suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am inteles de la un prieten care va face permise pt eco ca ar costa vreo 70(30 permisu+40 cotizatia).eu mai astept vreo saptamana sau doua sa vad cu ce planuri vin.ca nici sa mai dau bani degeaba nu mai vreau.anu trecut am platit ca fraieru si cotizatia la ajvps si permisul.au fost bani dati degeaba la niste indivizi care nici macar nu mai aveau drept de control si care o ardeau asa aiure pe malul oltului....anu asta mai bine astept decat sa fac aceeiasi gresala.
Deja in V Aurie la magazin se face lucrul asta.Am vazut cu ochii mei ieri 75+30=105.La elevi parca e tariful ala, nu mai retzin exact.Dar decat sa dai bani la Eco care sunt inexistenti sau la Ajvps care-i va folosi si pentru vanatori, nu mai bine faci asociatzia ta ,daca tot e obligatoriu sa ridici permisul numai prin asa ceva?
Alex,stiind cum sta treaba acum cu Eco,adica aceleasi obiceiuri proaste ca si pana acum,voi cum veti proceda anul asta?Sincer, nu am trecut sa vad daca eliberatzi carnete si implicit sa luatzi bani de cotizatie,dar ce ape speratzi sa obtzinetzi?
Alex,stiind cum sta treaba acum cu Eco,adica aceleasi obiceiuri proaste ca si pana acum,voi cum veti proceda anul asta?Sincer, nu am trecut sa vad daca eliberatzi carnete si implicit sa luatzi bani de cotizatie,dar ce ape speratzi sa obtzinetzi?
-
- veteran
idem ,asa am patit si eudorin_sb scrie:am inteles de la un prieten care va face permise pt eco ca ar costa vreo 70(30 permisu+40 cotizatia).eu mai astept vreo saptamana sau doua sa vad cu ce planuri vin.ca nici sa mai dau bani degeaba nu mai vreau.anu trecut am platit ca fraieru si cotizatia la ajvps si permisul.au fost bani dati degeaba la niste indivizi care nici macar nu mai aveau drept de control si care o ardeau asa aiure pe malul oltului....anu asta mai bine astept decat sa fac aceeiasi gresala.
sunt curios cum or evolua lucrurile
si daca o astfel de asociatie aduna bani ei cum asigura protectia zonei ,cum ai zis tu ca teritoriu (ilie)?
sau aduna bani si controlul il face jandarmi?
sau cum?
ca eu merg in zona aceea des,imi fac permisul dar...nu vreau sa fim 30 cu permis in buzunar si 500 fara
Daca citeai atent vedeai ca pentru inceput vor fi doi angajatzi sa faca lucrul asta.Portziunea de apa nu e mare,se poate acoperi destul de usor.Bineintzeles ca se va incheia si un contract cu jandarmeria.Sa nu uitam de comunicarea intre membrii pescari si cei care conduc aceasta asociatzie.Acuma bineintzeles ca asa vad eu ceva de genul asta dat fiind faptul ca asociatziile sunt obligatorii din nou.Desi mi-ar place sa nu existe deloc,dar na,asta-i situatia la ora actuala.Din pacate astea sunt doar iluzii.Cooperativele sunt din nou la putere.
Mino,relax,nu-mi fac si nici nu vreau asociatzie.Desi mai bine una facuta de oameni cinstitzi decat cei cu metehne comuniste.
Mino,relax,nu-mi fac si nici nu vreau asociatzie.Desi mai bine una facuta de oameni cinstitzi decat cei cu metehne comuniste.
-
- veteran
ilie prioritatea nr 1,ca tronson, ptr orice asoc din judet iti dai seama ca e oltul.dar noi cu siguranta ne vom axa si pe cibin, hartibaciu, tarnava.
la noi au stabilit ptr cei care achita acum, o cotizatie de 80 lei in care intra cv permis plus acces pe toate apele(ses,munte si sopa ).dupa ce se va stii clar situatia apelor de ses si valoarea permisului se va modifica aceasta cotizatie.
la noi au stabilit ptr cei care achita acum, o cotizatie de 80 lei in care intra cv permis plus acces pe toate apele(ses,munte si sopa ).dupa ce se va stii clar situatia apelor de ses si valoarea permisului se va modifica aceasta cotizatie.
Alex,o sa fie reciprocitate intre voi si alta asciatie din judet?Intreb asta in cazul in care portiunea de rau care ma intereseaza a fost luata de altcineva in concesiune,dar eu am platit deja cei 80ron la voi,in ideea de a beneficia de reducere?
Se va tine cont de asta?
(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atat pentru zonele concesionate de asociatia al carei membru este, cat si pentru zonele concesionate de alte asociatii, pe baza de reciprocitate.
Se va tine cont de asta?
(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atat pentru zonele concesionate de asociatia al carei membru este, cat si pentru zonele concesionate de alte asociatii, pe baza de reciprocitate.
-
- veteran
In primul rand trebuie sa intelegi tu cate ceva,nu restul.Dar ma bucur ca pana la urma ai reusit .Mi-aduc aminte ca ceva postari mai sus erai necajit ca s-a terminat distractia.Nu ma mir ca pentru tine subiectul discutat a fost asa ceva.Ma rog,doar zici ca ai priceput.Acum poti trece din nou la alea de 15 si 21,de care suntem foarte interesatidanstiucaru scrie:multumesc ptr lamurire,bine ca mai sunt si oameni care inteleg cate ceva

-
- veteran