Semnati petitia!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Feb 2009, 15:23

dvs. apsalba, ca persoana fizica, ati propus amendamente la og23 :lol:
ce nu intelegeti din expresia "persoana fizica" ? e chiar asa straina aceasta expresie pentru dvs. ? sau ati ajuns sa va confundati propria persoana cu federatia al carui vremelnic presedinte sunteti ?
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Feb 2009, 16:02

domnule,
Te faci ca nu sti cu cine vorbesti? Pe undeva sunt totusi o persoana publica, nu un simplu pescar. Odata poate o sa intelegi si ce inseamna asta. Chiar daca functiile sunt vremelnice.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Feb 2009, 16:32

apsalba scrie:Atata timp cat asocierea nu este obligatorie si nimeni nu te poate obliga sa te asociezi, nu consider necesar sa ma pronunt asupra unui lucru evident.
apsalba scrie:Am propus un amendament la OUG 23/2008 care se refera expres la acest aspect. Adica sa nu mai fi obligat de nimeni sa fi membru intr-o asociatie pentru a obtine un permis de pescuit recreativ sportiv.
Nu se impaca deloc astea doua fragmente din aceeasi fraza! Ba asocierea nu e obligatorie, ba propuneti sa nu mai fi obligat ...
O fi si asta o tehnica de invaluire! :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Feb 2009, 16:43

:lol: scuze domnu' apsalba
acum am inteles ... sunteti persoana publica, NU PESCAR.
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Re: Semnati petitia

Mesaj de adiwolf » 17 Feb 2009, 19:25

pityu scrie: Nu numai ca sunt deacord, dar eu am fost de fapt unul din initiatorii neobligativitatii asocierii, in anul 2006 cand ne-am infiintat, dar atunci voi cei care azi ma criticati taceati "ca morcovul in pamant" si m-ati lasat sa ma lupt pe vremea acea cu apsalba multe luni de zile. ...........
sa stii ca inca mai caut aceste inscrisuri pe forum si ale naiba ca nu dau de ele deloc,oare de ce?? :wink:

oricum tin sa te felicit pt faptul ca te-ai alaturat norodului,presedintele tau nu a avut aceasta tarie de caracter (nici nu ma mira acest lucru)

apsalba
acele amendamente propuse de domnia ta ,marea persoana publica, se refera cumva si la liberul acces la resursa acvatica a domeniului public??
bineteles cu verificarea si respectarea foarte stricta legii.
??????

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Feb 2009, 19:52

apsalba scrie: Pe undeva sunt totusi o persoana publica...
Zau ? pe unde ?... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Feb 2009, 21:03

Prin partile esentiale, pe unde tu nu ai sanse sa ajungi. De exemplu, ce ai zice de CIPS? Sau comisiile de dialog social din trei ministere, sau invitatiile la conferinte internationale. Una a avut loc anultrecut intre 1 si 4 octombrie la Sibiu. Nu te-am vazut pe acolo. Poate te invitam si pe tine impreuna cu conducerea federatiei belgiene la Bradisor. Domnul Cerbu s-ar fi bucurat sa te vada. Acolo s-a tinut o prelegere despre rolul resurselor acvatice vii in calitatea buna a apei. De ce m-or fi invitat pe mine si nu pe gigi stefan, pe atunci seful pestilor din Romania?

adywolf,

spre surprinderea ta sa sti ca am tinut cont si de parerile de pe acest forum. De ce nu o fac si talentatii scriitori de aici? Simplu; aici se baga in seama doar intre ei. Acolo unde se iau deciziile nu prea au loc. Spune-mi o singura initiativa de pe acest forum care sa se fi concretizat. In afara de discutii sterile nu exista niciun rezultat. Am prevazut si liberul acces la resurse, asa cum ai vrut si tu, cu respectarea legii. Pentru prima oara intr-o lege a pescuitului apare patrula piscicola, corp de paza specializat, pentru constatarea si sanctionarea contraventiilor si infractiunilor piscicole. Suna bine? Marea ta personalitate este satisfacuta?

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 17 Feb 2009, 21:04

:lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Feb 2009, 21:13

micutsebastian scrie::lol:
Asa ziceam si eu. O sa vezi ce bugete or sa se faca din amenzi si cum marii pescari sportivi o sa-si revizuiasca stilul. Am trimis si niste poze cu vreo cativa legitimati cu cotizatii platita la zi, si care dadeau iama prin scobarime cu trilingul. Acum dau cu subsemnatul. Ce pot sa va promit este ca in mai putin timp decat va steptati se va face ordine in pescuit. Inclusiv in Delta.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Feb 2009, 21:47

apsalba scrie:Prin partile esentiale, ...
Curat esentiale coane Fanica !
te imbeti cu apa rece, daca tu crezi ca cineva moare de onoarea si dorul de a te invita pe tine la discutii, prin comitete si comitzii... pe la ministere si dialog social,... ma intreb cat de mare e oglinda in care te privesti inainte sa iesi din casa dimineata gata de infaptuit lucruri grandioase...
ai ajuns prin locurile alea ori pentru ca ai dat din coate sa te faci vizibil si bagat in seama pana s-or plictisit aia si te-or acceptat, ori pentru ca aia de dincolo nu stiau cu cine au de-a face,... or cautat prin niste registre si-or gasit acolo nume de mare federatie mare,... sunt sigur ca habar n-aveau sa se gandeasca cu cine au de-a face, deci las-o jos...
io pe la conferinte , mai mult sau mai putin internationale, cand m-am dus, m-am dus pentru ca aveam de spus ceva pe la ele nu sa ocup un loc pe scaun sa umplu sala de audienta si nici sa particip la cocktailu de dupa... dar asta in domeniul meu,... adica ala din care de pe munca mea statul primeste o gramada de bani anual ca taxe si impozite... de aia io imi permit ca pescuitul sa ramana la rang de hobby pentru mine si sa nu mai caut o vaca de muls bani si cand ma recreez si ma simt bine...
altfel sunt sigur ca Cerbu s-ar fi bucurar sa ma vada, totdeauna am fost o prezenta agreeabila pentru el, iar in privinta delegatiei belgiene, sper ca m-or scuzat... la ora aia cred ca eram dupa lipan pe undeva prin tara, nu spun unde ca nu mai divulg locuri bune de pescuit pe forum ca am vazut ce se intampla daca te scapa gura :D
iar la capitolu initiative si realizari nerealizate inca, iarasi las-o mai jos ca esti campion pe forumul asta...
nu ma fa sa-mi pun ambitia si sa caut prin toate postarile tale pomelnic de promisiuni si gogosi umflate pe care le-ai facut aici si pe care nici prafu' nu s-a pus ca n-o avut pe ce ca n-or existat niciodata,... daca ma apuc sa fac o lista cu ele va iesi cea mai lunga postare a mea de pana acuma...
macar noi nu ne batem in piept cu "stim ce avem de facut" si " nu stam degeaba" si... alte "alea" patriotice si mobilizatoare, ca in afara de strambe cat se poate si talpi impotriva unei evolutii normale a pescuitului si apelor in romania, nu se vede... daca lucrurile sunt inca in ceata dupa 3 ani de zile ti se datoreaza si tie chestia asta pentru ca de la inceput ai avut niste interese doar tangente cu pescuitul, si ai lasat de la tine doar acolo unde ti s-o dat peste degete cu liniaru '...
deci nu te mai umfla de atata personalitate publica cat zace in tine...
sa nu spargi oglinda aia...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns