suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Noi 2010, 04:40

,HELLtu esti cel mai in masura cu asta,ce mai,sunteti compatibili din punctul meu de vedere 100%. :wink:
PS:Ti-era dor?

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 09 Noi 2010, 06:37

deci care imi zice alte locuri de biban, clean (nu gura raului)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Noi 2010, 08:03

@Hell,un secret doar pentru tine:poza am facut-o ieri,tocmai pentru ca anticipam urmatorul mesaj al" turistului",vizita in zona :lol: :lol: Sunt atat de previzibili genul asta de noname :lol: :lol:

@Barthez,chiar sunt si eu curios cine o sa-ti raspunda.Multzi de aici au batut Oltul la pas ani de zile ca sa-i cunoasca cat de cat secretele. Sincer, eu rar am intalnit biban.Si aia care mi-au iesit in cale au fost doar pe sau sub baraje :wink:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Noi 2010, 09:26

barthez0705 scrie:deci care imi zice alte locuri de biban, clean (nu gura raului)
clean zona boitza-turnu rosu,mai rar bradu-avrig
bibi slab, nu mai e cum era mai demult dar mai gasesti la cartza,sau daca vrei mai injos pe la robesti(acolo merge acum bibi(din surse),dar trebuie sa itzi faci loc printre parasutisti si nu sunt asa de mari)......

....pescari sunt in cautare de noi locuri si de aceea nimeni nu o sa itzi dezvaluie locatzia exacta ptr ca fiecare tzine de locurile bune,asta o sa invetzi pe parcurs

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2010, 12:01

HellRAISER scrie:pt olt recomand pe Elias, pescar cu experienta nu gluma, si unde mai pui ca omul s-a si oferit sa te ajutea indianule :wink:
Eu cautam o informatie , nu un oligofren cu limba de juma' de metru . Fiind un pescar cu renume mondial , nu no-name ca altii , poate am norocul sa-l intreb cate ceva . Eu fiind un elev nu tocmai exemplar , s-ar putea sa-i para rau ca s-a oferit sa ma ajute .

Cam atat pentru moment , intervin cand o sa mai am nevoie de vreo informatie , desi am primit mai multe decat mi-ar fi trebuit , dar cine stie...

Asfalt uscat .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2010, 12:13

Daca credeti ca vorbeam la intepat, imi cer scuze.
Nu cred ca este altu din sibiu care sa stie zona ca Ilie , asta la olt ma refer
@ Indian Larry
care iti este problema?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2010, 12:23

HellRAISER scrie: @ Indian Larry
care iti este problema?
Niciuna , pe bune . Pacat ca s-au sters postarile , ca sa vezi pe cine "recomanzi" . Adica vine unu' din neant asa , si-ti zice "fiu de catzea" ... :shock: Ghici cine ? Si apoi se tine scai si baga batul prin gard .

On-topic: eu vroiam sa merg pe raul dinspre Negoiu , nu pe Olt .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2010, 12:32

Indian Larry scrie:
HellRAISER scrie: @ Indian Larry
care iti este problema?
Niciuna , pe bune . Pacat ca s-au sters postarile , ca sa vezi pe cine "recomanzi" . Adica vine unu' din neant asa , si-ti zice "fiu de catzea" ... :shock: Ghici cine ? Si apoi se tine scai si baga batul prin gard .

On-topic: eu vroiam sa merg pe raul dinspre Negoiu , nu pe Olt .
era o vorba: iert, dar nu uit
Hai la Vara in zona asta.
Pentru ape de munte cauta un muscar cu experienta in zona aia, o sa iti arate fiecare piatra care ascunde un pistruiat sa i faci poza

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 09 Noi 2010, 12:46

barthez0705 scrie:deci care imi zice alte locuri de biban, clean (nu gura raului)
Clean mai imbracat era pe vale la Nou Roman, dar imi spunea un pescar din zona ca ai sanse sa te intalnesti cu mos Martin pe acolo. Mai este clean si pe Hartibaci.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Noi 2010, 13:03

HellRAISER scrie: era o vorba: iert, dar nu uit
Hai la Vara in zona asta.
Pentru ape de munte cauta un muscar cu experienta in zona aia, o sa iti arate fiecare piatra care ascunde un pistruiat sa i faci poza
Citeste-i comentariile dupa ce am postat eu aici . E atat de natang , incat a crezut ca faci o alianta cu el . :lol: Marele Guru al pescuitului . Dabia astept ziua aia in care imi va fi ghid. 8)

Eu vroiam sa vin in perioada asta , pentru un weekend , dar de...prohibitia si sunt strain locului . Asteptam sa treaca si poate ne vedem la un disc cu ciuperci , aproape de rau . O sa va fac o invitatie cand ajung , la toti , evident .

Scrie răspuns