Semnati petitia!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
Sustin aceasta idee,nu cred ca este nimeni de acord cu asocierea fortata,si sper sa nu se supere nimeni ca incerc sa il actualizez astfel incat sa apara acest topic pe prima pagina a site-ului,pentru a putea fi mai usor accesibila...deci...UP 
Si sa speram ca aceasta petitie va schimba ceva..

Si sa speram ca aceasta petitie va schimba ceva..
Intotdeauna C&R
credeti ca o petitite cu semnaturi va face ca legea sa fie asa cum vrem noi?
ma-ndoiesc ca politicienii lu' peste vor luam seama la dorinta omului de rand.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- nickydarnico
- senior
Poate ca va face, poate ca nu. Pana la urma cu cat mai multe semnaturi cu atat mai multe sanse, nu?Michael scrie:credeti ca o petitite cu semnaturi va face ca legea sa fie asa cum vrem noi?
Daca esti de acord cu petitita, nu vad de ce nu ai semna.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
nu am nici o problema in a semna, dar fiind cetatean al acestei marete tari, simt ca e dejaba.
apropo, petitia ce ati semnat-o pentru inlaturarea lui tibanu de la tv, a avut vreun rezultat?
apropo, petitia ce ati semnat-o pentru inlaturarea lui tibanu de la tv, a avut vreun rezultat?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael scrie:nu am nici o problema in a semna, dar fiind cetatean al acestei marete tari, simt ca e dejaba.
emisiunea lui Tibanu deja se numeste altfel,si'a schimbat un pic comportamentul din timpul emisiunii si multe altele....deci a avut efect:D