STIATI CA..........................(e de citit)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stiati ca.............e de citit
[b]Pescuitorule[/b]!!!! Daca sub conducerea AGVPS "autoturismul pescuitului romanesc" a intrat in stalp - cine-i vinovat de accident? Oare nu cumva conducatorul care a adormit la volan sau conducea sub influenta bauturilor alcoolice ...sau era obosit (saracu') de la adunatul atator mii de miliarde de lei? In locul tau nu as mai vorbi, nu vezi ca toti s-au saturat de voi, de minciunile voastre. Mai bine ascunde-te si incearca "sa te nasti din nou"! Dumnezeu te va ierta ca e bun.
Cu mila si compasiune !!!
Cu mila si compasiune !!!
Pentru toti cei care abereaza PRO SI CONTRA AJVPS exista topic pentru asa ceva iar daca vati expus acolo parerile nu cred ca e cazul sa le imprastiati pe toti stalpii cu atat nepasare pentru pestele din Olt cel la care face referire acest topic, dragi tovarasi "pescari" cred ca puteti incepe sa cautati o scuza pentru nepasarea voastra sau pentru ca "ne pasa asa de mult incat cautam vinovati" iar cand ii gasim avem o scuza ca sa putem zice " ce-mi pasa mie daca aia nau grija de peste eu nam nici o treaba" ....si poate ca in fond si la urma urmei peste AJVPS este un minister si un guvern care muta prohibitia cum vrea si elibereaza ordine de pescuit industrial.
Va urez fir intins iar daca nu o sa aveti AJVPS e cauza si faptul ca Oltul curge prin Bucuresti...ca miam adus aminte ...exista un topic cu barajul de la Izbiceni in care se lauda cu predilectie isprava unor pescari din barca ceva de genu "30kg de shalau - aveau doi saci", "neam dus si noi cu barca langa" chestii d'astea minore
Va urez fir intins iar daca nu o sa aveti AJVPS e cauza si faptul ca Oltul curge prin Bucuresti...ca miam adus aminte ...exista un topic cu barajul de la Izbiceni in care se lauda cu predilectie isprava unor pescari din barca ceva de genu "30kg de shalau - aveau doi saci", "neam dus si noi cu barca langa" chestii d'astea minore
....si tot asa ca de final..cei care se lauda cu capturi in timpul prohibitiei...si se afiseaza frumos cu poze de avati si shalai...cu tot respectul pentru cei care elibereaza ...puneti fratilor o poza doua in care pestele are botul in apa si dvs aveti mana pe coada lui si inca una in care nu mai aveti mana pe el si a plecat fericit. Mie mi se pare ca se povesteste mai mult decat trebuie ca vai am luat unu de 3.5kg uite am si poza...dar iam dat drumul - asta ca sa nu comenteze cineva pe forum. inca o data scuze celor care fac catch&release...nam nimic cu pescuitul in prohibitie ca doar e greu microbul
... si atunci a venit cocosu' rosu...pikeman scrie:Pentru toti cei care abereaza PRO SI CONTRA AJVPS exista topic pentru asa ceva iar daca vati expus acolo parerile nu cred ca e cazul sa le imprastiati pe toti stalpii cu atat nepasare pentru pestele din Olt cel la care face referire acest topic, dragi tovarasi "pescari" cred ca puteti incepe sa cautati o scuza pentru nepasarea voastra sau pentru ca "ne pasa asa de mult incat cautam vinovati" iar cand ii gasim avem o scuza ca sa putem zice " ce-mi pasa mie daca aia nau grija de peste eu nam nici o treaba" ....si poate ca in fond si la urma urmei peste AJVPS este un minister si un guvern care muta prohibitia cum vrea si elibereaza ordine de pescuit industrial.
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
Stiati ca.............e de citit
Imi placi ss ! Esti figura ! Bate Palma !
Re: Stiati ca.............e de citit
OOOO DA BATETI PALMA...fratilor ****** cand o curge Oltul prin Bucuresti si Lupeni sa ma anuntati si pe mine ca sa avem o discutie despre zona Sibiu...in rest pentru cei ca voi "marmota invelea ciocolata" - cand veti prinde peste sa ma anuntati si pe mine ca la jigniri conduceti detasatpityu scrie:Imi placi ss ! Esti figura ! Bate Palma !
"Braconajul din Delta Dunarii a atins cote nemaiintalnite. Braconierii au ajuns sa fie arestati inclusiv de politistii ucraineni pentru ca pescuiau in apele acestei tari. In plus, pe teritoriul romanesc, braconierii ii infrunta pe politistii de frontiera si pe inspectorii garzii de mediu si se opun arestarii si confiscarii marfii.
