suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iun 2009, 10:37

Sper sa apara si un somn adevarat,dar pe Olt e mai rar asa ceva.Singurul care l-am luat a fost unul cam la 3-3,5kg.Si ala luat in curent cu rotativa de 1.Cred ca mai repede il gasesti in cursul Oltului decat pe baraj,cel putzin asa arata statistica :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Iun 2009, 12:05

danstiucaru scrie:ma ma da cum mai prins,ei afla alta.am planuit sa fac un pescuit la lacul capra?mai e vreun amator
eu ma tot gandesc la o iesire pe lacul Oasa, e mai usor de ajuns prin Saua Steflesti, Valea Frumoasei.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 14 Iun 2009, 15:04

edâ„¢ scrie:
shootgun scrie:
danstiucaru scrie:am planuit sa fac un pescuit la lacul capra?mai e vreun amator
Pai daca mersul pe langa rau ti se pare obositor, ce te faci de la Balea Lac pana in Saua Caprei si de acolo la lac? Are sa va iasa ochii afara din cap ca la melc... :lol: :lol: :lol:

si eu care vroiam sa bag una cu lacul avrigului :lol: acolo sa vezi f.u.t.a.i 8ore de la barcaciu la lac ,si inca 4 de la poiana neamtzului pana la barcaciu

dane dac aveam bocanci si busola eu ma bagam,dar pana si bocancii dupa 8 ani m-au lasat si busola a luat-o razna dupa ce a umblat ficamea cu ea :lol: :lol:

deci daca faci rost macar de busola poate la sfarsitul lunii bagam o capra sau daca te incumetzi un avrig mai vb(sa nu iei carboane cu tine daca mergi la capra )
Daca prin Barcaciu ti se pare lung drumul, incearca prin Valea Moasei, si apoi prin Surul.... :lol: :lol: :lol: Da sa nu uiti cortul si mancare pe cateva zile.... :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Iun 2009, 17:46

pai cica ca capra este nustiu cum pe versant sudic si inca nu ar fi dezghetat cat ar trebui asa mai zicea cineva care se stie cu munti.probabil ca nul bate soarele de amiaza asta ar fi vrut sa zica si chiar daca este mai jos ca podragu nu ar fi dezghetat suficient.asta e ma voi convinge ca voi merge.

oasa?acolo am mai fost si pe tau...si in ultimi 2-3 ani nu mai prea sunt rezultate dar nu as refuza daca mai invita nici batut adrian sb,daca vrei putem merge eu vin .cand am mers primele dati la oasa am urcat prin sebes prin capalna ,tau...nu stiam de drumul din steflesti care este si mai scurt si mai bunicel cu o masian buna faceam cam 2 ore jumate
dar eu nu am masina de oasa
la oasa si sa nu prind un pastrav si as merge,nu miar parea rau.acolo cel mai mare pastrav care lam luat a cantarit 2.2kg.fain de tot
si inca ceva.azi pe olt au fost mai multi pescari ca pe litoralul romanesc si bulgaresc la un loc sigur

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iun 2009, 18:00

Adi sper ca nu ma uitzi :lol: Dar ce-i cu voi , vad ca o luatzi totzi pe pastrav mai ceva ca in "goana dupa aur" :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Iun 2009, 18:01

am fost vreo trei ani la rand la oasa si tau

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Iun 2009, 18:39

Ilie, ia vacanta si merem. Dane ai si tu loc. Mai sunt doritori? ca mergem cu microbuzu :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Iun 2009, 18:41

ilie scrie: :lol: Dar ce-i cu voi , vad ca o luatzi totzi pe pastrav mai ceva ca in "goana dupa aur" :lol:
Isi incearca oamenii norocul si la pastrav, ca altceva canci... :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iun 2009, 18:51

Dar cum e Oltul?Stie cineva daca arata cat de cat bine barajele,cursul,ca acum o saptamana era jale. :?

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Iun 2009, 18:55

Aseara s-a luat somn de 5 kg la vobler, cred ca rapala, sub baraj la Colun.

Scrie răspuns