suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 08 Iun 2009, 22:53

danstiucaru scrie:greu sa mai pescuiesti in zilelel noastre,cu greu gasesti locuri izolate
ai perfecta dreptate dane , ca am umblat si eu astazi de nebun poate poate dau de un loc inzolat care sa nu fie ocupat la deschiderea oficiala a sezonului de pescuit .Peste tot masini , umbrele , apa tulbure.Mama lor de baraje greu mai ai acces.Pana la urma cred ca o sa ma retrag tot in locurile de bastina ca macar stiu zona cu sau fara umbra tot fac trei zile pe balta ca o cere traditia .Poti sa sti ca tare greu cu pestii astia .Sper totusi intr-o relaxare totala fara tunete si fulgere.Chiar simt nevoia !

Celor ca ies " fire intinse" in continuare !
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Iun 2009, 18:17

eu astazi am fost si pe valea moasei si pe balea la pastrav,culmea culmilor nu am prins decat unul mic pe care lam eliberat,iarasi nu am fost bine echipat plus ca nu mai vad prea bine,nu vedeam pluta cand eram cu soarele in fata.in schimb amicul meu mia dat iarasi clasa,el a fost bine echipat,pluta cu inele rosi si fara bagaj.el a prins vreo 20 de tinut,la multi lea dat drumul
asta e clar,eu lemn tanase, pastravul dibaci.oricum oboseala mare mersul prin apa si boscheti

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 09 Iun 2009, 18:29

danstiucaru scrie:eu astazi am fost si pe valea moasei si pe balea la pastrav....
.... plus ca nu mai vad prea bine,nu vedeam pluta cand eram cu soarele in fata.
.....in schimb amicul meu mia dat iarasi clasa,el a fost bine echipat,pluta cu inele rosi si fara bagaj.el a prins vreo 20
daaaaaaa,
pluta asta la ce va folosea?
pescuiati cu momeala naturala cumva? hmmm... asta nu prea-i de lauda

gresesc ?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Iun 2009, 18:40

ma ma da cum mai prins,ei afla alta.am planuit sa fac un pescuit la lacul capra?mai e vreun amator

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Iun 2009, 18:43

mai stiu ca nu e ok cu rama si alte vietati dar asa stiu eu
altceva vream sa va mai inreb,a mai pescuit cineva la stiuca pe nou raman?balta aceea din stg barajului?sau nu mai ai ce pescui acolo,ca se cam bagau si pe colo braconierii dragi de ei

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Iun 2009, 18:47

ma sorine oricum eu nu o sa mai merg pe rau la pastrav,am fost de 2 ori anu asta,este prea obositor,imi ajunge sculele de muscarit leam vandut de mult.dar nu o sa mai merg ca nu mai am timp in cursul saptamani si sambata si duminica ...ai vazut cum e,multi gascani

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 11 Iun 2009, 13:22

mai ploua mult?cred ca singura apa limpede o gaseti la real sa metro in bazinu cu pastravi...ho ploaie ho

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Iun 2009, 08:17

ori bate vantu,ori ploua...asa imi place oricum baieti poate in sfarsitu asta de saptamana se prind ceva stiuci

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Iun 2009, 11:43

danstiucaru scrie:am planuit sa fac un pescuit la lacul capra?mai e vreun amator
Pai daca mersul pe langa rau ti se pare obositor, ce te faci de la Balea Lac pana in Saua Caprei si de acolo la lac? Are sa va iasa ochii afara din cap ca la melc... :lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Iun 2009, 12:05

pai merg eu in 4 labe pentru un pastrav adevarat,dar nu mi chiar asa greu,mai glumesc si eu.cand am fost prima data si mam uitat in sus de langa lacu balea iam zis cai imposibil de urcat dar de fap dupa aceea am vazut ca e carare usoara am fost de vreu 8 ori dar ....mai vb noi

Scrie răspuns