Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pescuitorul
- veteran

ed deja te-ai bagat nu ca nu te mai bagi.
ce faci ai aruncat o vorba si acum renunti?nu mai ai argumente si zici ca blufez eu?ai facuto tu de la bun inceput.
sa lamurim problema.
mai exact cand am fost vazut sambata sau duminica si la ce ora?poata va mai dau elemente ajutatoare.
si stimabilule eu nu vreau nimic pe tava ca deocamdata nu am omorat pe nimeni , nici chiar daca as fi fost la salcie.
dar nici sa te las sa scrii ce vrei tu la adresa mea(masina a fost vazuta, deci clar) sau a unor asa zisi colegi care ar fi fost in zona si sa nu iti dau replica.
poate doar daca vb cu nicky sa cumpere si forumu si sa nu ma mai lase sa scriu.
nicky nu vrei sa il cumperi?

-
grey-wolf
- veteran

urit a mai ajuns topicul asta

-
pescuitorul
- veteran

da gray asta e.
stii vb cu ala care arunca o piatra in apa si 10 se chinuie sa o scoata.
asta e.
-
edâ„¢
- veteran

-
am spus o data nu mai repet, tzi cu tot dinadinsul sa sti ziua si cine ca sa il potzi ......urmarea la sfarsitul anului

referitor la tot ce am zis
te las cu elementele ajutatoare sa itzi dai seama cine a vazut masina

itzi dau timp pana la sfarsitul anului

sa te gandesti daca era azi sau ieri
replica nu am nevoie la ce am postat azi, e adevaru gol golutz
vb, pa pa, nb ca e tarziu

-
Hell
- veteran

-
incredibil
-
pescuitorul
- veteran

clar nu esti pe problema.
poate ma faci sa inteleg.
presupunem: intr-o zi (sambata, duminica)am fost la salcia arsa.m-a vazut cineva.am trecut cu masina pe acolo.
care ar fi problema?ca nu inteleg.am comis vreun abuz fata de cineva sau am facut ceva ilegal la salcia arsa?
deci chiar nu am nici cea mai vaga idee despre toata povestea asta inventata de tine, voi sau...
si nu am nicio masura de luat impotriva nimanui ca nu am de ce atata timp cat eu nu am fost acolo.si nu tin minte sa fi luat vreo masura impotriva unui om corect.
asa ca pana la finalul anului sa iti ocupi tu timpul cu povesti nemuritoare.vino ce ceva mai real.nu cu imaginatii de nr.3
-
pescuitorul
- veteran

apropo ed pot sa iti spun un singur lucru.
perseverezi fratioare de nu se poate.
in ce perseverezi?!!!!stii tu.
bati campii cu gratie.
ptr mine e capitolul inchis.deja ai ocupat 2 pagini de forum cu aberatii.
ai mai castigat din popularitate.ce faci te lauzi in cisnadie ca s-au scris 2 pagini pe internet cu si despre tine???/

-
edâ„¢
- veteran

-
datziar d-zeu tot ce afirmi de mine...........vb la sfarsit de an daca mai esti pe aici si aduc probele relatarilor mele,pana atunci te las sa zemuiesti, jigodie de om ce esti
.........................
-
SVF
- veteran

@Nepescuitorule
Pana o sa-mi raspunzi la ce te-am intrebat mai sus,

Doar nu esti prost sa-ti critici sustinatorii.Pentru mine nu esti decat talanga penibila a Ajvps.Asa ca mai tzingalaule,cand mai ai chef sa faci zgomot pe aici,evita sa mai aduci vorba de mine.Nu de alta dar ar fi mult mai liniste.Daca crezi ca poti sa ne captezi atentia si cu subiecte legate strict de placerea pescuitului a-si fi incantat sa port o discutie cu tine.Pana atunci,simt nevoia sa ma repet

,nu de alta,dar asa-mi place

-
SVF
- veteran

edâ„¢ scrie:ilie eu zic passs, nu ma bag, deja blufeaza si vrea sa ii dau totul pe tava

Edi,lasa-l te rog in pace,nu-l mai tura ca se duce drak de tot topicul asta.Pana la urma e problema lui unde merge duminica la amiaza.Ca era in masina de servici e treaba lui.Nu suntem membrii Ajvps(ce bine)sa ne intereseze ce face cu banii asociatiei.Asta-i treaba membrilor sa-i ceara socoteala la sfarsitul anului cand se va pune in balanta ce a facut si ce nu.Parerea noastra,si nu suntem singurii,o stie.Nu vezi ca-i atat de" corect" incat se face ca ploua cand e vorba sa-mi raspunda la ce l-am intrebat?Serios,da-l in amarul lui,asta nu are nici o putere.Si pe aia care-i prinde la braconat nu le da amenda,ii pune sa-si faca permis la ei.Eu unul ii dau pace(desi o facusem deja,dar na,l-a mancat ) atata timp cat evita sa se mai lege de mine.Sper sa priceapa.