ACUZATII. Sase pescari din Sulina au fost prinsi de autoritatile ucrainene in timp ce pescuiau ilegal in apele teritoriale ale acestei tari si judecati pentru braconaj. Cei sase au fost prinsi de politistii de frontiera din Ucraina in timp ce pescuiau in golful Musura, in apele ucrainene. Pescarii au fost retinuti si judecati, insa instanta ucraineana le-a acordat un avertisment. Presupusii braconieri au fost predati apoi partii romane, care va desfasura la randul sau o ancheta si va decide daca ii va trimite sau nu in judecata pentru braconaj. Pe de alta parte, braconierii din partea romaneasca a Deltei Dunarii nu mai au nici o limita si devin tot mai violenti in fata autoritatilor. In ultimele zile, patru tulceni s-au impotrivit politistilor, atunci cand acestia au decis retinerea lor pentru identificare. Doi barbati din Dunavatu de Jos au fost surprinsi in zona comunei Murighiol transportand cu barca 258 de kilograme de somn, pescuit cu dispozitive electrice. Opriti de polistii de frontiera, cei doi braconieri i-au lovit si au incercat sa fuga. Alti doi braconieri din satul Plopu s-au opus si ei retinerii, batandu-se cu politistii.
In toate cazurile s-au intocmit dosare penale, iar pestele a fost confiscat. Singurul care continua sa nege realitatea este guvernatorul Deltei Dunarii, Paul Cononov, care declara ca braconajul este "in limite normale" in Rezervatie. (Alexandru Nastase) "
Astia ar trebui luati de guler, dar in primul rand Conov pt nesimtirea de care da dovada.
Si inca ceva, cazuri de acest gen se intampla peste tot....
ACUZATII. Sase pescari din Sulina au fost prinsi de autoritatile ucrainene in timp ce pescuiau ilegal in apele teritoriale ale acestei tari si judecati pentru braconaj. Cei sase au fost prinsi de politistii de frontiera din Ucraina in timp ce pescuiau in golful Musura, in apele ucrainene. Pescarii au fost retinuti si judecati, insa instanta ucraineana le-a acordat un avertisment. Presupusii braconieri au fost predati apoi partii romane, care va desfasura la randul sau o ancheta si va decide daca ii va trimite sau nu in judecata pentru braconaj. Pe de alta parte, braconierii din partea romaneasca a Deltei Dunarii nu mai au nici o limita si devin tot mai violenti in fata autoritatilor. In ultimele zile, patru tulceni s-au impotrivit politistilor, atunci cand acestia au decis retinerea lor pentru identificare. Doi barbati din Dunavatu de Jos au fost surprinsi in zona comunei Murighiol transportand cu barca 258 de kilograme de somn, pescuit cu dispozitive electrice. Opriti de polistii de frontiera, cei doi braconieri i-au lovit si au incercat sa fuga. Alti doi braconieri din satul Plopu s-au opus si ei retinerii, batandu-se cu politistii.
In toate cazurile s-au intocmit dosare penale, iar pestele a fost confiscat. Singurul care continua sa nege realitatea este guvernatorul Deltei Dunarii, Paul Cononov, care declara ca braconajul este "in limite normale" in Rezervatie. (Alexandru Nastase) "
Astia ar trebui luati de guler, dar in primul rand Conov pt nesimtirea de care da dovada.
Si inca ceva, cazuri de acest gen se intampla peste tot....
Ti-a spus cineva vreo vorba urata? Ce-o dai cu zona Sibiu, ca asta-i alt topic si nu mi-am dat cu parerea acolo!!! Aici e topicul "Stiati ca...." noi de la agvps suntem activi, combatem daunatorul, traim din banii vostri, prostilor, iar cand ne miscam fundu' pe balta vrem decoratie si aplauze de la fraierii care ne platesc... Bravo Rex, stai ghinisorpikeman scrie:OOOO DA BATETI PALMA...fratilor ****** cand o curge Oltul prin Bucuresti si Lupeni sa ma anuntati si pe mine ca sa avem o discutie despre zona Sibiu...in rest pentru cei ca voi "marmota invelea ciocolata" - cand veti prinde peste sa ma anuntati si pe mine ca la jigniri conduceti detasatpityu scrie:Imi placi ss ! Esti figura ! Bate Palma !

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
pai da mai ss nam zis ca sunt PRO AJVPS dar ideea era ca in topicu initial se vb de pescuit comercial pe Olt in zona Sibiu...si inca nu s-a intamplat asta...deci urmeaza....adica unele lucruri pe care le spui is ok dar la unele faci atac la persoana...ma rog...nu ma enervez din niste cuvinte acu...fiecare cu parerea lui...dar mai uitete inca o data pe topic si fa abstractie de "stiati ca...." citeste doar ideea de "pescuit comercial pe baraje in zona aia" - pe mine ma afecteaza direct asta e problemass scrie:Ti-a spus cineva vreo vorba urata? Ce-o dai cu zona Sibiu, ca asta-i alt topic si nu mi-am dat cu parerea acolo!!! Aici e topicul "Stiati ca...." noi de la agvps suntem activi, combatem daunatorul, traim din banii vostri, prostilor, iar cand ne miscam fundu' pe balta vrem decoratie si aplauze de la fraierii care ne platesc... Bravo Rex, stai ghinisorpikeman scrie:OOOO DA BATETI PALMA...fratilor ****** cand o curge Oltul prin Bucuresti si Lupeni sa ma anuntati si pe mine ca sa avem o discutie despre zona Sibiu...in rest pentru cei ca voi "marmota invelea ciocolata" - cand veti prinde peste sa ma anuntati si pe mine ca la jigniri conduceti detasatpityu scrie:Imi placi ss ! Esti figura ! Bate Palma !