suntem si clujeni pe fir???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kio
junior
junior

Mesaj de kio » 13 Apr 2010, 07:18

Referitor la postarea lui ULK: astia din Cluj nu au auzit de reciprocitate intre asociatii? Sau pentru ei legile sunt optionale?

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 13 Apr 2010, 07:22

ULK scrie:Imagine

Punctul doi.

Nu ca ar avea ei ceva drept pe apele astea..dar din partea lor se poate....lua tot ce msica :( "Vitrina" legendara de la AJPS Cluj....pentru cine nu recunoaste.

Oricum"desteptii" au uitat de periada asta "interbelica"...adica intre 6 apr si 1 mai...nu exista peste care sa nu fie in prohibitie acum ..inafara de stiuca..ceeace nu e cazul pe Tarnita.
am mai vazut "citatul"acesta....cred ca o sa am o vara grea anul acesta cu "controlorii" ajps. Sa banuiesc ca ma pot sterge la c.. cu permisul ANPA??

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 13 Apr 2010, 07:49

Anuntul ma face sa rad . Ce ar trebui sa facem? Sa dam fuga la moraru sa-i bagam bani in buzunar? Ha, ha,ha . Nu mai vede el fraieri. De cand pana cand lacurile Gilau, Somesul Cald si Tarnita sunt administrate de AJPS Cluj? Ba mai mult in anunt se spune ca sunt lacuri de munte. Pai atunci ar trebui sa le revendice RNP. Anuntul respectiv prin faptul ca mentiononeaza ca este permis pescuitul in perioada de prohibitie, nu face decat sa instige la incalcarea legii. Ati vazut cine sunt braconierii?

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 13 Apr 2010, 07:55

si inca ceva ca acuma m-am turat de dimineata....TOTI CEI DE LA AJPS SUNT PASIONATI NUMAI DE VANATOARE SI DE BRACONAT LA VANATOARE.....CA DOAR TAPUL PANA IN MAI ESTE INTERZIS SA-L IMPUSTI DAR CUNOSC PERSONAJE (2 BUCATI) CARE PE LANGA CA-S PROSTI DE BUBUIE MAI SI "SEMNALIZEAZA" ....."L-AM LOVIT IN CAP...3KG PE BUC DE PICIOR....MAI AM CEVA MARUNTAIE...FAC CHIFTELE...."SI MAI MULTE FAZE DE ASTEA....DAR PENTRU PESCUIT DOAR AMENZI ....CA DACA I-AR PASIONA AR FACE CEVA SI CU BELTILE DIN GHEORGHENI, SOMESU CALD, SAU TARNITA NU? de ex. pe Tarnita de ce se taie copacii de pe malul stang al lacului?? este vorba de coada lacului inspre Marisel. Pentru pontonul celui care are bar acolo? Pentru asta nu se sesizeaza? Auzi.. sa platesc chitanta la ei!? Sunt o groaza de nereguli si nu se face nimic! In lacul din Gheorgheni se merge la salau cu barca pe noapte, se da cu gheara zilnic (chiar duminica pe ploaia aia am vazut doi...eram in vizita la niste prieteni) Daca ei se ocupa de aceste zone atunci sa se ocupe...sa-si merite banii ...daca nu CIOCU MIC ca altfel ii pun sa-mi tina prosopul cand bate vantul sa nu-mi stric freza

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Apr 2010, 09:40

Vezi ca acum este AJPS si AJVPS...Primii sunt cu pescuitul..nu le confunzi cumva?
Scoateti la imprimanta comunicatul de ANPA si pescuiti linistit...

kio..nu este vorba de reciprocitate, NU EXISTA TERMENUL....nu au voie din start sa vorbeasca de asaceva...oricine poate pescui cu permis ANPA,in orice judet pe apele publice.....PUNCT.

Dar mafia siciliana e fix pix..fata de ce se intampla la noi :((

kio
junior
junior

Mesaj de kio » 13 Apr 2010, 12:27

Poate nu vor sa stie ei de reciprocitate dar OUG 23/2008, art. 23, alin. (4) spune asa: "Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atât pentru zonele concesionate de asociaţia al cărei membru este, cât şi pentru zonele concesionate de alte asociaţii, pe bază de reciprocitate."

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Apr 2010, 12:40

Nu exista concesionari...doar in Delta.

kio
junior
junior

Mesaj de kio » 13 Apr 2010, 14:56

Nu sunt concesionate ape publice dar asociatiile pot concesiona proprietati private, pe care sa pescuiasca numai cei care sunt inscrisi intr-o asociatie. Daca nu ar fi asa, pentru ce ar mai exista asociatiile, indiferent de nume, APS, AJPS sau AJVPS?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Apr 2010, 17:22

Ai punctat bine cu intrebarea.Momentat ele exista doar sa faca bani pe spatele nostru...
Oricum pe o proprietate privata ANPA nu mai are treaba si in al doilea rand as vrea sa vad eu o reciprocitate intre doua asociatii , dintre care unul arendeaza o apa privata cu bani grei si celalalt nu :)..sa vezi tu atunci reciprocitati...NU :)

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 13 Apr 2010, 21:30

Toate asociatiile sunt Asocitii NON PROFIT. Sunt atatea asociatii in tara asta care nu cer taxe si fac ceva, unii pentru bolnavi, altii pentru mediu, astia ar trebui pentru mediul acvatic, daca sunt in stare, dar se pare ca nu sunt in stare decat sa minta si sa cerseasca! Lacurile din Gheorgheni apartin de primaria Cluj, deci de nimeni, de aceea l-au revendicat cei de la AJPS, sa mai aiba ceva ce nu e a lor in portofoliu, sa fie mai stufos, poate se mai prind ceva pescari in plasa.

Scrie răspuns