STIATI CA..........................(e de citit)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 25 Mai 2006, 10:53

prin natura umana...bipezii sunt diferiti intre ei........asa ca nu o sa ajungeti la un punct comun daca din start ati plecat cu idei diferite(convinsi de temeinicia lor)...
...cica..... pentru a merge treaba ceas ...trebuie sa fie omul cel mai bun la locul potrivit...si cand se vede ca-si da silinta si reuseste putin cate putin incepe sa fie sustinut de ceilalti...iar cand e sustinut e clar ca si puterea lui creste simtitor...(cred ca nici Mihai n-ar mai fi fost Viteazul...daca s-ar fi "impiedicat" )...
MARlACHI

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Mai 2006, 14:18

ss scrie: Asta-i jignire, studentule, la adresa unor oameni care nu merita sa fie trecuti la categoria braconieri, ca nu e forumul plasarilor aici...
Si tot apropo de citatul de mai sus, te rog, nu mai viola gramatica...
Domnule ss nu am jignit pe nimeni acolo - astept un mesaj pe privat cu explicatia jignirii ca eu is cam surd si nu vad, ceea ce vreau este sa vedeti ce se va intampla, exista oameni care intradevar pescuiesc comercial pentru ca altceva nu au facut in viata lor, acesta este traiul lor. Dar sa numi spuneti mie ca in judetele interioare exista un pescuit comercial organizat(gen Dunare) si ca acei oameni sunt nascuti sa iasa cu barcile sa intinda plase...singurele plase(cel putin in zona mea)sunt puse de niste persoane
unele de alta etnie care pleaca fericite si vand pestele pe o sticla de tzuica sau alte beuturi. Ceea ce o sa se intample o sa fie in felul urmator...oamenii respectivi doar nu o sa mearga cu plasele cine stie unde pe Olt(de exemplu) ci in asa numitele "locuri bune" adica in acele locuri in care se mai prinde peste (la undita)...si atunci sa va vad cand o sa dati o gramada de bani pe benzina si ajungeti unde vati propus sa vedeti locul respectiv ticsit de plase.

P.S. celor care nu inteleg acest mesaj datorita lipsei " - " sami ziceti si o sa va trimit mesajul expus corect d p d v gramatical :roll: :roll: :roll:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 25 Mai 2006, 15:27

Dan, Vali, il vreau pe Serbanel inapoi, please... :cry:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 25 Mai 2006, 15:51

pikeman scrie: Ceea ce o sa se intample o sa fie in felul urmator...oamenii respectivi doar nu o sa mearga cu plasele cine stie unde pe Olt(de exemplu) ci in asa numitele "locuri bune" adica in acele locuri in care se mai prinde peste (la undita)...si atunci sa va vad cand o sa dati o gramada de bani pe benzina si ajungeti unde vati propus sa vedeti locul respectiv ticsit de plase.
asta e un fapt, se intampla de cand ma stiu.

eu sunt curios de o chestie... dupa ce ai administrat apele din tara asta timp de zeci de ani in batjocura, cum poti sa te lamentezi cu nerusinare cand incepe sa ti se taie macaroana? ma refer la agvps, nu la dl. pescuitorul.

@grecu_kid
sa ne unim pentru a face ce?

Elninho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Elninho » 25 Mai 2006, 16:08

@todi
"Unde-s multi puterea creste" iti spune ceva?
Exemplu: asociatiile de pescari care au luat ape in gestiune, pazindu-le si populandu-le.
Exemplu: pescari care au alungat braconieri
Exemplu: pescari ce impreuna cu filiala isi risca pielea pentru a prinde braconieri
Exemplu: (nu am vazut cu ochii mei, am auzit numai) pe Mures braconierilor le este frica de pescarii sportivi, pentru ca nu o data au fost batuti de ei
Si exemplele pot continua, dar precum am mai spus, lasati-i pe altii sa se planga de "cat de rau este" si luati-va soarta in propriile maini.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Mai 2006, 08:50

ptr. danr
1. daca pe langa site-ul asta al tau mai sunt inca 10 de acest gen dar alea sunt de kkt , atunci ce sa inteleg ca si asta al tau e .....?chiar daca te straduiesti tu?! cam asa reiese din ceea ce scrii tu. si ti-am mai spus pe cine sa intrebi de pescuitul in romania ,caci eu unu ma ocup de JUDETUL SIBIU, daca stiu unii sa faca diferenta intre judet si o tara intreaga.

A inceput sa imi placa acest site, dar doar sa il citesc sa vad ce aberatii se vorbesc si caya dezinformare este din partea unora care ar trebuii sa lamureasca problema.

baieti puteti sa va linistiti ca eu nu fac valva acum ca imi e frica.Doamne fereste. Vreti voi? veniti si sincer va las sa vad ce puteti face voi SINGURI .deci astea sincer va spun ca sunt aberatiile unora care cum spunea unu le place sa se bage intr-un domeniu in care cred ca daca stiu sa puna rama in carlig stiu si ce inseamna toata structura si nu numai.
si inca ceva: daca altii in tara nu si-au facut treaba atunci e de datoria voastra ca membrii sa ii trageti la raspundere fiecare in judetul in care sunteti.daca cititi statutul veti vedea ca AGVPS-ul este doar un for de reprezentare la nivel national si international(nu gestioneaza toate apele din romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).dar ideea e una singura din partea actualei guvernari: distrugerea unui sistem care l-a avut ca presedinte unorific pe un dusman. Astia suntem noi romanii: o natie de oameni slabi care daca putem distruge tot dupa noi sa ii dam drumul.Asa oameni ,asa tara ,asa trai .Ne meritam soarta cu varff si indesat.
Atentie ca mai lansez o intrebare pe acest topic, sper sa nu ii deranjez pe administratorii acestui site care sincer nu e corect denumit "rapitori.ro" ci corect era " www.ministerul insectelor, m..............r(e o regiune din romania) si al gripei aviare. ro"

