suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca prin Barcaciu ti se pare lung drumul, incearca prin Valea Moasei, si apoi prin Surul....edâ„¢ scrie:shootgun scrie:Pai daca mersul pe langa rau ti se pare obositor, ce te faci de la Balea Lac pana in Saua Caprei si de acolo la lac? Are sa va iasa ochii afara din cap ca la melc...danstiucaru scrie:am planuit sa fac un pescuit la lacul capra?mai e vreun amator![]()
![]()
si eu care vroiam sa bag una cu lacul avriguluiacolo sa vezi f.u.t.a.i 8ore de la barcaciu la lac ,si inca 4 de la poiana neamtzului pana la barcaciu
dane dac aveam bocanci si busola eu ma bagam,dar pana si bocancii dupa 8 ani m-au lasat si busola a luat-o razna dupa ce a umblat ficamea cu ea![]()
![]()
deci daca faci rost macar de busola poate la sfarsitul lunii bagam o capra sau daca te incumetzi un avrig mai vb(sa nu iei carboane cu tine daca mergi la capra )

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
-
- veteran
pai cica ca capra este nustiu cum pe versant sudic si inca nu ar fi dezghetat cat ar trebui asa mai zicea cineva care se stie cu munti.probabil ca nul bate soarele de amiaza asta ar fi vrut sa zica si chiar daca este mai jos ca podragu nu ar fi dezghetat suficient.asta e ma voi convinge ca voi merge.
oasa?acolo am mai fost si pe tau...si in ultimi 2-3 ani nu mai prea sunt rezultate dar nu as refuza daca mai invita nici batut adrian sb,daca vrei putem merge eu vin .cand am mers primele dati la oasa am urcat prin sebes prin capalna ,tau...nu stiam de drumul din steflesti care este si mai scurt si mai bunicel cu o masian buna faceam cam 2 ore jumate
dar eu nu am masina de oasa
la oasa si sa nu prind un pastrav si as merge,nu miar parea rau.acolo cel mai mare pastrav care lam luat a cantarit 2.2kg.fain de tot
si inca ceva.azi pe olt au fost mai multi pescari ca pe litoralul romanesc si bulgaresc la un loc sigur
oasa?acolo am mai fost si pe tau...si in ultimi 2-3 ani nu mai prea sunt rezultate dar nu as refuza daca mai invita nici batut adrian sb,daca vrei putem merge eu vin .cand am mers primele dati la oasa am urcat prin sebes prin capalna ,tau...nu stiam de drumul din steflesti care este si mai scurt si mai bunicel cu o masian buna faceam cam 2 ore jumate
dar eu nu am masina de oasa
la oasa si sa nu prind un pastrav si as merge,nu miar parea rau.acolo cel mai mare pastrav care lam luat a cantarit 2.2kg.fain de tot
si inca ceva.azi pe olt au fost mai multi pescari ca pe litoralul romanesc si bulgaresc la un loc sigur
-
- veteran