Poate n-am inteles eu bine,si daca e asa-mi cer scuze.Deci...Tu vrei sa stau cuminte acasa,sa astept sa se termine prohibitia si aia sa bage nestingheritzi plasele?Pai chiar asa fraier nu-s.Sau faptul ca-mi place C&R nu conteaza?Puteam f. bine sa zic ca dau dupa stiuca,ceea ce nu ar fi chiar o minciuna pentru ca uneori chiar o fac,desi altceva ma incalzeste.Stai sa vezi Marius dupa prohibitie poze cu pesti,la baietzii care azi raman indignati cand vad un peste prins acum.Atat doar ca si ei tot acum i-au prins,dar dehh,blazonul...Pe astia cum sa-i numesc?pikeman scrie:uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@pescuitorule elucideaza cazul asta,lumineaza-ne si pe noi ca am ramas cu oki-n soare,iesi la iveala si lamureste-ne,AJVPS-ul ar trebui sa ia masuri,sau e si el bagat in treaba asta murdara?
v-ati laudat la tv cu reportaje cum ca a-ti prins braconieri bla-bla (prea putin ca sa fie interesant)
nu vreau sa va judec pt ca nu am dreptul asta,dar e de datoria voastra sa rezolvati cumva,voi sunte-ti autoritatea aici
acum ar fi timpul pt o filmare interesanta,asa cum am mai spus,flora si fauna fac parte din PATRIMONIUL tarii
in cazul nostru poate e la moda sa distrugem tot (chiar si putinul care ne-a ramas),sa dam totul moka altora

v-ati laudat la tv cu reportaje cum ca a-ti prins braconieri bla-bla (prea putin ca sa fie interesant)
nu vreau sa va judec pt ca nu am dreptul asta,dar e de datoria voastra sa rezolvati cumva,voi sunte-ti autoritatea aici
acum ar fi timpul pt o filmare interesanta,asa cum am mai spus,flora si fauna fac parte din PATRIMONIUL tarii
in cazul nostru poate e la moda sa distrugem tot (chiar si putinul care ne-a ramas),sa dam totul moka altora
-
- veteran
e bun ca ti-ai cerut scuze in avansilie scrie:Poate n-am inteles eu bine,si daca e asa-mi cer scuze.Deci...Tu vrei sa stau cuminte acasa,sa astept sa se termine prohibitia si aia sa bage nestingheritzi plasele?Pai chiar asa fraier nu-s.Sau faptul ca-mi place C&R nu conteaza?Puteam f. bine sa zic ca dau dupa stiuca,ceea ce nu ar fi chiar o minciuna pentru ca uneori chiar o fac,desi altceva ma incalzeste.Stai sa vezi Marius dupa prohibitie poze cu pesti,la baietzii care azi raman indignati cand vad un peste prins acum.Atat doar ca si ei tot acum i-au prins,dar dehh,blazonul...Pe astia cum sa-i numesc?pikeman scrie:uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!

Stai calm, doara si io merg la peste

Oltul alaltieri era foarte tulbure la Oltet, mai putin tulbure la Arpasu dar s-a tulburat peste zi, la Scorei ceva mai limpede dar deja pana la ora asta trebuie sa se fi tulburat si acolo...mentionez ca din 25 h cat am stat la pescuit aprox 21 a plouat continuu