suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
-
- veteran
...acum am citit si eu comentariile la poza cu salaul lui Sorin...
..."Autor: danstiucaru @ Dum 09 27, 2009 4:59 pm
sorine mai bine spunele de urs "
...in traducere libera , asta ar suna ca si o invitatie ?...plimbati ursu' !
Dane ...aici ar fi locul unei "memorabile" remarci ale lui Mitica de la Liga , care suna cam asa: "Fira-i tu al dracu' de simpatic ce esti !"
Mi-ar place si mie o "pescareala " in zona voastra , dar distanta , timpul , criza , ursu'...poate-ntr-o zi...
Fir intins !...tuturor.

..."Autor: danstiucaru @ Dum 09 27, 2009 4:59 pm
sorine mai bine spunele de urs "
...in traducere libera , asta ar suna ca si o invitatie ?...plimbati ursu' !
Dane ...aici ar fi locul unei "memorabile" remarci ale lui Mitica de la Liga , care suna cam asa: "Fira-i tu al dracu' de simpatic ce esti !"

Mi-ar place si mie o "pescareala " in zona voastra , dar distanta , timpul , criza , ursu'...poate-ntr-o zi...
Fir intins !...tuturor.

Stati linistiti ca nu-i nici un urs...Acum vreo luna s-a facut vazut un urs pe la Scorei in coada la baraj, parca s-a intalnit cu un pescar,asta era in barca sau asa ceva...dar atat.
Si la o adica, Zamfi, la cat esti de "firav", poti sa dai si o tranta cu ursu', nu?
Radu,
ce criza si distanta, poti sa dai o fuga si pe la noi, daca nu e pe placul tau Somesu...din ce am inteles nu prea aveti de unde alege multe specii de rapitori in Somes, pe cand aici ai toate speciile ( mai putin lostrita)
, nu papa una, poate papa cealalta 
Stati linistiti ca nici aici nu-i pomu' laudat, dar no...cat de cat
Numa' bine.
Si la o adica, Zamfi, la cat esti de "firav", poti sa dai si o tranta cu ursu', nu?

Radu,
ce criza si distanta, poti sa dai o fuga si pe la noi, daca nu e pe placul tau Somesu...din ce am inteles nu prea aveti de unde alege multe specii de rapitori in Somes, pe cand aici ai toate speciile ( mai putin lostrita)

Stati linistiti ca nici aici nu-i pomu' laudat, dar no...cat de cat

Numa' bine.