suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Sep 2009, 18:01

old_radu era vb de gluma ce iam facuto eu azi noapte lui sorin pe la 2 dimineta mai precis cand se usura ceva mai departe de masini si eu io luasem inainte,mam gandit sa fac ca ursu prin boscheti sa fi vazut ce repede sa incheiat sorin la bracinar :oops:
chiar ar fi una sa ne intalnim odata,oricine este binevenit si abia astept sa cunosc alti pescari :shock: :D .

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Sep 2009, 18:08

cu siguranta ar fi si mai multe capturi daca ar fi mai stabil cursul oltului,insa lipsa de apa din baraje duce la o situatie neplacuta,se schimba nivelul apei prin golfurile noastre peferate si sigur asta afecteaza pescuitu,cand e apa mica cand mare ,nici stiuca nusi gaseste locu pescuti carei vaneaza isi schimba si ei locu incontinu.speram sa fie mai multa stabilitate pe apa,sunt locuri unde prindeam stiuci azta primavara dar de 2 luni nu mai este apa pe acolo,ca sa va faceti o idee.dar sunt oricum destule altele :P asa ca va asteptam :!:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Sep 2009, 19:36

OK...multam ca ai gustat gluma.
Somesul...la fel si la noi , apa foarte scazuta , foarte limpede.
Pesti...ar mai fi , dar rar mai vezi cate o stiuca , salau sau biban chiar deloc.
Ne mai consolam cu clean , avat sau cate un somn si mai rar cate o mreana "fomista" :)
Voi aveti probleme cu nivelul apei datorata barajelor , noi avem "noroc " cu balastierele :evil:
Multam de invitatie...nu se stie niciodata.

Fir intins !...tuturor. :wink:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 27 Sep 2009, 19:43

old_radu scrie:...acum am citit si eu comentariile la poza cu salaul lui Sorin... :lol: :lol: :lol:

..."Autor: danstiucaru @ Dum 09 27, 2009 4:59 pm
sorine mai bine spunele de urs "

...in traducere libera , asta ar suna ca si o invitatie ?...plimbati ursu' !
era vorba de o farsa facuta de dan lui sorin in toiu' noptii. :lol: :lol: :lol:
fir intins !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 27 Sep 2009, 19:56

:D serbanhbk .recomand ca sa protejati ce mai este in zona ca sa nu fiti nevoiti ca sa va deplasati km multi ,de casa :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Sep 2009, 20:04

:lol: Pfuiii, ca m-am linistit cu panda ala al vostru! Mah, adevarul este ca in jur de 10 octombrie vreau sa dau o fuga pana pe acolo. Sa dau o tranta (Doamne feri!) cu mormaila ala...Poate ma indragostesc de barajele voastre si abandonez Delta...Ca ,mah e si departe a dracu delta si la drumurile noastre...Asa ,la voi, ajung in doua ore (daca nu se lovesc iara ceva tiruri ca azi :shock: :cry: ) si dupa distractie ajung acasa si trag si un pui de somn de dupa-amiaza! Mai vorbim.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 27 Sep 2009, 20:45

zamfi dac treceai la 10 min de la accident, cand erau intinsi nu cred ca itzi mai trebuia nimic ,azi de dimi or fost vreo doua, una la sebes 2 turisme si aia de la sacel mai grav(durere mare)

in orice caz unii chiar nu is facutzi sa circule cu turismele, vitezomani mari la ce ceatza a fost,pacat de cei care sufera,d-zeu sa-i hodineasca in pace

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Sep 2009, 20:53

edâ„¢ scrie:zamfi dac treceai la 10 min de la accident, cand erau intinsi nu cred ca itzi mai trebuia nimic ,azi de dimi or fost vreo doua, una la sebes 2 turisme si aia de la sacel mai grav(durere mare)

in orice caz unii chiar nu is facutzi sa circule cu turismele, vitezomani mari la ce ceatza a fost,pacat de cei care sufera,d-zeu sa-i hodineasca in pace
:cry: :cry: :cry: Am trecut (din fericire !) la cca 1 ora de la cel de la Sacel.Se spala soseaua...Cand m-am intors , intre Alba si Aiud era o dacie infipta intr-un copac...Proaspat accidentul... :cry: E dezastru pe sosele fratilor!
Cu adevarat Sebes -Sibiu este un drum al mortii! :evil:
Scuze de off topic!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 27 Sep 2009, 22:41

stiuca scrie::D serbanhbk .recomand ca sa protejati ce mai este in zona ca sa nu fiti nevoiti ca sa va deplasati km multi ,de casa :cry:
Vai daca ar proteja toti ca si mine...Lipsa avatului de la noi din zona se datoreaza nu factorului uman ci faptului ca are putine locuri unde sa stea, apele fiind foarte mici in majoritatea locurilor...iar in locurile unde poate sa stea, exista putine exemplare( mari e drept) care sunt foarte greu de prins.Au hrana multa si datorita faptului ca latimea raurilor are cam peste tot intre 15-25metri le este usor sa te vada si se sperie.La cate voblere am pierdut incercand sa prind avat la mine in zona, bagam benzina si veneam de 2-3 ori pe Olt :) . Daca anu asta nu ajung, la anul oricum vin...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 28 Sep 2009, 20:32

Dupa cati pescari isi anunta dorinta de a veni pe la noi pe Olt, cred ca e ca si organizata editia a doua a concursului de pescuit de la Sarata. Editia a doua, faza nationala. :lol: :lol:. Taxa de participare se doneaza in contul popularii cu salau.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Scrie răspuns