Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
Adrian SB scrie:Ilie, ia vacanta si merem. Dane ai si tu loc. Mai sunt doritori? ca mergem cu microbuzu

mergem undeva?

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
adiwolf
- veteran

ilie scrie:Sper sa apara si un somn adevarat,dar pe Olt e mai rar asa ceva.Singurul care l-am luat a fost unul cam la 3-3,5kg.Si ala luat in curent cu rotativa de 1.Cred ca mai repede il gasesti in cursul Oltului decat pe baraj,cel putzin asa arata statistica

somnul sta pe baraje foarte bine.
dovada ca anul asta la noi in valcea pe unul din baraje a fost macel mai ceva ca scoreiul vostru de anul trecut
-
Adrian SB
- veteran

nickydarnico scrie:Adrian SB scrie:Ilie, ia vacanta si merem. Dane ai si tu loc. Mai sunt doritori? ca mergem cu microbuzu

mergem undeva?

Mergem, mergem ...
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
mino
- senior

ilie scrie:Dar cum e Oltul?Stie cineva daca arata cat de cat bine barajele,cursul,ca acum o saptamana era jale.

Sa sti ca incepe sa se limpezeasca pe baraj la avrig iar sub arata chiar bine numai ca nu maninca si inclin sa cred ca de vina e racirea apei .Am mancat un frig noptile astea pe malu oltului de numa de si ningea treceam prin toate patru anotimpurile , plus un traznet deaupra capetelor .Naspa experienta ! numai ce am ajuns acasa capturi "zero barat"cum zice Hell !
fir intins !
-
mino
- senior

ilie scrie:Sper sa apara si un somn adevarat,dar pe Olt e mai rar asa ceva.Singurul care l-am luat a fost unul cam la 3-3,5kg.Si ala luat in curent cu rotativa de 1.Cred ca mai repede il gasesti in cursul Oltului decat pe baraj,cel putzin asa arata statistica

o luat un batrin la lipitoare doi intre 2- 3 kg tot pe lac ! si inca unu saptamana trecuta 4 kg tot lipitoare si jos pe partea cu sacadatea dupa casuta tot de 4 kg la coropisnita .Incep sa iasa ! dar cel mai bun loc ramane arpas pe lac !

fir intins !
-
danstiucaru
- veteran

da ilie sa facut destul de ok apa pe baraj avrig,am fost eu pana acolo si era plin iti dai seama pe toate locurile din 10 in 10 m pescari incepand chiar de la centrala
mino cred ca pe tine team vazut in apa pe avrig,la voblerit azi pe la 8 jumate dimin?daca ai fost tu imi pare rau ca nu mam apropiat.eu azi am fost doar sa ma plimb sa mai vad apa si locuri am coborat si sub bradu dar apa este putin tulburica dar ok
cat despre ce zice ilie intradevar o sa incerc cateva nopti la pescuit somn si niste iesiri pe ape cu pastravi adevarati
chiar as merge si la oasa de sambata pe duminica ar ok 2 zile
-
sorinB
- veteran

Adrian SB scrie:Ilie, ia vacanta si merem. Dane ai si tu loc. Mai sunt doritori? ca mergem cu microbuzu

Adi, scrie acolope un loc si numele meu...
La pastrav nu am fost niciodata, sunt curios, chiar as vrea

-
SVF
- veteran

Te-ai bagat in apa Mino?

Apropo,era cineva prin zona aia in apa?
-
mino
- senior

ilie scrie:Te-ai bagat in apa Mino?

Apropo,era cineva prin zona aia in apa?
nu , o fost o confuzie ,da astazi cind am plecat de sub baraj parca era cineva in apa , nu bag mana in foc !
ps. mai nou manaca salaul la bobita de mamaliga , of ce bine , am crezut ca or disparut !

fir intins !
-
danstiucaru
- veteran

da era cineva in apa la avrig pe baraj,dar era distanta si nu cred ca cunosteam,parca era un costum de camuflaj mai deschis la culoare
oricum ptr cei ce om merge daca om merge la oasa ar fi bine sa ne interesam la ocolu silvic cat mai costa autorizatia pe zi era 200.000lei acuma catva ani)si eventual sa le luam din sibiu sa nu umblam sus dupa ea .vreti pe o zi sau doua?