putin ? hmm !!! mie mi se pare chiar mult pentru 2 zile de cand a aparut !apsalba scrie:...sunt peste 400 de semnaturi. Cam putin pentru 200.000 de pescari. Nu stiu de ce imi aminteste de alta lista deschisa pe acest forum. Inca nu ati inteles ca problemele voastre nu se rezolva aici?
dar ma rog ... sa nu abatem atentia !
Apsalba,
deci spune clar nu aburi lumea iara cu ocolisuri si cu ce zice noul presedinte al lu' ANPA, caruia te straduiesti sa-i intri sub piele pe usa din dos:
refuzi sa semnezi si sa te solidarizezi cu mai bine de 400 semnaturi reale, ale pescarilor pe care zici ca vrei sa-i reprezinti, intr-o problema care sustii ca e cuprinsa oricum in nu stiu ce propuneri (deci in strategia FNPSR) pe care le-ati facut voi pe culoarele nu stiu cui ...
refuzi sa fraternizezi cu noi pescarii, care totusi avem o opinie, motivand ca cele 450 de semnaturi de acuma, sunt neinsemnate pentru tine, iar "problemele pescuitului" stabilesti tu ca le vei rezolva cu o singura semnatura, a ta, care are in spate 4000 sau 40000 sau cati vrei tu, de membri despre care nu stii nimica, nu-i cunosti, nu i-ai intrebat ce vor, doar i-ai ademenit cu pret mai mic ca la ajvps si cu promisiuni electorale, profitand de o lege care ti-i punea pe tava... dar care sunt "reprezentativi" ... prin tine evident !

preferi sa discuti si sa hotarsti destinele pescuitului in romania, pe culoare stramte si dubioase, in cercuri intime, politicianiste, la masa leilor, unde faci pe dracu-n patru ca sa fii si tu primit, ... adica acolo unde se imparte untul, si e rost de lins pe degete macar...
ma scuzi ! ceva ma impiedica sa-ti urez pofta buna ! acel ceva se numeste demagogie ! adica aia pe care vrei tu sa o inghitim noi din partea ta !
Apsalba ! ai avut acum in mana sansa ta sa devii adevarat pescar ! pacat ca o ratezi !!! mare pacat !
Pityu si Apscaras ,
voi ... ce pozitie aveti ? va solidarizati cu cei 450 de pescari semnatari (de pana acum) ai petitiei, ca sa va sustineti propriile afirmatii care le-ati facut ?! sau si voi pretindeti ca sunt putini si neinsemnati fata de idealurile voastre "importante pentru tara ?"
aveti atata constiinta in voi incat sa faceti proprii vostri pasi, sau preferati sa calcati timid in umbra "gurului vostru", pe o poteca care duce oriunde... numai la pescuit nu ?
PS: Felicitari acelor presedinti de asociatii, membrii fondatori si orice altfel de membri care au semnat ! Nu pot sa le fac un compliment mai mare decat atat: Domnilor ! Sunteti niste oameni normali ! si mai sunteti si pescari pe deasupra ! un sincer Bravo !