suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Noi 2010, 10:19

am fost la porumbacu ieri si nu am prins nimic.
asa ca am plecat sa ma distrez un pic pe bratul mort la avrig si am luat 3 marlite de jumatate de kg la o rotativa mica .
binenteles ca le-am eliberat.
dar macar am vazut ceva atacuri.
ah, era sa uit ... am mai prins un clean cat un oblete.
:D :D :D
Nihil Sine Deo

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 08 Noi 2010, 12:08

barthez0705 scrie:Care imi zice niste locuri de biban si clean pe aici pe la noi?
Clean mai gasesti pe la Gura Raului. Duminica nu era niciun pescar pe lac.
http://s192.photobucket.com/albums/z142 ... img003.jpg

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Noi 2010, 13:06

Permiti colegu? :D
[img][img]http://i493.photobucket.com/albums/rr29 ... img003.jpg[/img] [/img]

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 08 Noi 2010, 14:04

Alte locuri in afara de Gura Raului? (pt clean, biban)

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 08 Noi 2010, 14:14

da mersi colegu

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Noi 2010, 14:30

Am si eu o intrebare adresata Sibienilor , care frecventeaza zona Porumbacu .

La iesirea din Porumbacu de Jos , pe partea dreapta , este o troita(sensul de mers Sibiu-Brasov) . Exact in curba aceea , se face un drum la dreapta , care trece printr-un sat cu tigani si duce catre cariera de marmura , respectiv Moldoveanu . Am fost acum cativa ani , nu mai stiu exact sa explic cu lux de amanunte . Am stat la o cabana a unui padurar din Porumbacu . Pe vremea aia , inca nu era curent electric la cabanele dinspre cariera , nu mai stiu cum o fi acum .
Am urcat cu masina pana la cariera si acolo am luat-o pe rau in sus . Locurile sunt splendide , iti taie respiratia . Intr-o zi plina de pescuit , am reusit performanta sa prind decat un pastrav , la vreo 200-300gr , in rest nimic...decat aer curat .

M-ar interesa sa fac un drum pana acolo , sa stau un weekend si sa merg si la un pescuit . Aveti ceva informatii din zona ? Mergeti careva la pescuit pe acolo ?

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 08 Noi 2010, 14:43

se face un drum la dreapta , care trece printr-un sat cu tigani si duce catre cariera de marmura , respectiv Moldoveanu
Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.
M-ar interesa sa fac un drum pana acolo , sa stau un weekend si sa merg si la un pescuit .
Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.
Pentru alte specii ai Oltul la cativa km.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Noi 2010, 15:29

Indian Larry scrie:Am si eu o intrebare adresata Sibienilor , care frecventeaza zona Porumbacu .

La iesirea din Porumbacu de Jos , pe partea dreapta , este o troita(sensul de mers Sibiu-Brasov) . Exact in curba aceea , se face un drum la dreapta , care trece printr-un sat cu tigani si duce catre cariera de marmura , respectiv Moldoveanu . Am fost acum cativa ani , nu mai stiu exact sa explic cu lux de amanunte . Am stat la o cabana a unui padurar din Porumbacu . Pe vremea aia , inca nu era curent electric la cabanele dinspre cariera , nu mai stiu cum o fi acum .
Am urcat cu masina pana la cariera si acolo am luat-o pe rau in sus . Locurile sunt splendide , iti taie respiratia . Intr-o zi plina de pescuit , am reusit performanta sa prind decat un pastrav , la vreo 200-300gr , in rest nimic...decat aer curat .

M-ar interesa sa fac un drum pana acolo , sa stau un weekend si sa merg si la un pescuit . Aveti ceva informatii din zona ? Mergeti careva la pescuit pe acolo ?

Nu vrei sa fiu eu ghidul tau?Promit ca o sa ne distram al drak de fain mai Ionut.Uite, asta-s eu,sa stii pe cine sa cautzi,taman la Porumbac,unde vrei sa ajungi.Si stiu si pe cineva in Porumbacu de sus sa te cazeze,ce zici?
http://img574.imageshack.us/i/dsc04335.jpg/ :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Noi 2010, 16:18

Kingfischer scrie: Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.
Corect , cabana Negoiu , mea culpa.
Kingfischer scrie:Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.

Deoarece nu pescuiesc pentru mancare , nu i-as deranja decat pentru o poza , dar ma supun legii si ma multumesc doar cu o plimbare si cateva poze ... In zona respectiva nu cunosc Oltul , mai degraba incerc pe partea cealalta , spre Rm. Valcea .
Ms de info!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2010, 00:16

Indian Larry scrie:
Kingfischer scrie: Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.
Corect , cabana Negoiu , mea culpa.
Kingfischer scrie:Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.

Deoarece nu pescuiesc pentru mancare , nu i-as deranja decat pentru o poza , dar ma supun legii si ma multumesc doar cu o plimbare si cateva poze ... In zona respectiva nu cunosc Oltul , mai degraba incerc pe partea cealalta , spre Rm. Valcea .
Ms de info!

pt olt recomand pe Elias, pescar cu experienta nu gluma, si unde mai pui ca omul s-a si oferit sa te ajutea indianule :wink:

Scrie răspuns