suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
soriniusc
mosule stai linistit,curiozitatea ta va avea raspuns
si pastravu ca si stiuca,cand te vad pe mal sar prietenosi pe mal si hai la poze sau ma rog,tocana.dar mai sti?eu tin minte ca prima zi a mea la oasa ca incepator iam inebunit pe cei 2 care mau luat cu ei,vb aceea norocu incepatorului.dar cei care au mai fost in ultimi 2 ani se plang de rezultate rau de tot in comparatie cu alti ani
mosule stai linistit,curiozitatea ta va avea raspuns
si pastravu ca si stiuca,cand te vad pe mal sar prietenosi pe mal si hai la poze sau ma rog,tocana.dar mai sti?eu tin minte ca prima zi a mea la oasa ca incepator iam inebunit pe cei 2 care mau luat cu ei,vb aceea norocu incepatorului.dar cei care au mai fost in ultimi 2 ani se plang de rezultate rau de tot in comparatie cu alti ani
- liliacul007
- utilizator constant
Salutare... despre lacul Capra va pot spune ca e pe versantul sudic, unde e mult mai cald in comparatie cu lacul Balea...cine a fost acolo stie
Cand treci tunelul acolo, zici ca treci in alta lume......
Cat despre autorizatiile de la ocolul silvic, eu stiu ca nu mai trebuie asa ceva, doar sa ai muntele vizat ( sau cel putin asa mi-au spus """ d-na de la filiala """ ) , daca gresesc , sa ma corecteze careva

Cat despre autorizatiile de la ocolul silvic, eu stiu ca nu mai trebuie asa ceva, doar sa ai muntele vizat ( sau cel putin asa mi-au spus """ d-na de la filiala """ ) , daca gresesc , sa ma corecteze careva

-
- veteran
"Cat despre autorizatiile de la ocolul silvic, eu stiu ca nu mai trebuie asa ceva, doar sa ai muntele vizat ( sau cel putin asa mi-au spus """ d-na de la filiala """ ) , daca gresesc , sa ma corecteze careva "mas mira,poate nu a inteles dna de la filiala de ce locatie este vb.filiala nu a avut dea face cu oasa de cand stiu eu.dar ma rog pe mine ma intereseaza sa avem autorizatie indiferent de unde.la oasa treea autorizatie si puteai da pe malurile ce apartineau de judetu nostru ca erau maluri ce tineau de alba parca ?ma rog poate nu mai tin minte
-
- veteran
ma dane dac nu e apa mare in baraj nu are rost sa mergetzi la oasa si cum in ultimi ani capturile au fost din ce in ce mai slabe eu unu nu as opta ptr oasa e prea departe pe valea sadului si naspa drumul dupa gat,mai bine as ramane la gat,iar daca mergi duminica si sa fi la prima ora acolo si pe la amiaza sa pleci si sa incerci pe rau e k,iar in legatura cu platitul e padurarul care il gasesti in timpul saptamanii ca au treaba cu lemnele,iar duminica nici urma de el deci nu mai trebe sa cotizezi asta era anu trecut
deci dane dac vrei un gat da de stire ca anu asta nu am reusit in mai sa merg si tot ma duc,ca o data pe an merg acolo asa fac de catziva ani iar dac vrei sa vezi ce am luat anu trecut da un buzz la ed_muerte pe mess,si acolo pot sa ajung si cu raciul meu de dacie

aaaa eu pot doar peste 2 wekenduri ca astea doua am curse,pana atunci imi incerc norocul pe olt la somn, joi ies la o nocturna pe scorei
deci dane dac vrei un gat da de stire ca anu asta nu am reusit in mai sa merg si tot ma duc,ca o data pe an merg acolo asa fac de catziva ani iar dac vrei sa vezi ce am luat anu trecut da un buzz la ed_muerte pe mess,si acolo pot sa ajung si cu raciul meu de dacie

aaaa eu pot doar peste 2 wekenduri ca astea doua am curse,pana atunci imi incerc norocul pe olt la somn, joi ies la o nocturna pe scorei
Am avut o "fereastra"
azi de dimineatza si am vrut sa vad cum e Oltul.Arata chiar bine,doar ca pestele nu pune gura .In afara de un drill de vreo 15 sec.pe la 5 dimineatza cu un" tractor"n-am facut nimic.In orice caz pot spune ca era sarit bine de 5-6 kg,fara exagerare . Dar si asta face parte din farmecul pescuitului,nu-i asa?