Problema e ca zona imi este foarte necunoscuta, nu ca nu as stii unde vreau sa merg si am auzit ca e un baraj acolo. Aia tot incercam sa aflu, unde este mai exact barajul ala, pentru ca ultima oara cand am fost acolo...nu era apa unde ar fi trebuit sa fie acel baraj.Kingfischer scrie:Io cred ca nici el nu stie unde vrea sa mearga. Sau are nevoie de GPS si din Strand pana pe Calea Poplacii.georgeda scrie: Cred ca Barthez vroia sa mearga pe malul celalalt.
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Dane , se pare ca ai gasit sita care cerne pixuri de balauri. Cand ne-o arati pe aia de +7 prinsa la Bradu?danstiucaru scrie:io zic sa lasati locurile astea din baraj sebes olt ,bradu sau cum vreti.nu sunt decat 'STILOURI SI PIXE',mergeti si voi in alte parti ca pe ci pe aproape merg eu,ca mie imi place locu.nu sunt stiuci mari deci nu mergeti,cautai alte locuri.in uichendu trecut era plin pe colo,cred ca la CARAS stiuci nu e.e duse,gata cu ele,pa pa
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Cel mai bine ar fi sa incepi sa iei usor la pas,toata zona care te intereseaza.Nu o spun cu rautate si nici sa par io mai al draku.Mi-aduc aminte ca faceam partide de pescuit in care la 5-6 dimineatza eram la Scorei si seara plecam cu trenul din Avrig.Am batut locurile marunt marunt si de pe mal si prin apa.Asa am invatzat unde,ce si cum.Dar mi-a placut, pentru ca pescuitul il descoperi singur, pe forum prea putin.Pe apa iti dai seama cu adevarat de ce ai nevoie ptr. partide reusite.Si crede-ma,cand vei sti care-i treaba cu Oltul,atunci iti vei da seama si ce scule ai nevoie ptr.a pacali avatul,stiuca sau salaul.Nu vreau sa fiu inteles gresit,dar la mine a mers,chit ca la inceput pescuiam cu parul,cum zicea un prieten
Hai, fir intins ca deja dau in sentimentalisme.

elias scrie:Cel mai bine ar fi sa incepi sa iei usor la pas,toata zona care te intereseaza.Nu o spun cu rautate si nici sa par io mai al draku.Mi-aduc aminte ca faceam partide de pescuit in care la 5-6 dimineatza eram la Scorei si seara plecam cu trenul din Avrig.Am batut locurile marunt marunt si de pe mal si prin apa.Asa am invatzat unde,ce si cum.Dar mi-a placut, pentru ca pescuitul il descoperi singur, pe forum prea putin.Pe apa iti dai seama cu adevarat de ce ai nevoie ptr. partide reusite.Si crede-ma,cand vei sti care-i treaba cu Oltul,atunci iti vei da seama si ce scule ai nevoie ptr.a pacali avatul,stiuca sau salaul.Nu vreau sa fiu inteles gresit,dar la mine a mers,chit ca la inceput pescuiam cu parul,cum zicea un prietenHai, fir intins ca deja dau in sentimentalisme.
cum e in cazul meu si al multora unde serviciul si familia iti ocupa 90 % din timp, in cei 10 la suta care iti mai raman pentru pescuit nu prea ai timp sa inveti si daca inveti ceva pana la urmatoarea partida ori ai uitat ori nu mai e valabil.

asta e viata, traim ca sa muncim in loc sa muncim ca sa traim.

-
- veteran
Pai Bogdane si eu am familie,servici...Ohoho de cate ori nu mi-am luat fetita cu mine in mijlocul Oltului pe insule,pe locul unde acum e cascada si podul de la Turnu.O puneam sa se joace pe insula si eu pescuiam in apa pana la brau la clean.Nu avea mai mult de 6-7 ani
Acum are aproape 18 si zau daca stiu cand o trecut timpul.