suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Mai 2010, 01:02

pikeman scrie:uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!
Poate n-am inteles eu bine,si daca e asa-mi cer scuze.Deci...Tu vrei sa stau cuminte acasa,sa astept sa se termine prohibitia si aia sa bage nestingheritzi plasele?Pai chiar asa fraier nu-s.Sau faptul ca-mi place C&R nu conteaza?Puteam f. bine sa zic ca dau dupa stiuca,ceea ce nu ar fi chiar o minciuna pentru ca uneori chiar o fac,desi altceva ma incalzeste.Stai sa vezi Marius dupa prohibitie poze cu pesti,la baietzii care azi raman indignati cand vad un peste prins acum.Atat doar ca si ei tot acum i-au prins,dar dehh,blazonul...Pe astia cum sa-i numesc?

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 18 Mai 2010, 02:24

nu cred ca la asta se referea pikemonul... nu la cei care fac C&R in orice caz.
oricum, cred ca ne numaram pe degete si ne stim chiar si detalii personale intre noi astia care practicam tipul asta de pescuit sportiv... daca e cum ziceti voi, e cam nasoala treaba :?

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 18 Mai 2010, 09:03

@pescuitorule elucideaza cazul asta,lumineaza-ne si pe noi ca am ramas cu oki-n soare,iesi la iveala si lamureste-ne,AJVPS-ul ar trebui sa ia masuri,sau e si el bagat in treaba asta murdara? :oops:
v-ati laudat la tv cu reportaje cum ca a-ti prins braconieri bla-bla (prea putin ca sa fie interesant)
nu vreau sa va judec pt ca nu am dreptul asta,dar e de datoria voastra sa rezolvati cumva,voi sunte-ti autoritatea aici
acum ar fi timpul pt o filmare interesanta,asa cum am mai spus,flora si fauna fac parte din PATRIMONIUL tarii
in cazul nostru poate e la moda sa distrugem tot (chiar si putinul care ne-a ramas),sa dam totul moka altora

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Mai 2010, 12:22

"pescuitorule elucideaza cazul asta,lumineaza-ne si pe noi ca am ramas cu oki-n soare"
vai mai sirkane
poate sa te lumineze pescuitor doar daca stai nemiscat si iti baga lanterna in ochi

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 18 Mai 2010, 13:46

:shock: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Mai 2010, 15:41

Stie cineva cum e Oltul?

victor sb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de victor sb » 19 Mai 2010, 20:35

Da Ilie,super braconat si curge linistit.....acuma e braconat legal cica :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Mai 2010, 09:13

ilie scrie:
pikeman scrie:uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!
Poate n-am inteles eu bine,si daca e asa-mi cer scuze.Deci...Tu vrei sa stau cuminte acasa,sa astept sa se termine prohibitia si aia sa bage nestingheritzi plasele?Pai chiar asa fraier nu-s.Sau faptul ca-mi place C&R nu conteaza?Puteam f. bine sa zic ca dau dupa stiuca,ceea ce nu ar fi chiar o minciuna pentru ca uneori chiar o fac,desi altceva ma incalzeste.Stai sa vezi Marius dupa prohibitie poze cu pesti,la baietzii care azi raman indignati cand vad un peste prins acum.Atat doar ca si ei tot acum i-au prins,dar dehh,blazonul...Pe astia cum sa-i numesc?
e bun ca ti-ai cerut scuze in avans :lol: ma refeream la treaba cu cisternele de la Arpasu si chiar daca AJVPS Rm Valcea a venit cu nush ce acord al AJVPS Sibiu in ordinul de prohibitie scrie "se interzice ... in scop recreativ sau comercial" tocmai ne arata ca sunt mai presus de lege.
Stai calm, doara si io merg la peste :lol:

Oltul alaltieri era foarte tulbure la Oltet, mai putin tulbure la Arpasu dar s-a tulburat peste zi, la Scorei ceva mai limpede dar deja pana la ora asta trebuie sa se fi tulburat si acolo...mentionez ca din 25 h cat am stat la pescuit aprox 21 a plouat continuu

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Mai 2010, 12:40

Asa e baietzi,Oltul e linistit si tacut...Atat doar ca in ultima vreme tot mai des si tot mai multzi vin si-si bat joc de el,dar si de noi. :!:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Mai 2010, 15:05

las cai prinde pe ei :)

Scrie răspuns