STIATI CA..........................(e de citit)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
nu ma pot abtine
Scuze ca iti raspund dar sincer cred ca nu stii ce ai scris.Cum adica el are permis de pescuit dar nu are voie???????????? cum vine asta ca nu prea inteleg????????????!!!!!!adica eu daca am carnet de conducere nu am voie sa conduc????????si pe langa asta eu l-am gasit la pescuit pe acel copil si daca chiar vroiam sa ma leg de asociatia aceea gaseam alte metode nu prin aplicarea unei sanctiuni unui copil care pana la urma nu e vinovat cu nimic.
deci cam asa se pune problema.
mersi de intelegere MihaiV
PS: eu am tot repetat pe acest site ca eu nu ma ocup de toata tara si daca asa a fost atunci e greseala lor si ar fi putut raspunde
deci cam asa se pune problema.
mersi de intelegere MihaiV
PS: eu am tot repetat pe acest site ca eu nu ma ocup de toata tara si daca asa a fost atunci e greseala lor si ar fi putut raspunde
Re: stiati ca......................?
Stiai ca ....pescuitorul scrie: ... "membru de onoare" si valoarea cotizatiei 0 lei ...
... modul cum o asociatie stabileste valoarea cotizatie este o problema interna a respectivei asociatii si nu priveste pe nimeni din afara ei. Cotizatia poate fi si 0 lei daca acea asociatie are alte surse de venit (de exemplu cei 2% din impozit). Deci, valoarea cotizatiei nu poate constitui un motiv de a aplica o sanctiune.
... statutul de "membru de onoare" ofera atit avantaje cit si obligatii persoanei care il detine. MihaiV a punctat mai sus unul din posibilele cazuri referitoare la dreptul de a pescui: "membrul de onoare nu are drept de pescuit".
... tinind cont ca acel copil are statut de "membru de onoare", in final variantele sunt:
- daca in statul asociatiei este prevazut ca membri de onoare "nu au drept de pescuit": ai fost in drept sa aplici o sanctiune.
- in cazul in care: in statul asociatiei NU este prevazut prevazut nimic privind "dreptul de pescui" a "mebrilor de onoare" (fapt ce implica ca mebri de onoare au aceleasi obligatii si drepturi ca si membri cotizanti in ceea ce priveste dreptul de a pescui) si ti s-a prezentat un permis de pescuit valabil: ai facut un abuz.
Mai departe ramine sa decizi singur pentru care dintre cele doua variante de mai sus ai optat in acel moment.
Din punctul meu de vedere faptul ca aplici legea (in mod corect) nu poate constitui un motiv de lauda (decit poate intr-o societate anormala precum e cea din RO.) Consider ca singurul motiv de lauda ar putea fi constituit din faptul ca aplici in mod corect o lege strimba.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
tot offtopictaicanoe scrie:poate offtopic:
Cum aplici corect o lege stramba![]()
![]()

Eu zic ca o lege stramba,pentru unii, poate fi de o dreptate fantastica pentru altii

Corect ai dreptate ca cele mai multe si mai strambe legi au fost date parca special.... impotriva celor multi

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- vanatoruldepesti
- veteran
vinatoruledepesti doar omul sfinteste locul.Pina nu vom pune mina si sufletul sa facem ceva si tot o sa asteptam sa faca altii ptr. ca am platit o cotizatie modica(cam cite kg. de peste se pot cumpara din banii dati pe cotizatie?) nu se va schimba nimic,mai ales in mentalitate.Se poate!Viitorul este in copiii nostri.Sa-i crestem in asafel incit sa ne traga de mineca atunci cind aruncam mucul de tigara pe jos si sa rosim cind retinem un peste sub dimensiunea legala.
nucus atata timp cat statul roman concesioneaza varful Omu societatii comerciale SC PUNPORUMBPEMUNTI IMPEX S.R.L. eu nu mai fac alpinism pe varful Omu.....si stii de ce?pentru ca ma inerveaza porumbul.....nucus scrie:vinatoruledepesti doar omul sfinteste locul.Pina nu vom pune mina si sufletul sa facem ceva si tot o sa asteptam sa faca altii ptr. ca am platit o cotizatie modica(cam cite kg. de peste se pot cumpara din banii dati pe cotizatie?) nu se va schimba nimic,mai ales in mentalitate.Se poate!Viitorul este in copiii nostri.Sa-i crestem in asafel incit sa ne traga de mineca atunci cind aruncam mucul de tigara pe jos si sa rosim cind retinem un peste sub dimensiunea legala.

Pai sa nu vorbim de statul roman.Sa vorbim de noi.AGVPS-ul nu e conducerea lui ci noi membrii cotizanti.Credeti ca cei care au facut porcari ca AGVPS-disti trecind la un club din afara lui vor deveni sfinti?Sigur ,ideal ar fi sa nu fim nevoiti sa ne asociem(aproape fortat),pentru a putea pescui iar cei platiti sa faca paza chiar s-o faca,aplicind legile.Chiar pe acest forun se poate citi cum se lauda cei care au pescuit in prohibitie si ce au prins.Despre asta ce spuneti?Ba chiar e un topic in care se vorbeste de pescuitul pastravului la momeli naturale (moral sau imoral cind de fapt e doar ilegal) motivat ca in Franta se pescuieste la pastrav cu astfel de momeli(uitati-va pe chasse et peche si o sa vedeti ca prind si ei,ca si noi,niste pestisori de max.maximorum 25 cm.).Cam atit azi.
hai ca sa nu intram in discutii de dragul lor mai bine citeste aici ce parere are majoritatea de pe acest forum despre AGVPS.....si dupa ce citesti poate-ti dai si tu seama ca a trecut vremea monopolului.....poate tu esti un tip ce vrea sa faca numai lucruri bune ...poate esti un tip OK in esentza ta....dar care si-a gresit tabara....citeste si zi-ne si noua daca tu simtzi ca ne reprezinti pe noi ca pescari.....
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2197
http://www.rapitori.ro/forum/about1847.html
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2197
http://www.rapitori.ro/forum/about1847.html