suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
acum sa inteleg ca e accident la colegu ? ca nu e decit prezenta de el ? si sa mai inteleg ca nici tu nu ai note bune pe merit ?elias scrie:A naibii materieZau daca am priceput-o vreodata.Toata treaba-i sa fi in clasa cand trebe',se iau" note" mari uneori si doar la prezentza.Nu stii cand te trezesti cu un 9 in catalog asa cum o patzit colegu':lol:
asta nu pot sa o cred
-
Albuletu Alexandru
- veteran

am inteles ce a vrut sa zica pikeman si am vrut sa-i dau un raspuns glumet.elias scrie:Eu cred ca omu zice asa: mai cautati pestele si prin alta parte(a nu se intelege gresit),nu doar sub centrale,unde se face marcaj strans pescar la pescarDar lasa ca poate-i mai bine asa
nu m-a simtit jignit de ceea ce a spus, mai ales ca ii dau dreptate.
in rest, felicitari prietenului tau pt avati. si la mai multi.
Nihil Sine Deo
-
Albuletu Alexandru
- veteran

eu am pescuit anul asta la sacadate de vre-o 3 ori.silent scrie:Sper sa-l cunosc odata
In alta ordine de idei ce stiti despre lacul Sacadate? Am auzit ca tine exemplare frumoase, dar sursa nu e 100%
nimic impresionant. ceva marlite si o stiuca de 2 kg.
m-as m-ai fi dus pt ca, sincer, mi-a placut aspectul baltii, dar stiu de la o cunostita de al carui cuvant nu ma indoiesc, ca patronii baga plasele.
asa ca ... nu m-am mai dus.
ca-n Romania
p.s. nici nu am vazut pe altcineva sa prinda vreun exemplar mai rasarit
Nihil Sine Deo
Si tie Alex fire intinse.Albuletu Alexandru scrie:am inteles ce a vrut sa zica pikeman si am vrut sa-i dau un raspuns glumet.elias scrie:Eu cred ca omu zice asa: mai cautati pestele si prin alta parte(a nu se intelege gresit),nu doar sub centrale,unde se face marcaj strans pescar la pescarDar lasa ca poate-i mai bine asa
nu m-a simtit jignit de ceea ce a spus, mai ales ca ii dau dreptate.
in rest, felicitari prietenului tau pt avati. si la mai multi.