suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Apr 2010, 13:34

poate ne spui tu ce intelegi prin masina filialei.
ai ceva indicii ca ar fi masina filialei sau cum ai dedus asta?
eu sunt si mai curios

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Apr 2010, 13:47

pescuitorul scrie:poate ne spui tu ce intelegi prin masina filialei.
eu sunt si mai curios
masina aia cu care s-a facut control la......., hai ca sti despre ce e vb,pe aia au vazut-o baietzii,ca doar cine era nebun sa faca plimbare cu o masina exact la fel(nr de inmatriculare :lol:) pe digul oltului pe vremea asta doar sa admire peisajul :lol:

si inca ceva daca tot au fost controale atunci si s-a zis ca s-au facut dosare penale cum se face ca o parte din ei au devenit membrii ajvps fara sa patzeasca nimic???dar si asta face parte din triunghiul bermudelor :lol:

ce vroiam sa spun e ca se merge pe intimidare(atragere de cotizantzi :lol:)avand in vedere ca dreptul de control e la altzii si reprezentantul anpa si jandarmeria nu vine asa doar de dragu plimbarii :lol: sper ca te-am lamurit :lol:

deci pescari stazi acasa sau mergetzi pe baltzi private daca va mananca lasatzi pesti sa se reproduca ca vara si toata toamna avetzi timp sa mergetzi la pescuit :wink:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 11 Apr 2010, 18:04

my frend , "edâ„¢" tu ai bagat salau pe valea argintului ???? :shock: :shock: :shock:
mai sus de bariera ????
in cazul in care da .... nu sunteti citavi. si oare poate trai salaul pe un parau asa de mc ? :roll:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Apr 2010, 18:10

edâ„¢ scrie:
pescuitorul scrie:poate ne spui tu ce intelegi prin masina filialei.
eu sunt si mai curios
masina aia cu care s-a facut control la......., hai ca sti despre ce e vb,pe aia au vazut-o baietzii,ca doar cine era nebun sa faca plimbare cu o masina exact la fel(nr de inmatriculare :lol:) pe digul oltului pe vremea asta doar sa admire peisajul :lol:

si inca ceva daca tot au fost controale atunci si s-a zis ca s-au facut dosare penale cum se face ca o parte din ei au devenit membrii ajvps fara sa patzeasca nimic???dar si asta face parte din triunghiul bermudelor :lol:

ce vroiam sa spun e ca se merge pe intimidare(atragere de cotizantzi :lol:)avand in vedere ca dreptul de control e la altzii si reprezentantul anpa si jandarmeria nu vine asa doar de dragu plimbarii :lol: sper ca te-am lamurit :lol:

deci pescari stazi acasa sau mergetzi pe baltzi private daca va mananca lasatzi pesti sa se reproduca ca vara si toata toamna avetzi timp sa mergetzi la pescuit :wink:
deci in primul rand te-as ruga sa nu mai scrii prostii fara sa te documentezi concret sau sa faci niste afirmatii sau chiar acuze.
nu a fost nimeni joi, vineri sau sambata in control in zona mentionata de tine.asta e una.
al doilea lucru nu stiu de unde ai aflat ca s-au facut membrii dupa ce au fost prinsi.o parte din cei prinsi si carora li s-au facut dosare erau membrii dinainte.se va stabilii daca se vor lua masuri statutare impotriva lor.
asadar nu cred ca e cazul sa faci afirmatii ca se merge la intimidare sau si tu esti din acela care crede ca detine adevarul absolut.
asadar ar fi recomandat sa te documentezi de la oameni mai creduli inainte sa te apuci sa scrii pe forumuri minciuni.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 11 Apr 2010, 18:21

pescuitorul scrie: asadar ar fi recomandat sa te documentezi de la oameni mai creduli inainte sa te apuci sa scrii pe forumuri minciuni.
asta este beton :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Apr 2010, 18:21

te aflai in masina de te simtzi,doar nu vrei sa itzi spun de la si cine stiu, ca ar fi culmea :lol: si nu o mai da la intors ca sti despre ce e vb cu cei prinsi asa ca ........ :lol:

my...nu eu,noi,da salau pe valea argintului care e problema :lol: doar de asta am dat banii atunci........

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Apr 2010, 18:34

nu e nimic personal dar mi se pare normal ca atunci cand incearca cineva sa dezinformeze sau sa denigreze fara temei sa ies si sa spun.sa nu crezi ca daca esti tu si inca unu care detin adevarul absolut sa stau si sa tac.
poti stii de la cine vrei, nu ma intereseaza.un lucru e clar nu a fost nimeni in zona respectiva in perioada mentionata de tine.
si mai spui ca dupa ce ai postat tu pe forum.
halal
mergi si pescuieste nu te mai tine de imbarligaturi doar ca nu te .... stii tu ce vreau sa zic ca altul.
fir intins

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 11 Apr 2010, 19:10

zamfi scrie:
Medias la bibani
Asta pe unde vine? :lol:Balta , nu Mediasul... :lol:
Dinspre Sibiu: la intrare in oras, a-2 la dreapta (prima e parcarea Kaufland), apoi iar la dreapta si drept inainte pana la baraj.
Dar nu ti-o recomand :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Apr 2010, 19:11

pescuitorul scrie:mergi sii pescuieste
ai uitat ca e prohibitzie,ii las pe altzii sa mearga la babusti :lol:

aaa vezi ca nu detzin adevarul suprem asta il stitzi voi ajvps-ul eu cunosc faptele petrecute in prezent si nu il mai baga pe ilie cand vb eu de ce se intampla nu sti sa faci diferentza intre pers2 si prural.......

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Apr 2010, 19:24

edâ„¢ scrie:
pescuitorul scrie:mergi sii pescuieste
ai uitat ca e prohibitzie,ii las pe altzii sa mearga la babusti :lol:
esti pe site de rapitori.
eu nu bag pe nimeni.tu ai nominalizat sper ca i-ai dat telefon sa il anunti ca ai scris de el pe forum ca sa nu se atace ca am zis eu ceva de el.
in concluzie ai aruncat niste vorbe caci din ultimele postari ai sarit de la problema.amenintai ca spui de unde stii si alte cele.ai jucat la cacealma si nu ti-a iesit.
incep sa ma conving (desi nu era cazul)tot mai mult de ce mi s-a spus pe privat de felul unora.stii la ce ma refer.daca nu iti spun eu ca nu ma ascund. PRIETENIA ADEVARATA cu niste oameni de caracter.Cine se aseamana se aduna.de aia sunt acum doua tabere.
ps:nu te gandii la o singura persoana.ci la mai multe. :oops: :oops: :oops:

Scrie răspuns