suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pikeman scrie:da ma pezevenchi betzivanos de Mures ce esti, mushteriu hotzoman ...zamfi scrie:Rezolvat!![]()
![]()
sa continui?
Ma torturezi pe toate saiturile, pe private, ne spalam chilotzii pe ici pe colo si tu defapt ai cada ( adicatalea miessinger) ?

Ie mah da' nu prea servesc!Mie o lene de ma doare!Mai comod cu un mp ,rarut ca-i mai dragut

Da' daca esti curios o sa-ti dau mess-ul ca nu ma doare maneca...Poate ,vreodata ,punem de o teleconferinta

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
eu zic sa mai asteptiilie scrie:Cine ne poate spune cum este impartit Oltul intre asociatiile din Sibiu?Sau o sa avem o singura varianta?Si daca-i asa,care,Eco sau Ajvps-ul?

anul trecut intro escapada la Avrig prin februarie am fost controlati si aveam permisele de anul trecut, nici palea nu prea neam agitat sa le aratam (cel putin eu nu) dar eram pregatit de hartza, numai baietii erau cam blajini

leam spus frumos ca eu nu platesc o hartie(chitanta) si vreau permisul, nu au avut ce comenta si miau dat dreptate cu un mic amendament ca sunt jandarmii pe baraj si daca vin aia cica nu asculta povestea mea...leam zis ca mai vedem

Aici se mai pot adauga 2 lucruri:
- baietii cred ca venisera sa anunte lumea ca defapt sunt jandarmii in control

- daca jandarmii te vad cu trusa de spinning sunt destul de prietenosi, ba chiar mai baga si ei nasul in cutie si se minuneaza

nu stiu ce sanse ai sa afli ceva in nebuloasa creatailie scrie:Eram curios cine va vinde permise anul asta,pe portziunea de rau care ma intereseaza.Mai mult ca sigur se stie deja ce "bucata" doreste fiecare asociatzie.Dar o sa incerc sa aflu mai multe astazi.

crezi ca se va transa Oltul intr-un final? Eco sunt arondati FNPSR?
P.S. prin ceva ma refer la ceva CONCRET ca gogosi sti si tu cum se arunca la inceput de an de ambele parti
Ce am aflat e ca Eco ia deja bani ptr.permise +carnet membru.Total 75+30=105ron.Cine e interesat de asa ceva,va pot spune ca la Gabi deocamdata nu se mai fac,ci la alte magazine de profil,VAurie(de ex.).Ce e si mai misto e faptul ca Eco are acum un buget de 0 lei.Daca ar fi sa ia o portziune de apa maine ,probabil nu ar avea nici macar banii necesari ptr. pancarda obligatorie in acest caz.Probabil ca asta-i motivul pentru care au inceput sa ceara deja bani pentru permise ,desi la ora actuala nu au nimic in concesiune.Din cei 30 ron cat costa permisul,aproximativ 10% din costul lui se intoarce la asociatzii,bani pentru amenajari,populari,etc.Deci multzi membrii,multzi banutzi.Aici e cascavalul dupa parerea mea,pentru ca de controlat nu stiu cine si cum ii va controla.Sa speram totusi ca planul de management sa fie respectat.
Despre Ajvps,nu pot zice nimic,dar probabil si ei au aceeasi strategie.E doar o presupunere de a mea.
In cocluzie zic eu, nimeni nu are nici o apa inca,dar din ce am vazut, niste baieti istetzi si iutzi pot pune mana pe o portziune de Olt si sa faca ceva ca lumea.Cu cine am vb.azi spunea ca acest lucru la ora actuala se poate face cu un cost destul de mic.Era parerea omului si se pare ca stia ce vorbeste.Aviz amatorilor

In cocluzie zic eu, nimeni nu are nici o apa inca,dar din ce am vazut, niste baieti istetzi si iutzi pot pune mana pe o portziune de Olt si sa faca ceva ca lumea.Cu cine am vb.azi spunea ca acest lucru la ora actuala se poate face cu un cost destul de mic.Era parerea omului si se pare ca stia ce vorbeste.Aviz amatorilor

Vad ca nimeni nu zice nimic de partea cu cei 10%
Bineintzeles ca nu-i chiar un swaitzer,dar cu banii luatzi si de pe cotizatzie potzi face un buget frumusel.Sa luam de exemplu portziunea de apa cuprinsa intre raul Porumbac(varsare) si barajul Scoreiu aici incluzand si bratzul vechi de la Sarata.E o zona care pe usor poate aduce 500 membrii.Facand un calcul simplu acestia aduc asociatziei o suma de aproximativ 40000ron.De aici doi angajati te usureaza de 25000 ron/an,dar ramai cu 15000,bani din care potzi face si o populare+ceva cheltuieli inerente..Acuma nu stiu, vb prostii sau e din cauza ca am o noapte nedormita in spate?