Semnati petitia!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 14 Feb 2009, 12:47

apsalba scrie:...sunt peste 400 de semnaturi. Cam putin pentru 200.000 de pescari. Nu stiu de ce imi aminteste de alta lista deschisa pe acest forum. Inca nu ati inteles ca problemele voastre nu se rezolva aici?
putin ? hmm !!! mie mi se pare chiar mult pentru 2 zile de cand a aparut !
dar ma rog ... sa nu abatem atentia !
Apsalba,
deci spune clar nu aburi lumea iara cu ocolisuri si cu ce zice noul presedinte al lu' ANPA, caruia te straduiesti sa-i intri sub piele pe usa din dos:

refuzi sa semnezi si sa te solidarizezi cu mai bine de 400 semnaturi reale, ale pescarilor pe care zici ca vrei sa-i reprezinti, intr-o problema care sustii ca e cuprinsa oricum in nu stiu ce propuneri (deci in strategia FNPSR) pe care le-ati facut voi pe culoarele nu stiu cui ...

refuzi sa fraternizezi cu noi pescarii, care totusi avem o opinie, motivand ca cele 450 de semnaturi de acuma, sunt neinsemnate pentru tine, iar "problemele pescuitului" stabilesti tu ca le vei rezolva cu o singura semnatura, a ta, care are in spate 4000 sau 40000 sau cati vrei tu, de membri despre care nu stii nimica, nu-i cunosti, nu i-ai intrebat ce vor, doar i-ai ademenit cu pret mai mic ca la ajvps si cu promisiuni electorale, profitand de o lege care ti-i punea pe tava... dar care sunt "reprezentativi" ... prin tine evident ! :evil:

preferi sa discuti si sa hotarsti destinele pescuitului in romania, pe culoare stramte si dubioase, in cercuri intime, politicianiste, la masa leilor, unde faci pe dracu-n patru ca sa fii si tu primit, ... adica acolo unde se imparte untul, si e rost de lins pe degete macar...
ma scuzi ! ceva ma impiedica sa-ti urez pofta buna ! acel ceva se numeste demagogie ! adica aia pe care vrei tu sa o inghitim noi din partea ta !
Apsalba ! ai avut acum in mana sansa ta sa devii adevarat pescar ! pacat ca o ratezi !!! mare pacat !

Pityu si Apscaras ,
voi ... ce pozitie aveti ? va solidarizati cu cei 450 de pescari semnatari (de pana acum) ai petitiei, ca sa va sustineti propriile afirmatii care le-ati facut ?! sau si voi pretindeti ca sunt putini si neinsemnati fata de idealurile voastre "importante pentru tara ?"
aveti atata constiinta in voi incat sa faceti proprii vostri pasi, sau preferati sa calcati timid in umbra "gurului vostru", pe o poteca care duce oriunde... numai la pescuit nu ?

PS: Felicitari acelor presedinti de asociatii, membrii fondatori si orice altfel de membri care au semnat ! Nu pot sa le fac un compliment mai mare decat atat: Domnilor ! Sunteti niste oameni normali ! si mai sunteti si pescari pe deasupra ! un sincer Bravo !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Feb 2009, 13:30

taicanoe scrie:miky mai ai rabdare pana luni ... poate sunt plecati la pescuit sau sarbatoresc sf.valentin ... important e sa semneze nu e obligatoriu sa fie intre primi 50.
PS
acum sunt peste 400 de semnaturi

salut, si eu sunt indignat de ce se intampla in tara noastra cu permisela si cu directia in care tinde sa se indrepte pescuitul sportiv(si anume o sursa de venit pentru grasanii cu fotoliile mari)

P.S. eu am trimis in lista mea de mess aceasta petitie si vreau sa ma credeti ca este destul de mare... cam 300 de insi... care a vrut sau a avut timp a semnat care nu ...nu.... dar eu o gasesc ca o problema generala si ar trebui ca fim uniti toti pescarii din aceasta tara ca impreuna suntem o forta numai ca nu exista ca la cor un dirijor si atunci in loc sa se auda ca un cor puternic si clar se aude doar o zumzaiala fara noima :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Feb 2009, 15:17

apsalba scrie:taica noe,
faptul ca nu sustinem obligativitatea asocierii este cuprinsa in propunerile pe care le-am facut pentru completarea OUG 23/2008. Ai ramane surprins sa vezi ce pozitie are anpa prin semnatura noului presedinte.
Nu atepta pana luni; iti raspund pe fuga azi, intrucat in 10 minute plec, nu la pescuit asa cum pleci tu, ci la santierul pe care l-am inceput in numele asociatiei si unde azi se baga prima cupa de excavator pentru a fi si astfel prima asociatie care are propria sa locatie de pescuit, unde sa nu se mai certe pescarii cu politia, jandarmii sau alte asociatii frustrate de pierderea monopolului pe apele statului. Iti doresc si tie sa poti face la fel.

