suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ska_vice
junior
junior

Re: iiiii

Mesaj de ska_vice » 07 Sep 2009, 22:15

stateau cu lansetele ca spartanii cu sulitele :lol:
Nimeni n-a prins nimic cat am stat eu p'acolo.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Sep 2009, 08:19

foarte bine ca nau prins
a mai fost cineva la baltile de la sebes olt?pe cele dinspre bradu din stg de cum ai sta in fata barajului care se construieste?ca de gatat il va gata fiumio an anu 2100 :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Sep 2009, 17:51

:D MYKY iai pus pe ginduri cu pozele tale.Se pare ca avem si noi asa ceva . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Sep 2009, 18:20

cam de o saptamana e liniste pe topicul asta,semn ca sibienii ori au emigrat,ori sunt toti la pescuit,inclin sa cred ca varianta a doua este cea adevarata asa ca am mers astazi sa ma conving la fata locului.
am mers pe Scorei cu barcile (eu si un amic) sa cautam stiuca,insa am gasit coada lacului plina de pripoane :evil: :evil:
mai oameni buni,nu va inteleg,eu unul vin acolo din joi in paste (anul asta am fost de trei ori si probabil ca nu o sa mai vin),dar voi sunteti acolo mereu si din postarile voastre am vazut ca sunteti activi ,mergeti la pescuit,deci...........cum draqu de permiteti asa ceva??
Scoreiul astazi era plin de barci,de ce a trebuit sa ajungem noi de la valcea ca sa vedem acele pripoane?? chiar nu le-a vazut nimeni??
nu cred lucrul asta,fiindca chiar sar in ochi si cei care au barci trebuie sa le si ocoleasca altfel se infig in ele asa ca.........ce asteptati???
toata coada lacului era plina de bete infipte in apa si cu cate o sfoara si o ancora legate de ele ,iar in ancora cate un carasel sau oblete.
cam doisprezece astfel de pripoane am taiat eu astazi,dar sunt convins ca mai sunt si altele pe care nu le-am vazut eu (cel putin inca trei stiu sigur ca au mai ramas fiindca nu am putut ajunge la ele si sincer am zis sa nu imi fortez "norocul")
totusi,voi,pescarii de pe acest topic,ce faceti??cum de se petrece asa ceva sub nasul vostru??
de ce permiteti si tolerati astfel de fapte??
braconieri sunt peste tot,plase si pripoane sunt pe tot oltul,dar este datoria noastra de pescari sportivi sa starpim acest flagel.
asteptati sa vina un aps sa faca acest lucru??chiar este nevoie??
pescarii sunt tot timpul pe apa si este imposibil sa nu vada aceste lucruri,cineva a vazut si stie "cine,ce si cum",iar daca ii este frica sa raporteze un act de braconaj,macar sa transmita la altii care pot si vor sa ia masuri si sa se implice.
este pacat de superbul peisaj pe care il aveti acolo,daca voi care sunteti acolo nu aveti grija,ce pretentii poti avea de la altii??

imi cer scuze daca am suparat sau ofensat pe cineva prin aceasta postare,dar chiar m-am infuriat astazi vazand atata nepasare

p.s. in coada lacului sub padure exista 2 debarcadere,primul era ocupat de cineva care avea barca si care cred eu ca nu este strain de tot ce se intampla acolo
mai era ceva in apa care semana a cablu pt plasa si era legata de acel ponton,deci......... :evil:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Sep 2009, 19:03

Adiwolf, :D Cit o mai tine vremea cu noi :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 13 Sep 2009, 19:34

Ady , intradevar se intimpla multe lucrui prin zona noastra tocmai de aceea am zis ca ajvps la noi facea la noi ceva si pentru asta toate respektele mele.Pescuiesc de foarte multi ani da inca atita mizerie si atita nesimtire nu am vazut ca anu asta de cind ANPA a preluat tot . :evil:
Personal am renuntat pentru ca te lupti cu morile de vint si nici la pescuit nu prea merg ca nu prea am timp.
Pe topic nu mai scrie aproape nimeni , deci .... :roll:

ps. daca se continua asa in citva ani nu o sa mai fie peste in zona si atunci fac ca ilie , ma las de pescuit ca nu ai cum sa te mai lupti.Imi pare rau dar asa vad eu lucrurile. :(
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Sep 2009, 19:36

Adi,acum poate o sa intzelegi gestul meu.Ce ai vz.tu azi nu e nimik,crede-ma ...Multzi au fost cei care aveau ceva impotriva asociatziilor,unii chiar virulent,uneori si eu,recunosc,dar acum tot mai mult cred ca e nevoie de asa ceva.Dar nu gen Ecopescar sau Ajvps.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Sep 2009, 19:44

sunt de acord,ai motive sa fi supart adiwolf,ar trebui sa facem ceva,dar ce?sa sunam la politie?SA ISI ASUME"C...TI" DIN TARA ASTA,CARE RASPUND DE APE,acolo unde am achitat taxe.eu am platit in ianuarie 70 de lei la"a jeg vps"-ul din sibiu ptr ca atuncea nu se stia sigur cui se plateste ,api am platit si cei 30 lei la astialanti destepti...eu personal ce sa fac ?si la politie daca suni,dejaba,capana vin ei..aia fug poate doar sa le taie plasele,atata...eu merg de ceva vreme mai mult singur la pesti pe motiv ca apuc doar cate una doua ore ,doar nu oi sari la bataie cu ei? :P
din punctul asta de vedere imi aduc aminte cam cate plase am vazut si eu de la inceputul anului,in primavara mai ales,pe cracu sacadati la avrig de mam si certat cu unu rau pe colo... anu asta nu lea avut grija nimenea,
tara nimanui :roll:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Sep 2009, 20:04

Inca ceva Adi,tu ai zis ca te-ai tras in partea noastra tocmai din cauza mizeriilor ce se fac in zona ta.Acum tu esti suparat pe noi ca nu facem nimik,cand tu ai ales mai bine sa pescuiesti in alta parte? :?

muaddib
junior
junior

baraj avrig sau porumbacu

Mesaj de muaddib » 13 Sep 2009, 20:07

ma poate ajuta cineva cu un sfat ,as vrea sa fac o partida de pescuit la caras, platica la unul din baraje .Multumesc anticipat.

Scrie răspuns