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 26 Mai 2006, 09:22

Draga domnule, va enervati mult prea mult... In general pe acest site sunt oameni cu oarecare stiinta de carte, oleaca de constiinta, ceva stare, multa pasiune pentru pescuit si cu... limbile foarte, foarte, ascutite! Daca sunteti in cautarea dusmanului de clasa pe care sa-l infierati si va face fericit sa credeti ca l-ati gasit, ok, bagati mare...
:lol:
P.S. N-am inteles, sunteti un angajat agvps, pe banii pescarilor, umflat tot de nervi ca si munciti pe banii astia, sau un ALES pe banii pescarilor, legat cu lanturi de scaun si bara din fata a jeepului, in semn de protest ca vin capitalistii verosi de la ONG-uri si privatizeaza Oltul?
:mrgreen:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Mai 2006, 09:28

Atentie ca mai lansez o intrebare pe acest topic, sper sa nu ii deranjez pe administratorii acestui site care sincer nu e corect denumit "rapitori.ro" ci corect era " www.ministerul insectelor, m..............r(e o regiune din romania) si al gripei aviare. ro"
pe acest forum fiecare isi spune parerea liber, asa cum ti-o spui tu mi-o spun si eu si si-o spune toata lumea, dar in loc sa apreciezi faci afirmatii din care rezulta foarte clar care iti este mentalitatea

faci o mare confuzie intre site si un forum, daca la ajvps nu exista aceasta notiune ti-o explic eu: este un loc unde oamenii se intalnesc si discuta liber sau pe o anumita tema, fapt cu care tu probabil nu esti obisnuit
faptul ca sunt multi care au o parere negativa despre ajvps nu face decat sa reflecte realitatea
singurele limitari pe care incerc sa le impun se refera la limbajul vulgar si interesele comerciale ( reclama )

daca ai fi avut curiozitatea sa citesti din topicurile mai vechi, ai fi vazut ca la discutia despre permise am spus clar ca imi fac la ajvps anul asta, am argumentat de ce, si atunci am fost acuzat ca am ceva cu asociatiile tanar infiintate

asa ca nu te mai victimiza, nu are nimeni nimic cu tine, acum nu faci decat sa iei contact cu realitatea, cu parerile pescarilor
imi pare rau ca n-ai fost primit cu flori, dar asta este parerea oamenilor desprea ajvps si lucrul asta se reflecta in discutiile cu tine ca reprezentant

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Mai 2006, 10:41

Cel mai liber forum e cel al agvps-ului :lol: :lol: :lol: cand a inceput lumea sa-i critice in loc sa raspunda au sters postarile iar cand postarile critice au continuat au inchis forumul
"Oprit temporar pentru actualizare subiecte. "

Cinste lor :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
S'altare și bunăstare !

pescuitorul
veteran
veteran

stiati ca......................?

Mesaj de pescuitorul » 26 Mai 2006, 14:49

2.Noile asociatii infiintate nu au nimic ce tine de logistica si plus de asta nici macar un paznic angajat??????????????????
paza cred ca o fac cei din ANPA si CNAFP prin razboiul care il duc intre ei si nu mai stiu care ce atributii are. :D
reflecta perfect situatia pescuitului din romania.
si totusi in afara de un singur om care a raspuns la prima intrebare toti nu faceti altceva decat sa bateti campii cu veselie.
sa va vad la a doua intrebare.
3. Domnule Adrian Ionascu stiati ca.......... exista asociatii nou infiintate care la un copil de 14 ani pe carnetul de membru scrie "membru de onoare" si valoarea cotizatiei 0 lei????????Atentie 14 ani .Deci ce sa inteleg ca noile asociatii fac ce vor in timp de Dv(nu personal )veniti si cereti sute de milioane retroactiv ca fiind TVA-ul pe facturile platite???????????????Bine macar ca v-a lamurit ministerul de finante ca altfel mai faceati un abuz?
Nu am nimic cu Dvs dar parca nici sa veniti si sa va bateti joc de ceea ce unele ajv-uri au avut grija.
V-ar convenii sa dea unchiul meu acum o lege in care sa imi dea voie sa vin si sa va vopsesc casa in ce culori si scheme vreau eu dupa ce v-ati dedicat sa o realizati asa cum va doriti???????Nu cred ca e tocmai corect.nu am nimic cu noile asociatii dar exista atatea ape care sunt in afara sistemului de care ar fi putut avea grija nu sa suprapuneti cate 10 asoc pe acelasi curs de apa.dar sa folosesc cuvintele cuiva mare din conducerea Dvs pesronal in fata mea?:" sunt pus pe motiv politic si trebuie sa fac bani".Asta spune tot.Va multumesc
Cu stima, :!: :!: :!:

Scrie răspuns