PS sunt peste 400 de semnaturi. Cam putin pentru 200.000 de pescari. Nu stiu de ce imi aminteste de alta lista deschisa pe acest forum. Inca nu ati inteles ca problemele voastre nu se rezolva aici?
mesajul meu catre miky a fost unul sincer si de bun simt fara intelesuri ascunse sau rauvoitoare
miky mai ai rabdare pana luni ... poate sunt plecati la pescuit sau sarbatoresc sf.valentin ... important e sa semneze nu e obligatoriu sa fie intre primi 50.
asa ca nu vad de ce te rupe pe tine grija daca eu merg la pescuit sau nu ? chiar esti curios de cum imi petrec eu timpul ?
In cele 10 minute pe care le-ai pierdut aici ca sa ne raspunzi puteai sa semnezi petitia si ai fi avut o bila alba dar in binecunoscuta metoda ai ales sa fi pe langa.
Si ca sa fim totusi in subiect -
dvs. ca persoana fizica ati semnat aceasta petitie ?
nu ma intereseaza "pozitia" federatiei, sunt doar curios sa vad persoana fizica nu juridica, din spatele nick-ului apsalba, ce pozitie are fata de acesta petitie care sustine neobligativitatea asocierii.
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Feb 2009, 16:03

Vijelie,

De ce nu il pui pe miky dirijor? Nu vezi ce bine combate? Sau el vrea sa se reprezinte doar pe sine? Odata cineva zicea sa faceti o asociatie a celor care nu vor sa fie asociati. Succes.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Feb 2009, 16:21

apsalba scrie:Vijelie,

De ce nu il pui pe miky dirijor? Nu vezi ce bine combate? Sau el vrea sa se reprezinte doar pe sine? Odata cineva zicea sa faceti o asociatie a celor care nu vor sa fie asociati. Succes.
mah, noi romanii am fost destule secole "asociati" si exista asa acum sa zicem de la "revolutie" o dorinta fireasca de a nu mai inghitzii rahatul tuturor. Asa ca nu poti sa invinuiesti pe nimeni ca nu vrea sa se asocieze cu X sau Y.

P.S. nu eu sunt cel care decide cine este sau cine sa fie "dirijorul" ... poate vrei sa fi chiar tu :twisted: :wink: :lol:

Fir intins!
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 14 Feb 2009, 16:46

apsalba scrie:taica noe,
iti raspund pe fuga azi, intrucat in 10 minute plec, nu la pescuit asa cum pleci tu, ci la santierul pe care l-am inceput in numele asociatiei si unde azi se baga prima cupa de excavator pentru a fi si astfel prima asociatie care are propria sa locatie de pescuit, unde sa nu se mai certe pescarii cu politia, jandarmii sau alte asociatii frustrate de pierderea monopolului pe apele statului.
Se pare ca in alba se fac noi locuri de munca prin grija FNPSR . Balastiera cu numarul ... cat ? De asta te ocupi in timpul liber in loc sa dai si tu o semnatura pe petitie . :roll: Federatia este doar paravanul afacerilor tale . Ce nu-mi intra mie in cap este ca daca nu esti pescar ce te freaca grija noastra , a celor care vor sa pescuiasca legal ? De ce vrei tu "binele" nostru al pescarilor cu orice mijloace ? De ce nu-ti vezi de afacerile tale linistit fara sa cheltuiesti banii asociatiei pe avocati si juristi de 3 ani ? Daca nu ai avea interese nu te implicai in pescuit . Sau te-ai obisnuit cu munca patriotica si nu poti trai fara ea ? Macar lasa tineretul sa nu stie ce inseamna munca patriotica obligatorie ci daca fac ceva sa o faca din convingere proprie . Oricarui copil o sa-i spui "nu fa asta " fi sigur ca o sa fie primul lucru pe care il incearca . Asociativa ! nici de-al dracului !!! :wink:

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 14 Feb 2009, 19:47

Miky! Am spus-o inaintea ta si a lui Adiwolf ca sunt adeptul neobligativitatii asocierii, dar nu pot sa semnez petitia, findca asa cum a fost conceputa si scrisa, este un atac murdar, de cea mai joasa speta la adresa tuturor asociatiilor, fara nici o deosebire. Ramaneti voi cei 400 cu neasocierea, dar vezi ca pescari in tara romaneasca sunt vreo 200.000, asa ca minoritatile n-au decat sa se supuna vointei majoritatii. Asta e! Imi pare rau de voi, dar n-am ce va face!

