bre, intru si i putza goala in olt, sa mi sa falfaie ...asta daca este cald si apa fainailie scrie:Asta daca nu-i mai tulburi tu afluentzii cu noul costum.Erai mai kinky anul trecut in picioarele goale![]()
Sper ca stii de gluma si nu te zburlesti acum
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
anul trecu aceeasi problema am avuto si eu, cu toate ca l-a scris inspectorul in fata mea, tot nu a fost in stare sa il scrie corect.
l-am lasat asa.
crezi ca a interesat pe cineva treaba asta??crezi ca m-a intrebat careva de sanatate??aiurea
si sa stii ca am iesit la pescuit, nu am stat la calculator.
oricum isi pierde valabilitatea la sf anului
l-am lasat asa.
crezi ca a interesat pe cineva treaba asta??crezi ca m-a intrebat careva de sanatate??aiurea
- kingofbeasts
- veteran

si eu la fel , doar ca mi l-a corectat pe loc (scriind peste alte cifre). noroc ca cei de la politia de frontiera au inteles problema (care era verificabila la asociatie de altfel) ca altfel imi stricau toata excursia la Dunare. ca in rest vorba ta controale n-am intalnit pe aici prin jurul casii.adiwolf scrie:anul trecu aceeasi problema am avuto si eu, cu toate ca l-a scris inspectorul in fata mea, tot nu a fost in stare sa il scrie corect.
l-am lasat asa.
- kingofbeasts
- veteran

ce sa facem, bine c-o fost numa CNP-ul, ca anul asta m-a pus tanti sa ma caut pe listele de pensionariold_radu scrie:...'tui CNP-u' si cine-o pus apa-n palinca....
noroc ca inca nu a venit cartonu ca cine stie, mai trebuia sa dau si cu subsmnatul in declaratii in care sa explic cum am iesit la pensie asa de tanar.