suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu va faceti probleme cu barajul de la arpas.
e braconat sistematic de toata lumea mai ales in zona de competenta a brasovului. cineva imi spunea ca miercuri sa luat la plasa un somn de 20 kg si 2 saci de caras. iar din informatiile mele uni dintre braconieri sunt chear cadre ale politiei romane din brasov si fagaras. asa ca sunatul la politie e inutil !poate pe la televiziuni daca se deranjaza careva sa vina
simbata erau 4 plase pe arpas atitea am vazut eu !!! probabil ca mai erau si altele pe care nu le am vazut.
fire intinse va doresc (daca mai are cine sa o faca ! )
e braconat sistematic de toata lumea mai ales in zona de competenta a brasovului. cineva imi spunea ca miercuri sa luat la plasa un somn de 20 kg si 2 saci de caras. iar din informatiile mele uni dintre braconieri sunt chear cadre ale politiei romane din brasov si fagaras. asa ca sunatul la politie e inutil !poate pe la televiziuni daca se deranjaza careva sa vina
simbata erau 4 plase pe arpas atitea am vazut eu !!! probabil ca mai erau si altele pe care nu le am vazut.
fire intinse va doresc (daca mai are cine sa o faca ! )
Poate ca nu se merita dar eu am crezut din tot sufletu da se pare ca si pe cei mai indaratnici conservatori ii strica tara asta .ilie scrie:Deci e adevarat,de altfel tacerea" unora" e mai mult decat o confirmare pentru mine.Ce zici Mino.se merita?
Sa-mi incalc principiile o sa imi fie greu dar incerc sa traiesc cu ideea ca nu se poate face nimic si trebuie sa inchidem ochii sa ne vedem de treburile noastre marunte din fiecare zi .
O sa platim bani grei ca sa prindem un peste , pe privat ,ca pe apele anpa in scurt timp nu o sa mai fie mare lucru daca se continua tot asa .
Si cum anu asta si anu viitor o sa fie jale in tara si foamea tot mai mare .......
ps .Sper sa nu am dreptate .

fir intins !
Am auzit si eu de o concesionare a Oltului in zona Sibiu-Fagaras (nu stiu exact locatia), pentru cineva de la Valcea, pentru pescuit comercial. Ma intreb, oare au prins tot in zona lor, de s-au mutat?!? Daca e asa, o sa dam de plase tot mai des si pestele o sa fie din ce in ce mai scump la vedere...
Ce mama naibi de pescuit comercial ? ca trebuie sa mai curga multa apa pe olt pina sa dea pe din afara pestele din baraje .
Daca intri cu sonaru o sa vezi ca e pustiu pe baraje si acu mai vin si astia se ne ia si putinul care a mai ramas
In mod normal tre sa bagi peste ca sa ai pretentia sa scoti .
Daca intri cu sonaru o sa vezi ca e pustiu pe baraje si acu mai vin si astia se ne ia si putinul care a mai ramas

In mod normal tre sa bagi peste ca sa ai pretentia sa scoti .
fir intins !
-
- veteran
este foarte adevarat ca sunt mai multi ,in diferite moduri(organizati) braconeaza la greu si sunt foarte uniti(dar deloc discreti,nu au de ce
cica ca daca prind in perioada aceasta doar 2-300kg la o iesire(?) este rau si putin
pestele se vinde pe bani putini,prin sate ca si asa nau oameni bani
se vinde si linul in rand cu dl.caras
eu zic ca la tv trebuie sa sunam(pro tv sau antena sau prima) nu la politie,ptr ca un reporter poate sa prinda in plasa vreun granghur mare(probabil fost mare comunist(inca))
ma rog,cred ca vb si eu pe nas

cica ca daca prind in perioada aceasta doar 2-300kg la o iesire(?) este rau si putin
pestele se vinde pe bani putini,prin sate ca si asa nau oameni bani

se vinde si linul in rand cu dl.caras
eu zic ca la tv trebuie sa sunam(pro tv sau antena sau prima) nu la politie,ptr ca un reporter poate sa prinda in plasa vreun granghur mare(probabil fost mare comunist(inca))
ma rog,cred ca vb si eu pe nas

da, au cam prins tot prin zonadan bobei scrie:Am auzit si eu de o concesionare a Oltului in zona Sibiu-Fagaras (nu stiu exact locatia), pentru cineva de la Valcea, pentru pescuit comercial. Ma intreb, oare au prins tot in zona lor, de s-au mutat?!? Daca e asa, o sa dam de plase tot mai des si pestele o sa fie din ce in ce mai scump la vedere...
si asta sub obladuirea ANPA si a inspectorului zonal Panaitescu, cel care se lauda ca a transformat braconierii in pescari comerciali cu acte in regula si i-a introdus in legalitate

Panaitescu a eliberat mai multe permise de pescuit comercial decat pt pescuit sportiv in zona noastra
zvonuri sunt foarte multe, dar daca se ajunge la concesionari de rauri sau segmente de rau, ori lacuri de acumulare........adio pescuit in romania