chiar ar fi una sa ne intalnim odata,oricine este binevenit si abia astept sa cunosc alti pescari
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

old_radu era vb de gluma ce iam facuto eu azi noapte lui sorin pe la 2 dimineta mai precis cand se usura ceva mai departe de masini si eu io luasem inainte,mam gandit sa fac ca ursu prin boscheti sa fi vazut ce repede sa incheiat sorin la bracinar
chiar ar fi una sa ne intalnim odata,oricine este binevenit si abia astept sa cunosc alti pescari
.
-
danstiucaru
- veteran

cu siguranta ar fi si mai multe capturi daca ar fi mai stabil cursul oltului,insa lipsa de apa din baraje duce la o situatie neplacuta,se schimba nivelul apei prin golfurile noastre peferate si sigur asta afecteaza pescuitu,cand e apa mica cand mare ,nici stiuca nusi gaseste locu pescuti carei vaneaza isi schimba si ei locu incontinu.speram sa fie mai multa stabilitate pe apa,sunt locuri unde prindeam stiuci azta primavara dar de 2 luni nu mai este apa pe acolo,ca sa va faceti o idee.dar sunt oricum destule altele
asa ca va asteptam 
OK...multam ca ai gustat gluma.
Somesul...la fel si la noi , apa foarte scazuta , foarte limpede.
Pesti...ar mai fi , dar rar mai vezi cate o stiuca , salau sau biban chiar deloc.
Ne mai consolam cu clean , avat sau cate un somn si mai rar cate o mreana "fomista"
Voi aveti probleme cu nivelul apei datorata barajelor , noi avem "noroc " cu balastierele
Multam de invitatie...nu se stie niciodata.
Fir intins !...tuturor.
Somesul...la fel si la noi , apa foarte scazuta , foarte limpede.
Pesti...ar mai fi , dar rar mai vezi cate o stiuca , salau sau biban chiar deloc.
Ne mai consolam cu clean , avat sau cate un somn si mai rar cate o mreana "fomista"
Voi aveti probleme cu nivelul apei datorata barajelor , noi avem "noroc " cu balastierele
Multam de invitatie...nu se stie niciodata.
Fir intins !...tuturor.
era vorba de o farsa facuta de dan lui sorin in toiu' noptii.old_radu scrie:...acum am citit si eu comentariile la poza cu salaul lui Sorin...![]()
![]()
![]()
..."Autor: danstiucaru @ Dum 09 27, 2009 4:59 pm
sorine mai bine spunele de urs "
...in traducere libera , asta ar suna ca si o invitatie ?...plimbati ursu' !
fir intins !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
zamfi dac treceai la 10 min de la accident, cand erau intinsi nu cred ca itzi mai trebuia nimic ,azi de dimi or fost vreo doua, una la sebes 2 turisme si aia de la sacel mai grav(durere mare)
in orice caz unii chiar nu is facutzi sa circule cu turismele, vitezomani mari la ce ceatza a fost,pacat de cei care sufera,d-zeu sa-i hodineasca in pace
in orice caz unii chiar nu is facutzi sa circule cu turismele, vitezomani mari la ce ceatza a fost,pacat de cei care sufera,d-zeu sa-i hodineasca in pace
edâ„¢ scrie:zamfi dac treceai la 10 min de la accident, cand erau intinsi nu cred ca itzi mai trebuia nimic ,azi de dimi or fost vreo doua, una la sebes 2 turisme si aia de la sacel mai grav(durere mare)
Cu adevarat Sebes -Sibiu este un drum al mortii!
Scuze de off topic!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- serbanhbk!!
- veteran

Vai daca ar proteja toti ca si mine...Lipsa avatului de la noi din zona se datoreaza nu factorului uman ci faptului ca are putine locuri unde sa stea, apele fiind foarte mici in majoritatea locurilor...iar in locurile unde poate sa stea, exista putine exemplare( mari e drept) care sunt foarte greu de prins.Au hrana multa si datorita faptului ca latimea raurilor are cam peste tot intre 15-25metri le este usor sa te vada si se sperie.La cate voblere am pierdut incercand sa prind avat la mine in zona, bagam benzina si veneam de 2-3 ori pe Oltstiuca scrie:serbanhbk .recomand ca sa protejati ce mai este in zona ca sa nu fiti nevoiti ca sa va deplasati km multi ,de casa