suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2010, 22:11

dupa ce suni, cere si numarul de inregistrare a reclamatiei....stai pri zona, daca in 30min nu apare nimeni, suna iara si spunei la tanti aia ca ai mai sunat odata, si spunei si numarul de inregistrare a apelului trevut.
De obicei a doua oara daca suni, apar si mascatii :lol: :twisted:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 20 Noi 2010, 22:27

aha bine de stiut, nu mai scapa astia, ma fac baiat rau, am si materiale filmate, singura solutie pt eradicarea lor ar fii amenzile usturatoare si cu atat mai bine mai ajung ceva bani la bugetul statului ca e criza, desi tare mi-i ca mare lucru n-o sa faca mascatii, ca hatzarii astia is uniti si adaptati la mediu, cum vad o miscare, lasa garda jos, deci nu vor putea sa prinda prea multi cu "mata-n sac" si cu o floare nu se face primavara eventual daca s-ar organiza o ambuscada la nivel inalt, sa fie inconjuati toti "cealapa astia" , dar ce vorbesc eu o astfel de miscare cere multa pregatire, bataie de cap si resurse financiare, asa ca de ce sa nu-i doara in kur (sa nu faca nimik, sa nu consume nimik)
deci care ar fi solutia?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2010, 22:43

cum ai zis si tu, cu o floare nu se face primavara.....dar cu mai multe flori.... :twisted:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 20 Noi 2010, 22:50

atunci sambata 27.11.2010 cand mergem la intalnirea aia, asta o sa fie un subiect de discutie important poate facem un buchet de flori si aducem primavara mai repede :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2010, 22:56

shirkan scrie:atunci sambata 27.11.2010 cand mergem la intalnirea aia, asta o sa fie un subiect de discutie important poate facem un buchet de flori si aducem primavara mai repede :D
imi pare rau, dar nu stiu nimic de asta :)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Noi 2010, 23:41

normal ca ar tebui trimis(de catre "ORGANU DE CONTROL)un smecheras care sa ii filmeze discret vreo ora si apoi sai inconjoare mascati si sa dea amenzi ptr imbunatatirea bujegului de stat doar ca aia cred ca vor presta mai degraba munca in folosul comunitati ca bani nau.ca daca apar asa mascati :shock: isi taie aia firele cu trilinguri si zic ca pescuiau normal dar li sau rupt montura,nu?
da nu se vrea,ca soluti sunt

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 21 Noi 2010, 00:13

shirkan scrie:atunci sambata 27.11.2010 cand mergem la intalnirea aia, asta o sa fie un subiect de discutie important poate facem un buchet de flori si aducem primavara mai repede :D
sper sa-l faceti voi buchetul, ca eu sunt la lucru :cry: :cry: :cry:
in rest va urez spor la :bere:
Nihil Sine Deo

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Noi 2010, 09:18

danstiucaru scrie:normal ca ar tebui trimis(de catre "ORGANU DE CONTROL)un smecheras care sa ii filmeze discret vreo ora si apoi sai inconjoare mascati si sa dea amenzi ptr imbunatatirea bujegului de stat doar ca aia cred ca vor presta mai degraba munca in folosul comunitati ca bani nau.ca daca apar asa mascati :shock: isi taie aia firele cu trilinguri si zic ca pescuiau normal dar li sau rupt montura,nu?
da nu se vrea,ca soluti sunt
odata ce ai filmarea si dorinta de a face ceva, poti sa dai inainte si pe alte cai,
Si care este problema ca fac munca in folosul comunitatii?
1.
in tot timpul ala individul respectiv este departe de apa=> ca nu poate bracona
2.
Dane, ti se pare ca Romania este o tara super curata?
A fost nevoie de programul ''Let's do it Romania'' pt a mai sensibiliza putin omul.
3.
Aici este cu 2 taishuri treaba, daca ai mai intrat in vorba cu ei o sa vezi ca o dracie de aia costa ceva banuti. Poate costul acela raportat la salarul tau este un nimic.
Dar raporteaza costul ala la un salar de 600 lei....azi pierde una maine inca una...si tot asa...cat de mult crezi ca este ciumpalacul ala de acord sa tot bage bani in asa ceva?
Faza naspa este ca alea raman in apa, deci in continuare reprezinta un pericol pt fauna piscicola :x

Ce ma uimit din conversatia cu ei:
- ''Lasa frate ca asta daca il scapi, pestele este ok, poate inota, nu ca la hatza, sa i rupi tot si sa nu i prinzi''

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 21 Noi 2010, 11:52

Io zic ca mai bine nu, iesirea o facem sa ne simtim bine nu sa ne certam, va spun eu ca asta e subiect de cearta, mai ales dupa 1-2-3-4...pahare :wink:
Shirkane daca vrei sa te faci "baiat rau", sfatul meu e sa iti stergi galeria de poze ca altfel nu o sa mai treci nici pe langa Avrig :wink:
Sau mai bine fa si taci, nu mai bate toba... :)

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Noi 2010, 20:35

[quote="shirkan"]azi am fost si eu prin zona avrig si ce mi-a fost dat sa vad? spectacol, fierbea apa de peste, caras, scobar avatei si alte specii, interesant fenomen pt 20 noiembrie si bineanteles hatzarii care erau la datorie, cel putin 40 de insi, jale mare si asa m-am enervat incat ma dureau nervii si am sunat la 112 si mi s-a comunicat ca o sa vada ce o sa faca in privinta asta si m-au asigurat ca o sa se ia masuri
acuma io nu stiu daca s-a intamplat ceva astazi, vreun control, vreo razie, cel putin am incercat sa-mi fac datoria[/quote] :datz: Florine frectie pe picior de lemn.Ce am vorbit noi ii m-ai sperie .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns