suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
- nickydarnico
- senior
pai ba badie !!
era vb de pescuit.... tu incepi sa relatezi fazele cel mai putin importante
trebuia sa incepi si tu cu adevaratele capturi
am luat cate 2 ploi pana-n maduva oaselor. am avut placerea sa intorc doi pastraviori dar din lipsa de stiinta , nu am avut placerea sa-i si palpez
. desi nu am socs niciun pastrav (din rau , pt cateva clipe si o foto) a fost o iesire superba.
criminalul de badie echipat cu cizme piept, a trecut din bulboana in bulboana fara probleme. nepriceputeanu de "je" cu cizme de ciobanel, am dat roata la rau ca la oi. pana ajungeam intr-o bulboana virgina (in ziua respectiva) badie ma ajungea din urma. si uite asa eu m-am plimbat pe un taram de vis si intr-un final ( care ma gasea ud pt a 2-a oara) am decis (eu) sa ne ducem la avrig pe bratul mort. credeam ca il fac pe badie . imi spuneam eu mie( scuzati pleonasmul, da mai bine la ureche) : " lasa ca ajungem pe canal si ii arat eu cum se prinde pestele" . din pacate nu a fost asa. bratul mort , a fost inundat in asa hal incat eu cu "cizmele cibanel" nu m-am putut apropia de canal sa arunc de 2-3 ori. in schimb badie al meu , trecea canalul dintr-o parte in alta fara sa se gandeasca prea mult. norocul meu a fost ca eram deja uzi si "bine distrati" de la chiosc si am reusit sa-l aduc pe badie acasa fara prea multa munca de lamurire. cine stie ce surpriza imi facea pe terenul meu ?!

era vb de pescuit.... tu incepi sa relatezi fazele cel mai putin importante

trebuia sa incepi si tu cu adevaratele capturi

criminalul de badie echipat cu cizme piept, a trecut din bulboana in bulboana fara probleme. nepriceputeanu de "je" cu cizme de ciobanel, am dat roata la rau ca la oi. pana ajungeam intr-o bulboana virgina (in ziua respectiva) badie ma ajungea din urma. si uite asa eu m-am plimbat pe un taram de vis si intr-un final ( care ma gasea ud pt a 2-a oara) am decis (eu) sa ne ducem la avrig pe bratul mort. credeam ca il fac pe badie . imi spuneam eu mie( scuzati pleonasmul, da mai bine la ureche) : " lasa ca ajungem pe canal si ii arat eu cum se prinde pestele" . din pacate nu a fost asa. bratul mort , a fost inundat in asa hal incat eu cu "cizmele cibanel" nu m-am putut apropia de canal sa arunc de 2-3 ori. in schimb badie al meu , trecea canalul dintr-o parte in alta fara sa se gandeasca prea mult. norocul meu a fost ca eram deja uzi si "bine distrati" de la chiosc si am reusit sa-l aduc pe badie acasa fara prea multa munca de lamurire. cine stie ce surpriza imi facea pe terenul meu ?!

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
Asa e...Sorin scrie:Luni Oltu era praf adica ....cafea cu lapte
mi-e greu sa cred ca desi au trecut 3 zile acu arata mai bine , da no....

Pestele care nu latra musca
Ieri pe Olt,am gasit ceva locuri,nu putine, in care era plin de puiet.Dimensiunea lor de pana intr-un cm m-a pus pe ganduri.Stiuca a fost singura ce a depus anul asta.Daca erau de stiuca e un lucru bun,daca nu,ce puiet poate fi vorba in perioada asta?Albitura de un an nu cred,erau chiar prea mici.De fapt nu tin minte sa mai fi vazut in anii trecuti puiet asa mic, asa devreme.