suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Trebuie sa recunosc ca nu am facut-o....si am gresit foarte mult nefacand asta...pentru ca desi cei doi pescari care aruncau plasele au plecat imediat dupa ce m-au vazut...10 minute maxim...au mai scos si bagat de vreo doua ori maxim...., cel de la baraj (angajatul) era inca acolo si cand am plecat acasa.....deci poate rezolva politia ceva macar in legatura cu ala.
Imi pare foarte rau..sincer..
PS : E vreo problema daca am 17 ani? Pot suna la 112 fara nici o problema? Sau se va considera ca mint sau mai stiu eu ce?
Imi pare foarte rau..sincer..
PS : E vreo problema daca am 17 ani? Pot suna la 112 fara nici o problema? Sau se va considera ca mint sau mai stiu eu ce?
-
- veteran
sti care este solutia?mam gandit eu asa...sa ne cumparam o pusca de aia mare ca a lui old saterhand si cand mergem la pesti si vedem braconieri....BBUUMMMMM si gata cu ei.cum de nu mia trecut ideea prin bostanu pana acuma?clar,pana in primavara i terminam pe totisilent scrie:Si ai sunat la politie? Sau ai decis ca e de ajuns sa ne dezvalui intamplarea pe forum?
-
- utilizator constant
Ii spuneam ieri lu' mama cand am ajuns acasa, ca as fi putut sa ii imping in apa, pe toti, deci nu erau martori, ei mureau, pe mine nu ma gasea politia pentru ca (ma gandesc eu) nu aveau cum sa gaseasca amprente pe un cadavru inecat...si rezolvam problema
)
Glumesc
PS : Mama a spus ca daca imi mai trece asa ceva prin cap vreodata, nu ma mai lasa sa ies la pescuit niciodata
)

Glumesc

PS : Mama a spus ca daca imi mai trece asa ceva prin cap vreodata, nu ma mai lasa sa ies la pescuit niciodata

Sa presupun ca ai pana'n 17 ani ....ska_vice scrie:nu e musai ca mama sa stie chiar tot ce faci la pescuit![]()
Barthez ..... nu asculta in gura tuturor. Esti copil, ei sunt oameni in toata firea si fara minte.... Pana sa-i impingi tu in apa, iti primesti vreuna peste ochi.... de te gaseste lumea mai in aval cu vreo 3-4 km.... Stai linistit, suna la 112 si intinde-o de acolo.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant