suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
pai balta asta nu mai exista, era prima balta de la sebes-olt,cea cu teava de apa, pe vremuri era o draglina refugiata pe malul apei, acum e secata si-au luat smecherii prada, ma intreb daca pestii au ajuns in olt sau in balta vreunui mogul, pacat era o balta faina care tinea avat, stiuca, shalau,clean si multe altele

Explica-i tu daca vezi ca nu intelege... oricare ar fi el motivul, fie ca-i mai greu de cap, fie ca-i tanar si INCA nu cunoaste locurile, etc etc.... De ce trebuie sa fim "acizi"Kingfischer scrie:Io cred ca nici el nu stie unde vrea sa mearga. Sau are nevoie de GPS si din Strand pana pe Calea Poplacii.georgeda scrie: Cred ca Barthez vroia sa mearga pe malul celalalt.

Sau..... luati-l cu voi intr-o sambata/ duminica.... ca n-ar fi el mare pescar sa va "lase" locurile mult stiute, fara pesti

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
io zic sa lasati locurile astea din baraj sebes olt ,bradu sau cum vreti.nu sunt decat 'STILOURI SI PIXE',mergeti si voi in alte parti ca pe ci pe aproape merg eu,ca mie imi place locu.nu sunt stiuci mari deci nu mergeti,cautai alte locuri.in uichendu trecut era plin pe colo,cred ca la CARAS stiuci nu e.e duse,gata cu ele,pa pa