suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
parerea mea este ca va stiu pe amandoi si nu am nimik in potriva niciunuia dintre voi. asa ca daca vreti sa va certati, creati un nou topic intitulat "care pe care" si acolo dati tare sa nu cumva sa va pierdeti antrenamentul.ilie scrie:Stai linistit Alex,nu o sa ma vezi vreodata incalcand legea.Si nici sa-mi fie frica de vreun control.Sa fim seriosi.
Nu am fost azi la pesti,dar sunt destui care te-au vazut.Am si spus,e treaba ta ce faci in timpul liber,controalele se fac altfel,nu de la distanta.Oricum vad ca eviti elegant sa raspunzi la ce te-am intrebat mai sus.
Nicky,nu aveam de gand sa ma bag(poti pescui unde vrei din partea mea)dar daca ma tot zgandare pescuitorul asta, stiu cum sa-i raspund.Topicul asta ar fi mai linistit daca nu ar incerca sa ridice atata in slavi Ajvps-ul,si sa-mi tot dea inainte cu ce fapte marete face el la servici si cat de buni sunt ei in comparatie cu altii.Din pct.meu de vedere toti o apa si-un pamant.
app. conteaza unde se plateste cotizatia???!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
si asa ca sa inclin balanta in favoarea lu' pescuitoru, cand am platit permisul la ajvps , am vazut pe perete cu litere de-o schioapa, : permisele de pescuit se elibereaza si pe calea cisnadiei (la gabi) si inca o locatie in aceleasi conditi." nu cred ca la Gabi se gaseste o asa instintare.
no ofens !!
no ofens !!

cartonu anpa il primisi sau nu, ca pana la urma ala e important daca vrei sa pescuiesti la dunare sau pe alt rau din tzara daca nu reuseste mama ta sa cumpere oltulnickydarnico scrie:si asa ca sa inclin balanta in favoarea lu' pescuitoru, cand am platit permisul la ajvps , am vazut pe perete cu litere de-o schioapa, : permisele de pescuit se elibereaza si pe calea cisnadiei (la gabi) si inca o locatie in aceleasi conditi." nu cred ca la Gabi se gaseste o asa instintare.
no ofens !!

asta in caz ca te intereseaza ce zic cei de la anpa,descarci pdf http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=49
Pai Nicky,Gabi tot pentru Ajvps face permisenickydarnico scrie:si asa ca sa inclin balanta in favoarea lu' pescuitoru, cand am platit permisul la ajvps , am vazut pe perete cu litere de-o schioapa, : permisele de pescuit se elibereaza si pe calea cisnadiei (la gabi) si inca o locatie in aceleasi conditi." nu cred ca la Gabi se gaseste o asa instintare.
no ofens !!

- nickydarnico
- senior
aha asa parca se mai intelege. dar si in cazul asta...important este sa fim in legalitate. chiar daca facem o babuscailie scrie:Pai Nicky,Gabi tot pentru Ajvps face permisenickydarnico scrie:si asa ca sa inclin balanta in favoarea lu' pescuitoru, cand am platit permisul la ajvps , am vazut pe perete cu litere de-o schioapa, : permisele de pescuit se elibereaza si pe calea cisnadiei (la gabi) si inca o locatie in aceleasi conditi." nu cred ca la Gabi se gaseste o asa instintare.
no ofens !!![]()
Nu mai face pentru Eco

-
- veteran
baiete ai probleme la mansarda cumva?eu am ridicat pe cineva in slavi?nu cred , discutia era doar despre faptul ca am fost eu sau nu intr-o anumita locatie.ilie scrie:Stai linistit Alex,nu o sa ma vezi vreodata incalcand legea.Si nici sa-mi fie frica de vreun control.Sa fim seriosi.
Nu am fost azi la pesti,dar sunt destui care te-au vazut.Am si spus,e treaba ta ce faci in timpul liber,controalele se fac altfel,nu de la distanta.Oricum vad ca eviti elegant sa raspunzi la ce te-am intrebat mai sus.
Nicky,nu aveam de gand sa ma bag(poti pescui unde vrei din partea mea)dar daca ma tot zgandare pescuitorul asta, stiu cum sa-i raspund.Topicul asta ar fi mai linistit daca nu ar incerca sa ridice atata in slavi Ajvps-ul,si sa-mi tot dea inainte cu ce fapte marete face el la servici si cat de buni sunt ei in comparatie cu altii.Din pct.meu de vedere toti o apa si-un pamant.
eu nu te -am bagat in discutie dar ca deobicei iti place sa te bagi singur in seama cam toata lumea ti-a spus ca suferi de asta.
poate reusesti pe forumuri de gradinita sau de generala sa le atragi atentia asupra maretelor tale fapte.
cred ca tu si......sa zicem prietenul tau aveti un troc.cand are unu un subiect apare si celalalt.se dau ceva bonusuri de popularitate?da stiu ascutitori si creioane colorate.
apropo si daca toata lumea aia multa m-a vazut acolo te rog sa vii de mana cu ei la mine si sa spuna ca m-au vazut acolo.vezi ca au mai venit unii ca am fost eu in control si de fapt ....asa ca deschide ochii larg inchisi inainte sa faci niste afirmatii.si in fond ti-am mai spus.nu stiu ce era rau daca as fi fost acolo.daca aflii si ora promit ca o sa iti spun unde eram exact si ce faceam.dar iti spun un secret.vezi ca dupa ora 14 dormeam acasa.
ilie , ed si toti cei care m-ati vazut pe balta azi la salcie va spun un singur lucru:m-am distrat de minune la chef azi noapte pana la ora 4 .mai departe va sfatuiesc sa stati linistiti sa nu mai faceti afirmatii gen escu ca sunteti......nu va spun ca intelegi voi ca sunt convins ca va fuge mintea la ce am vrut sa spun.
gata hai ca deja am ajuns sa va spun voua ce fac in timpul liber.
dar promit ca nu va spun ce am facut dupa ora aia ca nu am voie