suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Noi 2010, 23:24

:lol: :lol: :lol:

Elias, in viata "prostia si domnia se platesc" ii simplu, pescuitul sub hidrocentrala e o "domnie" , se prinde f bine acolo, dar retardismul vine de la faptul ca unii nu stiu cand nu mai merge si tre sa comute pe salbatesc, sau cand mai merge dar la alte specii si la anumite hidrocentrale, ca sa intelegi mai bine si noi pescuim sub hidro sti bine, mi-ai pus o intrebare pe privat de Arpasu parca, nu are rost sa te deranjezi acolo acum, ti-am explicat la ce hidro merge, si mai e una dar departe de tine, insa ai asigurata treaba pe salbatec :wink: din pacate in timpul saptamanii iesim numai noaptea si in perioada asta o singura hidrocentrala poate confirma la -5 gr :lol: :lol: :lol:

nu te mai obosi sa le explici altora ce si cum, precum vezi nu merita, mai is sanse s anu fie ca noi si sa iubeasca pestele ci mai mult traista :wink:

asa ca lasai in prostia lor, daca zici la un grup de insi ca is prosti numa cei care is prosti cu adevarat se vor agasa, restul se vor gandi mai bine si iti vor replica in asa fel incat sa te faca pe tine sa te gandesti ca tu esti prostul :lol: :lol: :lol: dar nu e cazul,

una peste alta ai tradus bine mesaju meu :wink:

shalom sprosalmorapala-ule :lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 05 Noi 2010, 23:26

grey-wolf scrie:bine mai sorine ce facem aici ? club nanoflex ? si al meu e tot nanoflex :lol: zander m 20 /40 :lol:
Al meu e zander 25-50 gr :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Noi 2010, 02:31

grey-wolf scrie:bine mai sorine ce facem aici ? club nanoflex ? si al meu e tot nanoflex :lol: zander m 20 /40 :lol:
nanoflexu stie sa prinda peste :wink: daca si pescarul mai are putin habar nici mulineta nu mai trebuie pe batul ala :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Noi 2010, 02:50

pikeman scrie::lol: :lol: :lol:

Elias, [...] ti-am explicat la ce hidro merge, si mai e una dar departe de tine

[...]in timpul saptamanii iesim numai noapte[...]

[...]una peste alta ai tradus bine mesaju meu :wink:
ia scoateti voi 2 buletinele sa vad si eu cat de departe stati unul de altul ca io nu reusesc sa traduc mesajul asta si nici chef sa umblu noaptea pe coclauri sa va caut n-am. :lol: :lol: :lol: :headbash:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 06 Noi 2010, 06:24

kingofbeasts scrie: nanoflexu stie sa prinda peste :wink: daca si pescarul mai are putin habar nici mulineta nu mai trebuie pe batul ala :lol: :lol:
si daca pescaru e meserias asa ca mine , mai trebuie sa iasa la peste sau trimite numa batu pe balta ??? :headbash:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Noi 2010, 11:20

kingofbeasts scrie:
ia scoateti voi 2 buletinele sa vad si eu cat de departe stati unul de altul ca io nu reusesc sa traduc mesajul asta si nici chef sa umblu noaptea pe coclauri sa va caut n-am. :lol: :lol: :lol: :headbash:
Atunci ia fa bine matalutza si date putzin mai incolo sa incap si io la un capat al barcii tale :lol: Asa o sa fiu la vedere,dar nici cuminte nu promit ca o sa stau.Au mai fost zile in care evadam sub barca prietenilor sa vad cum mai sta treaba la ceva m.adancime :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Noi 2010, 19:58

pe frigu asta pe sub barca?cu evadari?hm

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 06 Noi 2010, 20:19

deci ? cine ce a facut astazi la peste ?
eu am prins un somn mare :lol: de la 11,30 la 15,30 :lol:(cifrele reprezinta ora la care a tras somnul nu kg )

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Noi 2010, 20:23

Eu am gresit undeva...
Am facut studiu dupa "orice", de aceea n-am prins nimic... :)
Macar timpul a fost super :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Noi 2010, 20:30

Chiar voiam sa te sun Sorine sa vad ce mai faci si cum a fost :wink: Dane,normal ca nu pe timpul asta :lol: Dar daca faci cursul ala de scafandrii de la Balea si apoi de la C-tza o scufundare pe Olt e la degetul mic,chiar si acum :lol:
Lupule,stiu ca asta ti-ai si propus:somnul :lol: :lol:

Scrie răspuns