suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Sep 2009, 18:13

O lupa de cal! Nu am de gand sa ma las de pescuit nici daca nu o sa mai fie pesti! :shock: :lol: O sa trec la undit si tot nu ma las...E drept ca nu mai investesc in scule de pescuit...O fi si criza :roll: Dar merg la pesti! Ma rog , de multe ori merg doar la Mures ... Pescuitul este ,probabil,un mod de viata. Si la noi este braconaj si la noi este mizerie, gratare si muzica ...faina :cry: Dar nu cedez! Nu pot sa cedez in fata lor! A nesimtitilor!A mizeriei umane si nu numai.Poate de aceea de multe ori umblu iarna prin zapada pe Mures...Sau pe gheata baltilor...Natura este, parca, mult mai pura.
In alta ordine de idei sunt foarte dezamagit (iara? :shock: :cry: ) de cele citite aici ...Probabil ca nu o sa mai vin la Olt ,la pescuit .Anul acesta...Si poate nici la anul...Atata paguba, nu? Insa va garantez ca o sa raman la Muresul meu asa otravit,braconat, batjocorit, plin de mizerii si urme ale "civilizatiei" ! Dar o sa raman la el! La Mures! Si stiti de ce?
Pentru ca ESTE ( si ) AL MEU!!!!

Va doresc o seara deosebita si pentru cei pe care ii mai intereseaza Fir Intins! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 14 Sep 2009, 20:10

mai zamfi@ , nu-i dracu chiar atit de negru ! acum nu mai vi din cauza ca ai citit nu stiu ce aici ........doar nu esti legat poti pleca oricind daca nu-ti place.Eu zic ca nu strica sa vezi putin si zona asta si pote sa te intilnesti cu citva de pe forum doar nu-i foc !
Oricum la scorei ii mai accesibil pentru braconieri , malul cu dealul find 90 % teren privat .
Mai gindestete , ca doar si adi are ceva km de facut pina aici.

In rest fire intinse pe unde umblati!
fir intins !

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 14 Sep 2009, 20:15

adiwolf scrie:ok,
pareati o gasca destul de misto si la un moment dat chiar am crezut ca se incheaga ceva si incep sa apara si rezultate,numai ca......asa cum spuneam,aparent doar.
:roll: :roll: :roll:
fir intins !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Sep 2009, 20:31

@mino
Multumesc pentru tot ...deocamdata! :wink:

Vedem. Salutari!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Sep 2009, 21:42

adiwolf scrie:ok,
e problema voastra.
aparent,pe acest forum,pareati o gasca destul de misto si la un moment dat chiar am crezut ca se incheaga ceva si incep sa apara si rezultate,numai ca......asa cum spuneam,aparent doar.

nu vreau sa judec pe nimeni,nici nu am aceasta calitate si prefer sa inchei aici acest subiect,dar chiar ar trebui sa va pese si sa va doara.

inclin sa ii dau dreptate lui Ilie
cum e pescuitul exclusiv de dupa taste. ..... Multzi de aici il practica ... e mai funny.
chiar suntem :D :D dar vezi tu ca o mana de oameni nu poate schimba o mentalitate de o viatza a celor care fac ce se aude pe olt si eu unul am obosit sa tot bat gura degeaba, sa bat malul si sa imi fac loc printre gunoaie sa le adun si maine sa fie dublu,sa nu pot pescuii linistit in apa ca se gaseste careva sa comenteze si.........vb la cineva ''daca statul nu face nimic ptr noi,de ce sa facem noi ptr el ceva,ca daca facem se invatza sa nu mai faca nimic '':lol .....

.....asa prefer sa merg sa pescuiesc acolo unde stiu ca nu se pot baga cu masina si locurile sunt greu acesibile de pe mal,unde am parte de liniste de un pescuit recreativ si de capturi in sistem c&r,locuri in care stiu sigur ca si peste 1an mai este peste care sa poata fi prins si cel mai important sa ajung acasa relaxat,destins si fericit cat dupa 2 sapt de concediu, asta e pescuitul pe care il vreau dar se pare ca ptr mare majoritate a devenit un mijloc de supravietzuire,de existentza,de fala si de distrugere a naturii

adi,zamfi locuri virgine mai sunt dar le potzi numara pe degete,iar dac va mai lasa inima sa mai incercatzi pe olt discutatzi cu baietzi care bat malul oltului in cautare de virgine :D (sorin,mino,dan) care sunt de treaba,pacat ca ilie s-o lasat ca va arata meserie la avat,dar ptr aia locurile le stie pe de rost :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Sep 2009, 13:37

azi,doar o bucata,15kg :shock: :idea:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Sep 2009, 13:38

una ,am scapat-o... :D

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 16 Sep 2009, 13:08

Pe unde o fi restul sibienilor ? nu mai scrie nimeni pe aici ? . :wink:
fir intins !

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 16 Sep 2009, 13:09

aaaaa ..... in afara de dan , binenteles !
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Sep 2009, 15:11

mino scrie:aaaaa ..... in afara de dan , binenteles !
AHA deci eu sunt mai mic de statura,a?
no lasa ca nu iti mai dau eu unformatii cand o iau pe aia de 15kg,nu iti mai zic unde :evil:

Scrie răspuns