suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Sep 2009, 20:22

:lol: :lol: :lol: Esti dussssss............

Insa eu vorbesc (cateodata ) serios :P Ce pesti prindeti si cand sa vin pana acolo?Eu,un prieten (normal), vin+tuica (ca eu m-am lasat ,deci vorba aia ,luati ca oricum il aruncam), o unghita , cort... :lol: :roll:

PS: Ilie draga, da ce probleme stomatologice are avatelul ala...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Sep 2009, 20:37

Acum la modul serios,ai vazut si tu cum sta treaba pe aici....Mai bine incearca in timpul saptamanii decat in week-end.Desi in ultima vreme nu mai conta ziua,era plin tot timpul.Insa nu trebuie sa disperam(desi eu m-am lasat) :lol: e cineva pe aici care prinde tot bucatzi de 15 kg..la bust :lol: Sa-tzi zica el mai multe :lol:
http://img35.imageshack.us/i/23373911.jpg/

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Sep 2009, 21:20

da la bust :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Sep 2009, 21:36

zamfi scrie: Insa eu vorbesc (cateodata ) serios :P Ce pesti prindeti si cand sa vin pana acolo?Eu,un prieten (normal), vin+tuica (ca eu m-am lasat ,deci vorba aia ,luati ca oricum il aruncam), o unghita , cort... :lol: :roll: ...
cand ai de gand sa faci pasul asta,dai un semn si ne intalnim in zona.
zona e tare faina mai ales ca peisaj
si oamenii sunt faini,dar cu mici exceptii,ca dealtfel peste tot,deci se merita sa vi in zona asta,daca nu pt pescuit,macar pt o noapte la cort sub clar de luna si un foc mic ,cu povesti (pescaresti sau nu),glume si degustari din licorile alea bahice cu care te tot lauzi (acu pe bune,chiar ai cu ce,ca tare bune sunt :wink: )

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Sep 2009, 22:06

Merci Adi de aprecierea licorilor...Ma bucur ca ti-au placut! :wink: Chiar o sa te rog sa ne intalnim acolo...Dar nu pot mai repede de doua saptamani...Imi "ling" ranile dupa Chilia si sambata am nunta mare la unul din cumnati...Iti imaginezi!Olus criza! Dar o sa fac cumva sa ne vedem cu baietii de care spui.Mai ales ca si eu simpatizez cativa de aici de pe forum .Ma gandesc ca realitatea va fi mai mult decat ok! Vorbim

Ps:merci si pentru mail-uri. :wink:
O seara buna la toti.

Ps1: 1-0 pt.Franta :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Sep 2009, 14:29

daca se mai raceste vremea peste doua saptamani poate se mai raresc. :roll: :twisted:
fir intins !

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Sep 2009, 21:55

Astazi la Turnu s-a pescuit umar la umar. :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 07 Sep 2009, 21:39

zamfi
imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune din zona chilia.in ultimi 4-5 ani pescari care veneau de la dunare sau delta,ma refer mai ales la cei ce merg cu table dupa dintoasa,chiar se duc de 2-3 ori pe an poate poate dar nu mai au cu ce se leuda.inainte luau cu duiumu,isi luau si ptr acasa destule dar mai nou deabea prind deo gustare(ex locuri private unde se prinde ok)
intradevar ilie are dreptate,foarte multi pescari,mai ales anu asta in august a fost dezastru,mam strecurat de multe ori printre corturi masini si binenteles nelipsitele manele(nau mai avut bani de litoral ,banuiesc)
de aceea de multe aori bateam peste 150 km intro zi ca sa caut in loc mai ok si mai erau dar greu si cu rezultate ca si capturi slabe
avrig porumbacu scorei carta turnu rosu si mai in jos apoi,dar si o plimbare face mult si mai ales trezitul de dimineata.........cafeaua tigarea si ceata deasa toate fac delicilu pescuitului mai ales ca eu si acuma dupa atatia ani inca tremur de emotie dimineata cand sa ma apuc de pescuit asa de mult imi place
mino
mosule eu am mai spus ca nici taifunu sa vina nui sperie pe carasari
de multe ori am tras sperante desarte,de ex"asta noapte a plouat si ieri a plouat sia acuma ploua.hai so tai la pesti ca nor fi pescari"da de unde frate ?era plin
eu nu am fost niciodata in germania aia dar am auzit ca se respecta legile apelor si PERMISU DE PESCUIT se procura greu cu examene si alte dalea grele
poate asa ar fi mai bine
sa dai si test psihopupu

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 07 Sep 2009, 21:41

doamne fereste dar iar am bagat o pagina intreaga
scuze baieti
ilie ,oricum,daca tias aduce una de aia cu inaintasi asa mari la porumbacu?teai apuca iar de pesti?
nai avea loc de pescari cu motanu drepti

danstiucaru
veteran
veteran

iiiii

Mesaj de danstiucaru » 07 Sep 2009, 21:44

ska_vice scrie:Astazi la Turnu s-a pescuit umar la umar. :lol:
auzi ce expresie,umar la umar...dar ce era acolo,razbel?
ska,zine macar sa si prins peste sau doar curatau aia dalele?

Scrie răspuns