suntem si clujeni pe fir???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 15 Apr 2010, 09:38

Politistul (daca era) avea datoria sa ii intrebe de permis, nu un oarecare bade, dar probabil erau de la "paza si ordine" sectia "paza braconieri" (nou infiintata :D )

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 15 Apr 2010, 09:45

credeti-ma ca erau 2 agenti de la sectia 2 dar nu se deranjasera sa coboare, iar respectivul de la asociatie era imbracat in haina de camuflaj verde......raman si eu in dubii acum dupa discutiile avute pe forum...DE CE NU I-A INTREBAT DE SANATATE PE CEI DOI BRACONIERI? a venit doar sa testeze "starea natiunii"? O sa fiu pe faza din 19 in colo sa vedem "actiunea"sau poate "reactiunea" :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2010, 09:55

Draq...ce e aia 19? 'Tui in g...a ...de unde a scos fix 19?????!!!! Ce cretini....Bine ca nu ma intereseaza lacurile alea prea mult :)
Gripone, cainele din poza? E batran vad..e de rasa pura? Si eu mai am o batrana cu par lung :)

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 15 Apr 2010, 10:12

DA, din pacate a murit saraca, pentru noi a fost si este membru de familie....ciobanesc german, luat de la scoala de dresaj din Sibiu. A murit de 2 ani si inca nu am dreptul sa-mi iau altul...a fost suferinta mare

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2010, 10:35

Cati ani avea? A mea anul asta implineste 10 ani...dar se tine bine inca...doar ca a "caruntit"la bot...Din pacate nu traiesc foarte mult peste 10.
:cry: Sper s-o mai pot lua la cateva pescuieli :)

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 15 Apr 2010, 10:43

off topic...avea 15 ani...cand ma gandesc cate partide de pescuit am facut impreuna.... :cry: Multe am facut pe Lapus si Somes...ma insotea la pescuit si dupa ce lansam discret se retragea si ata la cort. Un prieten de nadejde....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2010, 11:03

Nu e off..ca era catea clujeanca :)...A mea e mai neastamparata ...un pic...Daca sunt in miscare nu are nimic cu nimeni..dar daca ma sez jos...sau pun si cort...gata nu se mai apropie nimeni..:)
Oricum e mult mai frumos pescuitul cu ei langa noi :)

kyomaverick
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kyomaverick » 15 Apr 2010, 11:18

Am avut si eu catea Brac German ..daca tot a venit vorba de prieteni adevarati dar am fost nevoit sa o cedez pentru ca plecam in strainezia, i-am gasit o familie de veterinari si SM si am dat-o, am avut oferte grosolane ptr ea de la vanatori dar nu am dat-o ca aia o exploatau.

Revenind la pescuit, tata si-a facut permis de pescuit din acela de la ANPA, l-a facut la Zalau si a platit fix 30 lei, fara sa mai plateasca la o alta asociatie ceva taxe. Eu daca imi fac acel permis acolo si vreau sa pescuiesc pe Tarnita, Belis, Lesu Ursului, trebuie sa achit taxele catre ceva asociatii de pescari? In cazul Tarnita trebuie sa o achit inainte sa ma duc la pescuit? ori se poate si acolo pe loc pe undeva.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 15 Apr 2010, 12:14

nu trbuie sa achiti nimic in plus pt. ca sunt ape publice. este suficient permisul ANPA si sa respecti legea si pestii. probabil ca se vor lega unii si altii de tine dar sa te tii pe pozitie.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2010, 12:39

NU achita nimic...este ilegal sa iti ceara orice...scoate neaparat la imprimanta comunicatul de presa de pe site-ul ANPA..si mergi linistit...asa fac si eu ;)

Pai fa putina reclama...Care asociatie ti-a dat cu doar 30 de lei?

Scrie răspuns