Semnati petitia!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 14 Feb 2009, 21:29

ptr mine topicul asta ma clarifica total. cine alearga dupa ciolan dintre cei de aici si cine nu.
eu unul am semnat si am comentat acolo ce am avut de comentat.

oare va exista un topic pe forumul asta unde gasca fnpsr sa cada de acord cu pescarii pe care se lauda ca ii reprezinta??????sa faca si ei ceva constructiv.
halal.

PS ce dracu sa se asocieze pescarii la eco pescar?ptr ce?macar de le dadea ramele mai ieftin sau o cutie pe an gratis din cei 600 mii luati anual.ca in rest. pauza.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 14 Feb 2009, 22:18

pescuitorul scrie: eu unul am semnat si am comentat acolo ce am avut de comentat.
Jos palaria!

nickydarnico
senior
senior

Re: Semnati petitia

Mesaj de nickydarnico » 15 Feb 2009, 00:19

pityu scrie:Miky! Am spus-o inaintea ta si a lui Adiwolf ca sunt adeptul neobligativitatii asocierii, dar nu pot sa semnez petitia, findca asa cum a fost conceputa si scrisa, este un atac murdar, de cea mai joasa speta la adresa tuturor asociatiilor, fara nici o deosebire. Ramaneti voi cei 400 cu neasocierea, dar vezi ca pescari in tara romaneasca sunt vreo 200.000, asa ca minoritatile n-au decat sa se supuna vointei majoritatii. Asta e! Imi pare rau de voi, dar n-am ce va face!
..... altceva decat sa va astept ca pe miei la taiere !!!
NU??? adica , doar anumite persoane , manate de interese propri , pot sa fie deacord cu schimbarea legii de care vorbim.
scuze dar te consider " deplasat ..." din moment ce sustii o ipocrizie.
saracii de voi va aninati de niste scuze la fel de patetice ca si voi. "felul in care s-a conceput si scris........ " sa va atace pe voi, pe voi care sunteti asa de "buni si inocenti " (poate ca ar fi bine sa schimbam motivatia petitiei si sa o facem pt reabilitarea estetica a asociatilor) :lol: :lol: :lol:
marsh ma !!!! odata tot o sa v-o intoarca !!! (karma)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 15 Feb 2009, 00:28

nickydarnico a scris
altceva decat sa va astept ca pe miei la taiere !!!
NU??? adica , doar anumite persoane , manate de interese propri , pot sa fie deacord cu o schimbare a legii de care vorbim.
saracii de voi va aninati de niste scuze la fel de patetice ca si voi. "felul in care s-a conceput si scris........ " sa va atace pe voi, pe voi care sunteti asa de "buni si inocenti " (poate ca ar fi bine sa schimbam motivatia petitiei si sa o facem pt reabilitarea estetica a asociatilor)
marsh ma !!!! odata tot o sa v-o intoarca !!! (carma)
Tu dupa ce ai scris aici sustii ca esti normal la cap ?

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 15 Feb 2009, 00:37

Miky, asa ceva se scrie inttr-o pettitie adresata Primului Ministru?
Domnilor conducatori ai asociatiilor de pescuit care doriti schimbarea acestui ordin, ce ati facut pentru bazinele piscicole naturale ale acestei tari? Ati populat macar cu un pui de peste fluviul Dunarea sau bratul Borcea ca sa conditionati pescuitul sportiv de plata taxei de inscriere in asociatie?
De unde stii tu mai XY cat peste am bagatt eu in apele domeniului public al statului? Ai fost la vreo actiune de populare cu mine si nu stiu eu ?
Tu ai bagat ceva in aceste ape sau ai numai pretentia sa scoti/ Afla ca eu am bagat pastravi reproducatori si nu putini. Daca vrei sa te convingi singur, vino si pescuieste linisttitt in Jiul de Vest si afluentii lui, basca Lacul Cariera Campul Lui Neag. Ii vei recunoaste sigur, ca difera puttin de indigenii nostri desii sunt tot indigeni. Daca te vei intalnii cu asemenea exemplare, tte invitt sa-i eliberezi daca estti pescar adevarat si sa-ti notezi in memorie ca au fost populati de APS Salmo-Carpatica Lupeni.
...... si mai termina cu jignirile gratuite ca nu te prind deloc :!: :!:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Feb 2009, 00:45

