pe Belis o sa trbuiasca sa achiti...local, cand vin in controldanone scrie:nu trbuie sa achiti nimic in plus pt. ca sunt ape publice. este suficient permisul ANPA si sa respecti legea si pestii. probabil ca se vor lega unii si altii de tine dar sa te tii pe pozitie.
suntem si clujeni pe fir???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Imi cer scuze,tocmai l-am sunat de fapt a platit 50 lei, 30 s-au dus catre ANPA si 20 probabil catre asociatia de pescari din Salaj.ULK scrie:NU achita nimic...este ilegal sa iti ceara orice...scoate neaparat la imprimanta comunicatul de presa de pe site-ul ANPA..si mergi linistit...asa fac si eu
Pai fa putina reclama...Care asociatie ti-a dat cu doar 30 de lei?
O sa tin cont si de berea respectiva.
Eu mi-am facut permis la Resita la APSCaras. Chitanta de trezorerie de 30 lei , copie de buletin si 5 lei taxa expediere priopripost. Le multumesc. In schimb le-am ramas si dator ca taxa postala de expediere a permisului au platit-o ei.ULK scrie:NU achita nimic...este ilegal sa iti ceara orice...scoate neaparat la imprimanta comunicatul de presa de pe site-ul ANPA..si mergi linistit...asa fac si eu
Pai fa putina reclama...Care asociatie ti-a dat cu doar 30 de lei?
- kingofbeasts
- veteran
am fost in urma cu o sapt. si ceva. la bete-mulinete stau slabut, stau binisor la accesorii, aveau linguri multe, ceva plastice, o multime de voblere la set ieftine. stau bine la haine, etc. gasesti cam tot ce vrei. eu mi-am luat pompa de picior pt. barca, discuri de gantera pt. ancora la barca, haine, bocanci si alte maruntisuri. magazinul e fain.
- kingofbeasts
- veteran
ai vazut cumva rotative siussex?
http://www.decathlon.co.uk/EN/suissex-w ... -34502791/]
caut de mult timp asa ceva.
pe la ora 16 ajung in Cluj , am sanse sa gasesc deschis la Decathlon?
http://www.decathlon.co.uk/EN/suissex-w ... -34502791/]
caut de mult timp asa ceva.
pe la ora 16 ajung in Cluj , am sanse sa gasesc deschis la Decathlon?
- kingofbeasts
- veteran