cam de o saptamana e liniste pe topicul asta,semn ca sibienii ori au emigrat,ori sunt toti la pescuit,inclin sa cred ca varianta a doua este cea adevarata asa ca am mers astazi sa ma conving la fata locului.
am mers pe Scorei cu barcile (eu si un amic) sa cautam stiuca,insa am gasit coada lacului plina de
pripoane
mai oameni buni,nu va inteleg,eu unul vin acolo din joi in paste (anul asta am fost de trei ori si probabil ca nu o sa mai vin),dar voi sunteti acolo mereu si din postarile voastre am vazut ca sunteti activi ,mergeti la pescuit,deci...........cum draqu de permiteti asa ceva??
Scoreiul astazi era plin de barci,de ce a trebuit sa ajungem noi de la valcea ca sa vedem acele pripoane?? chiar nu le-a vazut nimeni??
nu cred lucrul asta,fiindca chiar sar in ochi si cei care au barci trebuie sa le si ocoleasca altfel se infig in ele asa ca.........ce asteptati???
toata coada lacului era plina de bete infipte in apa si cu cate o sfoara si o ancora legate de ele ,iar in ancora cate un carasel sau oblete.
cam doisprezece astfel de pripoane am taiat eu astazi,dar sunt convins ca mai sunt si altele pe care nu le-am vazut eu (cel putin inca trei stiu sigur ca au mai ramas fiindca nu am putut ajunge la ele si sincer am zis sa nu imi fortez "norocul")
totusi,voi,pescarii de pe acest topic,ce faceti??cum de se petrece asa ceva sub nasul vostru??
de ce permiteti si tolerati astfel de fapte??
braconieri sunt peste tot,plase si pripoane sunt pe tot oltul,dar este datoria noastra de pescari sportivi sa starpim acest flagel.
asteptati sa vina un aps sa faca acest lucru??chiar este nevoie??
pescarii sunt tot timpul pe apa si este imposibil sa nu vada aceste lucruri,cineva a vazut si stie "cine,ce si cum",iar daca ii este frica sa raporteze un act de braconaj,macar sa transmita la altii care pot si vor sa ia masuri si sa se implice.
este pacat de superbul peisaj pe care il aveti acolo,daca voi care sunteti acolo nu aveti grija,ce pretentii poti avea de la altii??
imi cer scuze daca am suparat sau ofensat pe cineva prin aceasta postare,dar chiar m-am infuriat astazi vazand atata nepasare
p.s. in coada lacului sub padure exista 2 debarcadere,primul era ocupat de cineva care avea barca si care cred eu ca nu este strain de tot ce se intampla acolo
mai era ceva in apa care semana a cablu pt plasa si era legata de acel ponton,deci.........