pityu scrie:nickydarnico a scris
altceva decat sa va astept ca pe miei la taiere !!!
NU??? adica , doar anumite persoane , manate de interese propri , pot sa fie deacord cu o schimbare a legii de care vorbim.
saracii de voi va aninati de niste scuze la fel de patetice ca si voi. "felul in care s-a conceput si scris........ " sa va atace pe voi, pe voi care sunteti asa de "buni si inocenti " (poate ca ar fi bine sa schimbam motivatia petitiei si sa o facem pt reabilitarea estetica a asociatilor)
marsh ma !!!! odata tot o sa v-o intoarca !!! (carma)
Tu dupa ce ai scris aici sustii ca esti normal la cap ?
dac tie iti pare normala opinia ta si pozitia pe care o ai fata de petitia in cauza , atunci nu ,nu sunt normal!!!!

CatalinS
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CatalinS » 15 Feb 2009, 00:46

pityu scrie:Miky! Am spus-o inaintea ta si a lui Adiwolf ca sunt adeptul neobligativitatii asocierii, dar nu pot sa semnez petitia, findca asa cum a fost conceputa si scrisa, este un atac murdar, de cea mai joasa speta la adresa tuturor asociatiilor, fara nici o deosebire. Ramaneti voi cei 400 cu neasocierea, dar vezi ca pescari in tara romaneasca sunt vreo 200.000, asa ca minoritatile n-au decat sa se supuna vointei majoritatii. Asta e! Imi pare rau de voi, dar n-am ce va face!
Da...or fi 20000 dar majoritatea au fost "obligati" din diferite motive sa plateasca taxe aiurea la asociatii si ajvps-uri... si pentru ce... ca sa traiasca niste fomisti de pe urma lor. Daca vrei asociatie fa-ti...dar cu prietenii tai sau cu cine vrei tu. Concesioneaza o balta, o bucata de rau si atat... nu ma obliga pe mine sa-ti platesc taxa daca vreau sa pescuiesc in ce judet am eu chef. Traim intr-o tara plina de tigani si hoti... pardon, asta e un pleonasm... am vrut sa zic presedinti de asociatii si hoti,,,aoleu cred ca si asta inseamna acelasi lucru. Oricum as da-o sunteti toti o apa si-un pamant...si asociatiile si ajvps-urile... asa ca marsh cu aberatiile pe care ni le bagi pe nas.

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 15 Feb 2009, 00:57

D-le CatalinS! Sa faci bine si sa faci tigan si hot pe cine te-a educat asa de prost. Ai inteles?
Eu nu te-am jignit cu nimic, cum iti permiti sa vorbesti asa?
D-lor admini si moderatori! (inclusiv MihaiV)! Voi numai pe mine ma stiti atentiona cand am curajul sa apostrofez pe buna dreptate pe cei care nu respecta regulamentul forumului? Vreti sa spuneti ca regulamentul e valabil numai pentru mine? Va rog atunci sa si notati treaba asta ca sa stiu si eu :!:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Feb 2009, 01:02

pityu scrie:D-le CatalinS! Sa faci bine si sa faci tigan si hot pe cine te-a educat asa de prost. Ai inteles?
Eu nu te-am jignit cu nimic, cum iti permiti sa vorbesti asa?
D-lor admini si moderatori! (inclusiv MihaiV)! Voi numai pe mine ma stiti atentiona cand am curajul sa apostrofez pe buna dreptate pe cei care nu respecta regulamentul forumului? Vreti sa spuneti ca regulamentul e valabil numai pentru mine? Va rog atunci sa si notati treaba asta ca sa stiu si eu :!:
:datz: :wallbash: :fluch :explode: :lol1: :lol1: :lol1:

pityu
veteran
veteran

Semnati petitia

Mesaj de pityu » 15 Feb 2009, 01:05

Miky! Imi dau cuvantul, ca voi semna o petitie de acest gen, dar facut de un avocat, care se si pricepe si nu scrie asemenea ineptii ce a putut scrie acest initiator. Zau , nici macar nu se intelege cui i se adreseaza. In titlu scrie ca se adreseaza Domnului Ministru, iar in text se adreseaza asociatiilor si presedintilor acestora. Pai o asemenea petitie nici nu o citeste Domnul Ministru, va garantez eu. Daca vreti cu adevarat ceva serios, atunci trebuie apelat neaparat la un avocat. Altfel e frectie la un picior de lemn.

Scrie răspuns