feugen
veteran
veteran

Re: Semnati petitia

Mesaj de feugen » 14 Feb 2009, 20:11

pityu scrie:Miky! Am spus-o inaintea ta si a lui Adiwolf ca sunt adeptul neobligativitatii asocierii, dar nu pot sa semnez petitia, findca asa cum a fost conceputa si scrisa, este un atac murdar, de cea mai joasa speta la adresa tuturor asociatiilor, fara nici o deosebire. Ramaneti voi cei 400 cu neasocierea, dar vezi ca pescari in tara romaneasca sunt vreo 200.000, asa ca minoritatile n-au decat sa se supuna vointei majoritatii. Asta e! Imi pare rau de voi, dar n-am ce va face!
Petitia este nesemnificativa daca ne gandim la cati pescari au acces ori sun "amatori" de internet. Eu cred (fara a avea vreo baza) ca nici macar 10% nu au tangente cu internetul (forumuri, site pescaresti etc), deci afirmatia ca din 200000 au semnat 400 este total lipsita de fundament. In plus de asta daca vrei neaparat sa te asociezi pentru a pescui (adica sa dai niste bani in plus) ori esti dus ori dai un ban doar ca sa sti ca nu-l mai ai.

P.S. Am scris la modul general fara a dori sa fac vreo paralela cu vreun comentariu existent.

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 14 Feb 2009, 20:23

feugen a zis
esti dus ori dai un ban doar ca sa sti ca nu-l mai ai.
Sunt dus bine Eugene, pentru ca in tara asta cine vrea sa faca ceva pentru semeni e catalogat ca fiind dus. Cum sa si faci ceva pentru altii cand poti sa faci numai pentru tine. Traiasca individualismul! Ttraiasca Romania! Bine punctat - mersi!
PS. La o petitie serioasa ma aliniez cu mare placere, dar la o bataie de joc ... niciodata. Ii las pe batjocoritorii consacrati!

miky
veteran
veteran

Re: Semnati petitia

Mesaj de miky » 14 Feb 2009, 20:46

pityu scrie:Miky! Am spus-o inaintea ta si a lui Adiwolf ca sunt adeptul neobligativitatii asocierii, dar nu pot sa semnez petitia...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma scuzati da' nu pot sa ma abtin... :lol:
dlor admini, Danr,... n-aveti dom'le o mutrita de aia care se tavaleste pe jos de ras ? bagati-o va rog ca se impune... uite, am nevoie de una de-aia acuma si n-o gasesc :lol:

pityule,
tu ai citit petitia ? sau macar vezi ce spui ? ! :lol:
oricum, trebe sa recunosc, mi-ai dat de lucru ! m-ai facut sa ma intorc la petitie si s-o mai citesc de vreo 5 ori :D
deci,...spui aici ca motiv pentru refuzul tau:
pityu scrie:...findca asa cum a fost conceputa si scrisa, este un atac murdar, de cea mai joasa speta la adresa tuturor asociatiilor, fara nici o deosebire.
deci dupa inca 5 lecturi cat am putut io de atent n-am gasit paragraful ala in care is atacate toate asociatiile fara deosebire...
tot ce am gasit este (citez din petitie):
"Cei care doresc schimbarea actualului ordin ... sunt reprezentantii AGVPS si ai altor asociatii de profil, care isi vad lezate interesele personale si isi pierd resursele financiare obtinute in mod nejustificat din conditionarea eliberarii permisului de pescuit sportiv de inscrierea in asociatie"
sau:
"Domnilor conducatori ai asociatiilor de pescuit care doriti schimbarea acestui ordin..."
sau:
"...unor organizatii..."
deci in opinia ta asociatiile mentionate in petitie sunt "toate", fara deosebire... adica nu exista decat alea care isi vad lezate interesele de desfiintarea obligativitatii...

noi, cei care am semnat credem ca mai exista si altfel de asociatii, sau ar trebui sa existe, la care nu se face referire in petitie, si anume exact alea care nu isi vad lezate interesele de respectivul ordin, asociatii sanatoase cu membri care au aderat din propria lor vointa la ele, si care probabil si-au propus obiective atractive pentru membrii lor, vizavi de pescuit...
acele asociatii, cu siguranta nu au o problema din semnarea acestei petitii, dimpotriva credem ca o vor sustine (vezi exemplele deja existente :D )
acuma no !... de tine depinde in care dintre felurile astea de asociatii vrei sa te incadrezi...
desi, judecand dupa cum ai recunoscut tu in petitie "toate asociatiile, fara deosebire",... noi credem c-am inteles de care parte esti !
io zic sa mai citesti petitia odata, mai atent, poate n-ai inteles ceva de-acolo..
sau poate ne arati paragraful din petitie unde sunt atacate murdar toate asociatiile, fara deosebire...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns