Semnati petitia!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 17 Feb 2009, 22:10

daca va interesa
domnule apsalba este adevarat ca in cursul zilei de azi a-ti cerut demisia domnului presedinte ANPA , si daca da care sunt motivele.ca sa stie si amaratii de pescari pe care va laudati ca ii reprezentati.
daca ar stii aia "40 000 membri" pe ce le cheltuiti banii cu siguranta v-ar strange de gat.
si ca idee :stiti cu ce sunteti mai buni decat ajvps-uri sau agvps???prin 10 lei.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 17 Feb 2009, 23:35

apsalba scrie:
Ce pot sa va promit este ca in mai putin timp decat va steptati se va face ordine in pescuit. Inclusiv in Delta.
sa te auda D-zeu !!!
indiferent cine ar face-o . :wink:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Feb 2009, 08:26

pescuitorul scrie:daca va interesa
domnule apsalba este adevarat ca in cursul zilei de azi a-ti cerut demisia domnului presedinte ANPA , si daca da care sunt motivele.ca sa stie si amaratii de pescari pe care va laudati ca ii reprezentati.
daca ar stii aia "40 000 membri" pe ce le cheltuiti banii cu siguranta v-ar strange de gat.
si ca idee :stiti cu ce sunteti mai buni decat ajvps-uri sau agvps???prin 10 lei.
Da este adevarat. Si sunt motive serioase, cum ar fi:
- blocarea eliberarii permiselor pe anul 2009;
- introducerea unui proiect de modificare a OUG 23/2008, prin care respectivul domn se dorea satrapul pecuitului din Romania;
- blocarea negocierilor cu UE pe FEP;
- ignorarea dialogului social.
Cred ca sunt destule motive, nu?
Voi de ce nu ii cereti demisia si ma blagosloviti pe mine cu epitete pe care nu le merit?

miky,
nu fi ofticat. da si tu o solutie pentru pescuit, ca ziceai ca eu incurc treburile. eu cred ca de la spoit tingiri (asa se numesc acoperirile galvanice?) si pana la a face ceva concret pentru pescuit este cale lunga. talentul tau literar pe care il manifesti pe acest forum eu il inteleg ca o placere a ta de a te auzi vorbind. o poti face fara limite. doar este democratie, nu? da ceva concret, nu poti sa scoti pe goarna?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Feb 2009, 11:16

multumesc de raspuns.
mai am o singura intrebare
protocolul semnat de fnpsr cu CN " Apele Romane " va acorda dreptul de pescuit ?simplu da sau nu.atat vreau sa stiu.sau care este motivul ptr care ati incheiat acel protocol.
multumesc
dar va rog sunt 2 intrebari simple nu faceti romane.scurt si cuprinzator.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 18 Feb 2009, 11:17

he, he, he,... simt o oarecare frustrare in tonul tau de persoana publica, daca ai ajuns sa recurgi la termeni din copilarie de la tine de prin sat, ca sa ma mushti pe mine cat de cat...
in limbaj UE ( :lol: ), ce fac io se cheama altfel, cauta pe la cod CAEN 2561, asta asa ca sa iti fac si io trimitere la niste cifre si un paragraf mai oficial, sa vezi cum ii :lol:
si e drept ca n-are nici o legatura cu pescuitul, si nici nu trebe sa aiba... daca voiam sa fac ceva pentru domeniul asta studiam o piscicultura ceva,...
asa insa pescuitul ramane pentru mine doar o pasiune adica ceva de suflet cum tu nu ai de unde sa intelegi vreodata...
in mintea ta bolnava probabil ca toti medicii, dascalii, bibliotecarii politistii si dracu mai stie ce meserii au aia care tin un bat de pescuit in mana in timpul liber, is vinovati ca nu fac nimic pentru pescuit atunci cand is la lucru...
mah... nu fac... dar nici nu se bat cu pumnu'n piept ca tine...
tu esti un fel de "daca voi nu ma vreti, eu va vreu..." si deja o inteles toata lumea de ce :twisted:
o parere insa in directia asta, vrand nevrand ... o au, ca si mine... ca vad ce se intampla...
iar cand vine cate unu ca tine si incearca sa ne puna batista pe ochi si sa ne adoarma, e normal sa le mai zicem si noi macar pe forum... ca vorba ta...aici e la liber... si-i semn ca nu dormim :D
asa ca ai dreptate, e o placere sa socializez pe forum cand vad ca am cu cine, :D, si daca tot ii democratie ... de ce sa nu ?
Far'decat daca imi zice Danr ca el o facut forumu asta ca sa fie un avanpost de lupta crancena cu structurili agvpesiste, si nu mai au voie sa posteze decat eroii avangardisti, exponentii asociatiilor mici eliberatoare, transformati peste noapte in persoane publice veritabile pe motiv ca ii cunosc sau or auzit de ei vreo suta dois'pe nicknamuri de pe vreo 6-7 forumuri similare...
da pentru ca reveniram la personalitatea ta publica care te impiedica sa te exprimi ca persoana fizica spune-ne si noua atunci cand ai mai zis pe forum chestii in genul :
"mereti la plimbare..."
"sictir teparilor..."
sau mai recent :D : " sa scoti pe goarna..." :D
te-ai exprimat tot ca persoana publica ? ... :twisted:
sa nu ma pui sa caut citatele originale ca stii ca le gasesc... :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Feb 2009, 12:53

pescuitorul scrie:multumesc de raspuns.
mai am o singura intrebare
protocolul semnat de fnpsr cu CN " Apele Romane " va acorda dreptul de pescuit ?simplu da sau nu.atat vreau sa stiu.sau care este motivul ptr care ati incheiat acel protocol.
multumesc
dar va rog sunt 2 intrebari simple nu faceti romane.scurt si cuprinzator.
Protocolul cu ANAR (pe care l-am facut public) nu are alt rol decat de a putea realiza planul de management al resurselor acvatice vii, ca prima masura in intocmirea bazei nationale de date privind resursele acvatice vii. Este documentul de institutionalizare a unui raport de colaborare in vederea realizarii de proiecte si programe comune. Ce nu pricep pescarii sportivi (si nu este de mirare, avand in vedere experienta agvpsr) este faptul ca asociatiile nu pescuiesc. Asociatiile prin statutul lor (daca l-au citit careva, fiind la randul lor publice) au ca atributii crearea conditiilor privind practicarea pescuitului, protejarea si conservarea resurselor acvatice vii si de reprezentare a membrilor lor in relatiile cu autoritatile si alte organisme similare.
Dreptul de pescuit este dat de permisul de pescuit sportiv. Singura chestiune ce trebuie reglementata este cine trebuie sa fie emitentul acestui document.

PS Nu mi-ai raspuns daca demersul privind demiterea sefului ANPA a fost unul corect.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Feb 2009, 13:03

apsalba scrie: PS Nu mi-ai raspuns daca demersul privind demiterea sefului ANPA a fost unul corect.
sincer sa fiu aici privim lucrurile din unghiuri diferite.chiar nu ma intereseza acest aspect .este problema voastra a celor ce ati cerut acest lucru.cum stii tu niste lucruri asa stiu si eu numai ca tu le privesti din alt unghi.adica avem viziuni diferite asupra aceluiasi lucru.
apsalba scrie:Protocolul cu ANAR (pe care l-am facut public) nu are alt rol decat de a putea realiza planunul de management al resurselor acvatice vii, ca prima masura in intocmirea bazei nationale de date privind resursele acvatice vii
atunci de ce pe baza lui eco pescar informeaza pescarii ca au drept de pescuit pe apele din judet si nu numai?????asta inclusiv anul trecut

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Feb 2009, 13:15

Foarte simplu. Angajand FNPSR in acest proiect urias, daca ai citit protocolul (si sunt convins ca ai facut-o) ai fi vazut ca el este pus in aplicare de asociatiile membre. Astea sunt zonele de competenta ale asociatiilor, pe care nimeni nu le-a putut defini pana acum. In regulamentul de practicare a pescuitului (care este o anexa a planului de management) este prevazut ca asociatiile membre isi recunosc dreptul de reciprocitate pe zonele lor de competenta. Ce sa facem daca suntem singura federatie legal constituita la nivel national? Mai sti vreuna?

PS Stiu si eu punctul vostru de vedere. Direct de la sursa. Nu mizati pe el. Contractele de care vreti sa va tot legati facute cu CNAFP-ul trecetile la capitolul amintiri. Au murit odata cu cei cu care le-ati incheiat.

PPS Te inseli intr-un punct esential. Nu avem aceeasi viziune. Si nici aceleasi unghiuri din care abordam pescuitul sportiv. Sorry.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Feb 2009, 13:45

apsalba scrie:F
PS Stiu si eu punctul vostru de vedere. Direct de la sursa. Nu mizati pe el. Contractele de care vreti sa va tot legati facute cu CNAFP-ul trecetile la capitolul amintiri. Au murit odata cu cei cu care le-ati incheiat.
trebuie sa iti spun ca nu mizez pe nimic altceva decat faptul ca pe langa asociatia voastra de apartament eu unul am facut ceva ptr pescarul din sibiu si deja o mare parte s-au convins de acest lucru. ca nu face nimic doar incaseaza bani.
asta e diferenta pe care ma bazez f tare.poti sa te lupti cu cine vrei ca si pozitia ministerului o stiu f bine fata de tine si cum esti privit.exact cum spunea miky.ocupi un loc in sala si pe un scaun.eu daca in timpul in care esti tu pe un scaun eu sunt pe balta cu siguranta am mai mult de castigat. sincer nu financiar ca pe tine asta te intereseaza pe cand pe mine nu .asta e diferenta dntre un om cu gandire sanatoasa si unul cu una .........
soryy asta esti

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 18 Feb 2009, 14:17

deci viziunea si unghiul (optuz) din care abordezi tu pescuitul sportiv, este asta :
apsalba scrie:...Ce nu pricep pescarii sportivi... este faptul ca asociatiile de pescari (n.a) nu pescuiesc....

sunt sigur ca esti in asentimentul celor 40000 de membri...

asta e din putzul gandirii strategice !!! :lol: :lol: :lol:
sau o fi... gandire cu premeditare ? :twisted: :twisted: :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns