suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pare ca aseara la Arpas s-a facut macel.(somn,stiuca,crap,caras).Trei randuri de plase,barci,2 cisterne ptr. peste,totul cu participarea celor de acolo.Masinile aveau nr. de Valcea.Stie careva mai multe?Actiunea a avut loc si pe baraj si sub
Tipul ce mi-a povestit era localnic si nu vad de ce sa ma minta....

-
- veteran
ilie scrie:Pare ca aseara la Arpas s-a facut macel.(somn,stiuca,crap,caras).Trei randuri de plase,barci,2 cisterne ptr. peste,totul cu participarea celor de acolo.Masinile aveau nr. de Valcea.Stie careva mai multe?Actiunea a avut loc si pe baraj si subTipul ce mi-a povestit era localnic si nu vad de ce sa ma minta....
imi pare extrem de rau de ce aud, Arpas era una din locatiile pe care imi propusesem sa o studiez mai indelungat anul asta.ilie scrie:Cine mi-a povestit era ferm convins ca treaba-i facuta legal.Ceva legat de o concesionare din ce am inteles.
csiterne??

seamana a lucratura de ajvps valcea, la fel au procedat si cand au fost inundatiile de la Rast, Nedea, Bistret, au carat cu cisternele de acolo si au populat anemicele lor balti, pe nimic, dar asa justificand niste sume importante de bani.
totusi, sa nu vorbesc aiurea, asta este doar o speculatie pt ce se presupune a se fi intamplat la Arpas, insa asemanare exista

concesionare??

barajul de la Arpas???
brrr, sper sa nu fie vreodata adevarat, altfel cei care suntem riverani Oltului, nu mai pupam pescuit decat pe bani grei