectacol, fierbea apa de peste, caras, scobar avatei si alte specii, interesant fenomen pt 20 noiembrie si bineanteles hatzarii care erau la datorie, cel putin 40 de insi, jale mare si asa m-am enervat incat ma dureau nervii si am sunat la 112 si mi s-a comunicat ca o sa vada ce o sa faca in privinta asta si m-au asigurat ca o sa se ia masuri
acuma io nu stiu daca s-a intamplat ceva astazi, vreun control, vreo razie, cel putin am incercat sa-mi fac datoria

Scrie răspuns