Sorine,bibanul depune aprilie-mai :?Desi unii spun ca jumatatea lui martie pana in aprilie.Posibil,dar daca-mi aduc bine aminte am prins stiuca plina de icre in iulie...Deci nu ma mai mira nimik,se zice ca si avatul incepe sa depuna undeva la o temp.de 9-11 grade a apei,ca si salaul.Oricum zona unde i-am intalnit era cu portiuni de buruiana pe fund.Dupa cum era Oltul de tulbure probabil ca nu-i vedeam,dar sareau speriati in preajma voblerului,mici,ca niste picaturi de apa.soriniusc scrie:Ilie, ar putea sa fie puiet de biban... Bibanul o depus demult
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
am trecut pe langa sopa, lacul de langa sosea,era festivalul ciocarlia pe balta
si pe cel din mijloc targ de masini
din auzite asta,iar la mare cautare erau caraseii la disc
am si eu o intrebare????? pot pescuii in prohibitzie la fel ca cei care au fost la salcia arsa(targ de masini),banuiesc ca totzi pescuiau la stiuca dar se mai baga si cate un caras,babusca la bucatzica de albitura si lingura ???sau trebuie ptr asta sa fiu membru ajvps ca sa fac parte din pescarii manelisti asa cum zicea vecinu ????
ps:unde is controalele la traista pescarului ????? cred ca reprezentantul anpa e ocupat cu vreo populare
sau cred ca e undercover si aduna informatzii.....asa ca aici http://www.military-shop.ro/popup_image.php/pID/2421

am si eu o intrebare????? pot pescuii in prohibitzie la fel ca cei care au fost la salcia arsa(targ de masini),banuiesc ca totzi pescuiau la stiuca dar se mai baga si cate un caras,babusca la bucatzica de albitura si lingura ???sau trebuie ptr asta sa fiu membru ajvps ca sa fac parte din pescarii manelisti asa cum zicea vecinu ????
ps:unde is controalele la traista pescarului ????? cred ca reprezentantul anpa e ocupat cu vreo populare