suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 16 Mai 2010, 21:01

merci.
Mai frumosi avatii aia. Dupa ei m-am dus dar... Imi zbura sapca din cap.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 17 Mai 2010, 15:56

nu va faceti probleme cu barajul de la arpas.
e braconat sistematic de toata lumea mai ales in zona de competenta a brasovului. cineva imi spunea ca miercuri sa luat la plasa un somn de 20 kg si 2 saci de caras. iar din informatiile mele uni dintre braconieri sunt chear cadre ale politiei romane din brasov si fagaras. asa ca sunatul la politie e inutil !poate pe la televiziuni daca se deranjaza careva sa vina
simbata erau 4 plase pe arpas atitea am vazut eu !!! probabil ca mai erau si altele pe care nu le am vazut.
fire intinse va doresc (daca mai are cine sa o faca ! )

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mai 2010, 17:46

Deci e adevarat,de altfel tacerea" unora" e mai mult decat o confirmare pentru mine.Ce zici Mino.se merita?

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Mai 2010, 18:25

ilie scrie:Deci e adevarat,de altfel tacerea" unora" e mai mult decat o confirmare pentru mine.Ce zici Mino.se merita?
Poate ca nu se merita dar eu am crezut din tot sufletu da se pare ca si pe cei mai indaratnici conservatori ii strica tara asta .
Sa-mi incalc principiile o sa imi fie greu dar incerc sa traiesc cu ideea ca nu se poate face nimic si trebuie sa inchidem ochii sa ne vedem de treburile noastre marunte din fiecare zi .

O sa platim bani grei ca sa prindem un peste , pe privat ,ca pe apele anpa in scurt timp nu o sa mai fie mare lucru daca se continua tot asa .
Si cum anu asta si anu viitor o sa fie jale in tara si foamea tot mai mare .......

ps .Sper sa nu am dreptate . :(
fir intins !

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 17 Mai 2010, 19:20

Am auzit si eu de o concesionare a Oltului in zona Sibiu-Fagaras (nu stiu exact locatia), pentru cineva de la Valcea, pentru pescuit comercial. Ma intreb, oare au prins tot in zona lor, de s-au mutat?!? Daca e asa, o sa dam de plase tot mai des si pestele o sa fie din ce in ce mai scump la vedere...

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Mai 2010, 19:38

Ce mama naibi de pescuit comercial ? ca trebuie sa mai curga multa apa pe olt pina sa dea pe din afara pestele din baraje .
Daca intri cu sonaru o sa vezi ca e pustiu pe baraje si acu mai vin si astia se ne ia si putinul care a mai ramas :twisted: :twisted: :twisted:
In mod normal tre sa bagi peste ca sa ai pretentia sa scoti .
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Mai 2010, 21:13

este foarte adevarat ca sunt mai multi ,in diferite moduri(organizati) braconeaza la greu si sunt foarte uniti(dar deloc discreti,nu au de ce
cica ca daca prind in perioada aceasta doar 2-300kg la o iesire(?) este rau si putin
pestele se vinde pe bani putini,prin sate ca si asa nau oameni bani :D
se vinde si linul in rand cu dl.caras

eu zic ca la tv trebuie sa sunam(pro tv sau antena sau prima) nu la politie,ptr ca un reporter poate sa prinda in plasa vreun granghur mare(probabil fost mare comunist(inca))
ma rog,cred ca vb si eu pe nas :shock: :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Mai 2010, 22:10

dan bobei scrie:Am auzit si eu de o concesionare a Oltului in zona Sibiu-Fagaras (nu stiu exact locatia), pentru cineva de la Valcea, pentru pescuit comercial. Ma intreb, oare au prins tot in zona lor, de s-au mutat?!? Daca e asa, o sa dam de plase tot mai des si pestele o sa fie din ce in ce mai scump la vedere...
da, au cam prins tot prin zona
si asta sub obladuirea ANPA si a inspectorului zonal Panaitescu, cel care se lauda ca a transformat braconierii in pescari comerciali cu acte in regula si i-a introdus in legalitate :evil:
Panaitescu a eliberat mai multe permise de pescuit comercial decat pt pescuit sportiv in zona noastra
zvonuri sunt foarte multe, dar daca se ajunge la concesionari de rauri sau segmente de rau, ori lacuri de acumulare........adio pescuit in romania

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mai 2010, 22:36

uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Mai 2010, 23:12

pikeman scrie:uat the fak, cu sau fara concesionari si pescuit comercial se omite un aspect mai tragic si sumbru....ESTE PROHIBITIE !!!
Mai conteaza ? pai aia cu ce sa mai faca salata de icre de "crap" ?
fir intins !

Scrie răspuns