suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ii prinde Dane ii prinde !
ca am auzit ca a dat constiinta peste braconieri si se sinucid cu ritual ! isi taie singuri plasele si si le indeasa in c.....r . si politia si filiala fac zilnic razii pe toate apele din judet . in scurt timp cuvinte ca setca monofilament hita parasuta carbit curent electric braconier vor deveni arhaisme si nu se vor regasi nici in dictionare.
ce prostii vorbesc
ca am auzit ca a dat constiinta peste braconieri si se sinucid cu ritual ! isi taie singuri plasele si si le indeasa in c.....r . si politia si filiala fac zilnic razii pe toate apele din judet . in scurt timp cuvinte ca setca monofilament hita parasuta carbit curent electric braconier vor deveni arhaisme si nu se vor regasi nici in dictionare.
ce prostii vorbesc
-
danstiucaru
- veteran

betoongrey-wolf scrie:ii prinde Dane ii prinde !
ce prostii vorbesc
ce bine sa mai si radem putintel cu toate ororile astea din tara lui zero
ce vremuri am putut nimeri.................................
cred ca lui fiumio o sa ii implementez in minte de pe acuma,ca scopul daca te nasti in romania este sa iti cauti de viata prin canada sau noua zeelanda sau...mama masi...
unantruna nu auzi decat de HAIDUCI care prind la greu caras cu icre pe coada barajelor,incepand de la scorei pana sus
ce mam mai saturat
-
danstiucaru
- veteran