Ti-era dor?
Adica de contre mai noname

Atat.Eu am cam terminat subiectul asta,nu meriti atata atentie.Deja ai primit mai multa decat era nevoie.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
iar o aparut asta, dutieee ba la arena, ca acolo le ai, fati topic cu raul tau la locuri de pescuit daca nu, pescui in zona? nu, asa ca lasate, ca bagi numa strambe, daca vroiai sa pozezi in victima sau cal breaz, ignorai si taceai, dar dai si tu felia numa sa umplii galeata cu noroiIndian Larry scrie: Citeste-i comentariile dupa ce am postat eu aici . E atat de natang , incat a crezut ca faci o alianta cu el .Marele Guru al pescuitului . Dabia astept ziua aia in care imi va fi ghid.
![]()
.
Indian Larry scrie:Mai elias , am gresit cand am zis natang...scuza-ma , am fost prea bland. Acum sa lamurim situatia , sa nu ramana semne de intrebare si sa nu ma mai acuzi pe nedrept. Replica aia cu "adanc..adanc.." a venit in urma atacurilor voastre asupra unui baiat care cerea niste informatii . Mai pe intelesul tau , adica "asa , ****-va adanc " . Cum ziceai si tu , daca iti este greu sa intelegi , iti poti face un desen si pana diseara eu zic ca-ti iese .
![]()
Aceeasi explicatie ti-am dat-o si atunci , probabil a sters prea repede Tudor si n-ai mai apucat sa vezi , dar iti poate confirma daca e cazul . Deci nu faceam referire la limbi in cu.r si mai ales la tine , dar tu fiind dea dretul talamb , n-ai avut cum sa intelegi altceva...io ce sa-ti fac?
Ca sa nu mai pomenim de intrarea ta spectaculoasa cu replici gen "fiu de catzea" ... asta in pofida faptului ca nu erai atacat in vreun fel sau se facea referire la tine . Repet , esti talamb si atat.
Apoi continui cu amenintari directe , incurajat probabil de aliati , dar nu-i nimic mai Guru , dupa cum am si zis , cand ajung la pescuit acolo , va anunt , in special pe tine . Sunt tare curios cum o sa reactionezi cand te voi intreba cum sta treaba cu cateaua , dar am rabdare si astept. Daca iti voi zice ceva aici , probabil consideri ca ma ascund in spatele unui user , asa ca te las in voia ta pana in momentul in care imi vei putea spune face to face . Sper de pe acum sa nu gasesti motive sau sa zici ca n-ai putut ajunge , desi iti voi da locul exact unde voi campa .
Stii vorba aia cum ca " gura bate cu.ru' " , nu ? Haidi pa , gurule .
PS: mai omul-stiuca , eu am cerut informatii din zona , de la sibieni , ca doar nu ma duceam la galateni sa-i intreb de Fagaras . Mai bine scoleste-l pe domnu' elias in ale' pescuitului , ca vad ca ii plac tractoarele si iese mereu pe camp .
zona boita-turnu rosu ar fi cam pe unde? bratu mort al Oltului se pune in calcul sau nu?edâ„¢ scrie:clean zona boitza-turnu rosu,mai rar bradu-avrigbarthez0705 scrie:deci care imi zice alte locuri de biban, clean (nu gura raului)
bibi slab, nu mai e cum era mai demult dar mai gasesti la cartza,sau daca vrei mai injos pe la robesti(acolo merge acum bibi(din surse),dar trebuie sa itzi faci loc printre parasutisti si nu sunt asa de mari)......
....pescari sunt in cautare de noi locuri si de aceea nimeni nu o sa itzi dezvaluie locatzia exacta ptr ca fiecare tzine de locurile bune,asta o sa invetzi pe parcurs
oltul curge in directia cunoscutapikeman scrie: hai bre sibieni, mai ziceti ceva de oltul cela, ii frig afara, nu mai iesiti in timpu saptamanii?![]()
![]()
chiar tre sa viu io sa il caut pe peste, ma intorn la final de saptamana, dar nu stiu inca ce plan au baietii