Salaul - Ce momeli folositi?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Momeli folosite la salau

Pestisor viu
6
6%
Pestisor mort sau "bucatica"
2
2%
Pestisor "mort manie"
5
5%
Soft bait-uri (twistere, Carolina Rig, Texas rig, Drop-shot, etc.)
70
75%
Oscilante, rotative, etc.
0
Niciun vot
Voblere
10
11%

Voturi totale: 93

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Mar 2005, 12:30

legio1083 scrie:Ce am vazut, si mi-a picat fata a fo o chestie care e defapt un paternoster, cu pestiuci morti, prinsi cu 2 ace, unul in nari altul spre coada, operati cu 3-4 crestaturi pe fiecare parte si cu operculii taiati ca sa se vada btanhiile si unflati cu o bucata de poliestilen expandat(scartzai, dom'le! sau tavita de la pui grill) in burtica pt a fi flotanti... Nu mai stiu unde si la cuine am observat-o dar mi s-a parut cea mai tare chestie posibila---------------------------------<*)))><
Frate, ala sigur era pescar sau se ocupa cu ceva voodoo&stuff. :lol:
near the beer

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Mar 2005, 13:45

daniel,

frunzaru a mers foarte prost anul trecut, iar vara nu prea e anotimpul propice pescuitului la plastice. datorita abundentei hranei naturale tinde sa se lase pacalit numai de un oblete suculent, mort sau viu :lol: , plus ca nu sunt aglomerati.

cauta barajele cu debit constant primavara si toamna, si o sa vezi ca plasticele sunt mai bune decat momelile naturale.

Numai bine!

dinca_daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinca_daniel » 08 Mar 2005, 08:58

@ todi

In primul rand iti multumesc pentru informatii si daca tot ai fost asa amabil as mai avea cateva intrebari. In week-end as vrea sa merg la pescuit (daca ma ajuta putin si vremea), unde imi recomanzi sa-mi incerc plasticele, voblerele, rotativele etc.? Care sunt barajele alea cu debit constant? :) Am mai auzit de niste balti pe undeva intre Ganeasa si Dragasani, cica ar fi pline de rapitori, stii cumva pe unde sunt aceste balti?

Toate cele bune :D

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 08 Mar 2005, 09:04

Ieri pe la 13 al fo pe malul baltii, ca-mi plesnea maseaua de pofta, si am gasit strat de gheata , si pojghita sparta pealocuri langa maluri. Sob pelicula, o cafeaculapte care n-ar fi lasat nici pe Nemo sa respire... Asa ca mai rabdam un pic... poate avem timp de o pescuiala pana vine prohibitia... :cry:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 08 Mar 2005, 09:44

daniel,

deocamdata zic sa stai acasa, nu de alta da' e cald si frumos INDOORS.

nu stiu la ce te referi cand spui "balti". daca e vorba de baraje pe Olt termenul e cam ciudat. Intre ganeasa si dragasani sunt urmatoarele baraje: slatina, arcesti, strejesti si dragasani. Te'as sfatui sa te departezi de slatina, datorita numarului mare de pescari la salau de'acolo.

in aval de slatina, sunt ipotesti, draganesti, frunzaru, rusanesti si izbiceni, care sunt date peste cap de turbiditatea afluentilor oltului si deverseaza peste stavile.

cand spui "balti" intelegi baltile de langa piatra olt? alea's o porcarie si pe deasupra stiuca inca n'a depus.

eu nu prea mai dorm noaptea :lol: :lol: dar zic sa ai putina rabdare :lol: :lol:

Numai bine!

Si ca sa nu fiu off topic, doteaza'te bine cu MT de 8 si 10 cm si jiguri 10-14 g pe 2/0 si 4/0, mustad de la arrow. :lol: :lol:

Salut!

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 02 Dec 2011, 17:39

up

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Dec 2011, 19:01

eheee, ce vremuri
ce informatie gaseai atuncea si ce se discuta

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 03 Dec 2011, 17:02

"eheee,ce vremuri..."
Vorbesti de parca ai 100 de ani si te pregatesti sa o mierlesti! Iesi din casa, mergi la Daesti cu o tabla de stiuca, baga un salmo la Raul Vadului sau alte table pe Vidra (n.r. Aici, daca te prinde cineva, spui si tu ca mine k n-ai mai rezistat... :)) Te gasesc rau de tot :(
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Dec 2011, 17:47

what the fuck!!!
:shock: :shock:
sa de'a draqu sa nu raspunzi la mp su tel :twisted:

Scrie răspuns