suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
)adevaru asta este cas cel mai bun din sibiu(pescar,o recunosc toti
dar sa nu crezi cam zis cu rautate ca ce sa scris pe forum despre asociati si alte dealea e palavrageala
chiar ma bucur sa mai prind cate o informatie indiferent de unde
traiasca stiuca

da in momentu asta vad ca suntem doar noi doi pe forum asa ca no vast nimeni ca ne zgandarim
gata ca am scris destul ma

dar sa nu crezi cam zis cu rautate ca ce sa scris pe forum despre asociati si alte dealea e palavrageala
chiar ma bucur sa mai prind cate o informatie indiferent de unde
traiasca stiuca

da in momentu asta vad ca suntem doar noi doi pe forum asa ca no vast nimeni ca ne zgandarim
gata ca am scris destul ma
-
- veteran
Da ati mai facut pana acum control pe cibin sau pe hartibaci? sau de anu asta incepand?pescuitorul scrie:ilie prioritatea nr 1,ca tronson, ptr orice asoc din judet iti dai seama ca e oltul.dar noi cu siguranta ne vom axa si pe cibin, hartibaciu, tarnava.
la noi au stabilit ptr cei care achita acum, o cotizatie de 80 lei in care intra cv permis plus acces pe toate apele(ses,munte si sopa ).dupa ce se va stii clar situatia apelor de ses si valoarea permisului se va modifica aceasta cotizatie.
-
- veteran
-
- junior
aici ai partial dreptate....eu am fost gasit pe olt de catre "patrula".....si m-am bucurat tare....Alex311294 scrie:Alex, nu vreau sa condamn pe nimeni, dar in 3 ani nu am prins gram de control
bine recunosc...1 in 2 ani

Plus.....iesirea de anun trecut care doar pescuitorul stie cum si cat de productiva a fost