Se reproduce lostrita pe cale naturala???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 22 Mar 2009, 13:39

N-AR fi o problema dar din moment ce nu poti pescui nu am nici o satisfactie.pescuitul virtual sau din povesti nu ma intereseaza.Eu am un principiu ...ce-i in mana nu-i minciuna....oricum la mine nu-i ca la banca...transferul pestelui in proportie de 90% ,din apa... in majoritatea cazurilor ajunge direct in tigaie.Rar dau bani pe mortaciuni.Si mi se pare corect...

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 22 Mar 2009, 14:36

Nici macar nu s-a populat si unii deja se gandesc cum sa le-o dea in bot si avand imaginea unei fripturi in gand, isi plimba limba in gura salivand, sperand ca in viitorul apropiat sa inghita si o lostrita de populat ...

Stati flexati , multe alte carpe si pungi o sa impodobeasca malurile raurilor pana atunci...

off topic: Apsalba , cine trebuie sa reprezinte pescarii in relartia cu cei care emit legi ? chestiunea e de interes pe un alt topic , continuam acolo :arrow:

"lache" daca ai chef de ironii vorbim pe privat, incearca sa iti respecti partenerii de dialog de pe forum... bafta la prins lostrite! :lol:

pityu
veteran
veteran

se reproduce lostrita pe cale naturala

Mesaj de pityu » 22 Mar 2009, 17:53

NO COMENT :( :!:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 22 Mar 2009, 19:08

Vorba lu` Base:"Popor nerecunoscator!" :x

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 22 Mar 2009, 20:23

,,Torchon" te simti lovit in orgoliu ! :D :D :D

Dupa ce lovesti vrei mangaieri ! :cry:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mar 2009, 07:12

micutsebastian scrie: off topic: Apsalba , cine trebuie sa reprezinte pescarii in relartia cu cei care emit legi ? chestiunea e de interes pe un alt topic , continuam acolo :lol:
Doar cei care pescarii ii imputernicesc in acest sens. Esti de acord ca nu pot fi imputerniciti decat cei care sunt asociati. Exista niste legi in acest sens; legea transparentei decizionale, legea asociatiilor si fundatiilor si insasi Constitutia. Aceste dialoguri nu pot avea loc decat in cadru institutionalizat. Asta e.

Cat despre subiectul in discutie el se va realiza. Am cerut deja avizele de la ANPA, ANPM si ANAR si vom depune un proiect in acest sens. Doritorii de friptura de lostrita ar fi bine sa-si evalueze bine actiunile. Pescuitul sportiv nu are nevoie de ei.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 23 Mar 2009, 08:18

Nu ati raspuns la doua intrebari si anume la cea referitoare la pescarii de spinning si la felul cum se va pescui pe defileu, cu permisul actual sau numai cu autorizatii speciale ? :?:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mar 2009, 10:29

lucky_51 scrie:Nu ati raspuns la doua intrebari si anume la cea referitoare la pescarii de spinning si la felul cum se va pescui pe defileu, cu permisul actual sau numai cu autorizatii speciale ? :?:
Defileul va fi declarat arie naturala protejata si pescuitul se va face numai pentru competitii de pescuit sportiv C&R. Asa ca domnul cu friptanele sa se linga pe bot. Atata timp cat ANPA nu contribuie financiar la populare nu poate revendica dreptul de administrare a zonei respective, cu atat mai mult cu cat nu are nici o legatura cu practicarea pescuitului recreativ sportiv.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 23 Mar 2009, 10:56

Din cate am auzit se pare ca defileu Jiului este intr-o mare reconstructie, curs de deviere al apei, constructie de drum modernizat pe patru benzi, baraje si sa nu mai vorbim de statiile de betoane care deverseaza cimentul de la spalarea cifelor direct in Jiu. Credeti ca proiectul va deveni viabil in asemenea conditii ? Lostrita se va putea adapta la cenusa si la ciment ? :?:

pityu
veteran
veteran

se reproduce lostrita pe cale naturala

Mesaj de pityu » 23 Mar 2009, 23:20

Lucky! Eu am vazut ca apsalba ti-a raspuns la intrebarea asta inainte de a o pune. Haios - nu? Pai nu ti-a zis ca totul se va face pe baza unui proiect, deci asta automat implica luarea in calcul a tuturor factorilor care pot influenta pozitiv sau negativ aceasta repopulare.
Voi aveti impresia ca o repopulare de o importanta asa de mare se face doar asa batand din palme .. cu nea Ion de pe strada?
Va stiam oameni seriosi !

Scrie răspuns