asa ca am plecat sa ma distrez un pic pe bratul mort la avrig si am luat 3 marlite de jumatate de kg la o rotativa mica .
binenteles ca le-am eliberat.
dar macar am vazut ceva atacuri.
ah, era sa uit ... am mai prins un clean cat un oblete.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Clean mai gasesti pe la Gura Raului. Duminica nu era niciun pescar pe lac.barthez0705 scrie:Care imi zice niste locuri de biban si clean pe aici pe la noi?
Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.se face un drum la dreapta , care trece printr-un sat cu tigani si duce catre cariera de marmura , respectiv Moldoveanu
Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.M-ar interesa sa fac un drum pana acolo , sa stau un weekend si sa merg si la un pescuit .
Indian Larry scrie:Am si eu o intrebare adresata Sibienilor , care frecventeaza zona Porumbacu .
La iesirea din Porumbacu de Jos , pe partea dreapta , este o troita(sensul de mers Sibiu-Brasov) . Exact in curba aceea , se face un drum la dreapta , care trece printr-un sat cu tigani si duce catre cariera de marmura , respectiv Moldoveanu . Am fost acum cativa ani , nu mai stiu exact sa explic cu lux de amanunte . Am stat la o cabana a unui padurar din Porumbacu . Pe vremea aia , inca nu era curent electric la cabanele dinspre cariera , nu mai stiu cum o fi acum .
Am urcat cu masina pana la cariera si acolo am luat-o pe rau in sus . Locurile sunt splendide , iti taie respiratia . Intr-o zi plina de pescuit , am reusit performanta sa prind decat un pastrav , la vreo 200-300gr , in rest nimic...decat aer curat .
M-ar interesa sa fac un drum pana acolo , sa stau un weekend si sa merg si la un pescuit . Aveti ceva informatii din zona ? Mergeti careva la pescuit pe acolo ?
Corect , cabana Negoiu , mea culpa.Kingfischer scrie: Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.
Kingfischer scrie:Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.
Pentru alte specii ai Oltul la cativa km.
Indian Larry scrie:Corect , cabana Negoiu , mea culpa.Kingfischer scrie: Satul e Porumbacu de Sus, iar drumul de la cariera in sus duce la cabana Negoiu.
Kingfischer scrie:Pensiuni gasesti pe toata valea Porumbacului, peisajul e mirific, insa pentru sectiunea pescuit va trebui sa mai astepti pentru ca momentan pastraviorii fac sex, si nu-i frumos sa-i deranjezi.
Pentru alte specii ai Oltul la cativa km.
Deoarece nu pescuiesc pentru mancare , nu i-as deranja decat pentru o poza , dar ma supun legii si ma multumesc doar cu o plimbare si cateva poze ... In zona respectiva nu cunosc Oltul , mai degraba incerc pe partea cealalta , spre Rm. Valcea .
Ms de info!