spinning apel
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Discutiile cu voi m-au facut sa inteleg mult mai bine care sunt problemele cleanului pe Olt, pacat ca nu am puterea de a face nimic si pentru asta imi este rusine. Mi-as dori sa fiu Presedintele Romaniei macar trei zile, pentru a putea elimina toate necazurile pescarilor, iar apoi mi-as da demisia.
Sunteti toti niste oameni extraordinari si intariti parerea mea cum ca pescarii sunt oameni buni. Va multumesc pentru toate gandurile voastre si m-as bucura sa imi dati voie sa va consider prietenii mei. Oricand veti dori sa veniti in Valcea sa pescuiti sau cu alte treburi, cautati-ma. Am sa ma ocup personal sa va simtiti bine in judetul meu. Nr. meu de tel. este 0745884588.

Vanatorule....intentia mea n-a fost nici pe departe sa te fac sa sapi o groapa si nici atat sa intrii in ea
...eu pur si simplu eram curios daca e vb de Valea marului sau vorbeati voi de altceva.....oricum sa stii ca am notat nr tau de tel si cand am sa vin in zona am sa abuzez de bunavointa ta si am sa ma las plimbat de tine pe tot Oltu din zona... 

Vanatoruldepesti:
hai sa iti mai descretesc putin fruntea: nu stiu cum sunt barajele pe Olt in jud. Valcea, dar in Oltul inferior barajele nu sunt deloc colmatate
. Sunt atat de putine suspensii in apa incat practic nu are ce sa se depuna pe fund. Sunt convins ca in zonele imediat in avalul barajelor mai exista clean, personal am prins in cursul vechi al Oltului care sta mai rau ca Sarulesti-ul lui Raduta
. Am vazut cu Razvan chiar si un pui de mreana - mort e adevarat
- deci exista si mreana. Afluentii Oltului sunt plini de clean, lacurile de munte la fel, iar din spusele lui Razvan Oltul la Caineni e patria lui
.
Nu iti face griji, cred ca natura repara mai devreme sau mai tarziu orice greseala facuta de noi.
Numai bine!
hai sa iti mai descretesc putin fruntea: nu stiu cum sunt barajele pe Olt in jud. Valcea, dar in Oltul inferior barajele nu sunt deloc colmatate

Nu iti face griji, cred ca natura repara mai devreme sau mai tarziu orice greseala facuta de noi.
Numai bine!
- vanatoruldepesti
- veteran
Razvane, oricand vrei tu poti veni la Valcea si iti promit ca o sa te simti extraordinar. O sa mergem pe malul stang al Oltului in zona Caineni - Rau Vadului, zona ce nu prea este "batuta" decat de pescarii din partea locului, care sunt putini la numar. Asta pentru ca este vorba de o portiune de 7-8 km cu acces foarte greu ptr. masini. O sa mergem pe drumul ciobanilor si o sa iti arat vaduri extraordinare.