PS:Ti-era dor?
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
barthez0705
- utilizator constant

@Hell,un secret doar pentru tine:poza am facut-o ieri,tocmai pentru ca anticipam urmatorul mesaj al" turistului",vizita in zona
Sunt atat de previzibili genul asta de noname
@Barthez,chiar sunt si eu curios cine o sa-ti raspunda.Multzi de aici au batut Oltul la pas ani de zile ca sa-i cunoasca cat de cat secretele. Sincer, eu rar am intalnit biban.Si aia care mi-au iesit in cale au fost doar pe sau sub baraje
@Barthez,chiar sunt si eu curios cine o sa-ti raspunda.Multzi de aici au batut Oltul la pas ani de zile ca sa-i cunoasca cat de cat secretele. Sincer, eu rar am intalnit biban.Si aia care mi-au iesit in cale au fost doar pe sau sub baraje
clean zona boitza-turnu rosu,mai rar bradu-avrigbarthez0705 scrie:deci care imi zice alte locuri de biban, clean (nu gura raului)
bibi slab, nu mai e cum era mai demult dar mai gasesti la cartza,sau daca vrei mai injos pe la robesti(acolo merge acum bibi(din surse),dar trebuie sa itzi faci loc printre parasutisti si nu sunt asa de mari)......
....pescari sunt in cautare de noi locuri si de aceea nimeni nu o sa itzi dezvaluie locatzia exacta ptr ca fiecare tzine de locurile bune,asta o sa invetzi pe parcurs
Eu cautam o informatie , nu un oligofren cu limba de juma' de metru . Fiind un pescar cu renume mondial , nu no-name ca altii , poate am norocul sa-l intreb cate ceva . Eu fiind un elev nu tocmai exemplar , s-ar putea sa-i para rau ca s-a oferit sa ma ajute .HellRAISER scrie:pt olt recomand pe Elias, pescar cu experienta nu gluma, si unde mai pui ca omul s-a si oferit sa te ajutea indianule
Cam atat pentru moment , intervin cand o sa mai am nevoie de vreo informatie , desi am primit mai multe decat mi-ar fi trebuit , dar cine stie...
Asfalt uscat .
Niciuna , pe bune . Pacat ca s-au sters postarile , ca sa vezi pe cine "recomanzi" . Adica vine unu' din neant asa , si-ti zice "fiu de catzea" ...HellRAISER scrie: @ Indian Larry
care iti este problema?
On-topic: eu vroiam sa merg pe raul dinspre Negoiu , nu pe Olt .
era o vorba: iert, dar nu uitIndian Larry scrie:Niciuna , pe bune . Pacat ca s-au sters postarile , ca sa vezi pe cine "recomanzi" . Adica vine unu' din neant asa , si-ti zice "fiu de catzea" ...HellRAISER scrie: @ Indian Larry
care iti este problema?Ghici cine ? Si apoi se tine scai si baga batul prin gard .
On-topic: eu vroiam sa merg pe raul dinspre Negoiu , nu pe Olt .
Hai la Vara in zona asta.
Pentru ape de munte cauta un muscar cu experienta in zona aia, o sa iti arate fiecare piatra care ascunde un pistruiat sa i faci poza
Citeste-i comentariile dupa ce am postat eu aici . E atat de natang , incat a crezut ca faci o alianta cu el .HellRAISER scrie: era o vorba: iert, dar nu uit
Hai la Vara in zona asta.
Pentru ape de munte cauta un muscar cu experienta in zona aia, o sa iti arate fiecare piatra care ascunde un pistruiat sa i faci poza
Eu vroiam sa vin in perioada asta , pentru un weekend , dar de...prohibitia si sunt strain locului . Asteptam sa treaca si poate ne vedem la un disc cu ciuperci , aproape de rau . O sa va fac o invitatie cand ajung , la toti , evident .