ce nu intelegeti din expresia "persoana fizica" ? e chiar asa straina aceasta expresie pentru dvs. ? sau ati ajuns sa va confundati propria persoana cu federatia al carui vremelnic presedinte sunteti ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Atata timp cat asocierea nu este obligatorie si nimeni nu te poate obliga sa te asociezi, nu consider necesar sa ma pronunt asupra unui lucru evident.
Nu se impaca deloc astea doua fragmente din aceeasi fraza! Ba asocierea nu e obligatorie, ba propuneti sa nu mai fi obligat ...apsalba scrie:Am propus un amendament la OUG 23/2008 care se refera expres la acest aspect. Adica sa nu mai fi obligat de nimeni sa fi membru intr-o asociatie pentru a obtine un permis de pescuit recreativ sportiv.
sa stii ca inca mai caut aceste inscrisuri pe forum si ale naiba ca nu dau de ele deloc,oare de ce??pityu scrie: Nu numai ca sunt deacord, dar eu am fost de fapt unul din initiatorii neobligativitatii asocierii, in anul 2006 cand ne-am infiintat, dar atunci voi cei care azi ma criticati taceati "ca morcovul in pamant" si m-ati lasat sa ma lupt pe vremea acea cu apsalba multe luni de zile. ...........
Zau ? pe unde ?...apsalba scrie: Pe undeva sunt totusi o persoana publica...
Asa ziceam si eu. O sa vezi ce bugete or sa se faca din amenzi si cum marii pescari sportivi o sa-si revizuiasca stilul. Am trimis si niste poze cu vreo cativa legitimati cu cotizatii platita la zi, si care dadeau iama prin scobarime cu trilingul. Acum dau cu subsemnatul. Ce pot sa va promit este ca in mai putin timp decat va steptati se va face ordine in pescuit. Inclusiv in Delta.micutsebastian scrie:
Curat esentiale coane Fanica !apsalba scrie:Prin partile esentiale, ...