Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

Salut!
Eu de cate ori am dat cu Shad sau Twister,nu am luat nimic.Toti salaii pe care i-am prins,la vobler,Rapala sau Salmo.Cred ca din cauza asta mi-am pierdut increderea in silicoane.Oricum,voi mai incerca cu Shad-uri.Se spune ca cea mai prinzatoare naluca este cea care-ti place tie,o folosesti mai mult si vei prinde cu ea.
Toate cele bune!
-
eugen
- veteran

pai chiar asa e. data viitoare ia cu tine doar cutia cu plastice si jig-uri, ca sa n-ai alternative la indemana. si-o sa vezi ca vei prinde.
-
Wavedancer
- veteran

-
Am fost oarecum "ocupat" in ultimele zile si te-am scapat din mina Eugene.

Serios acum, cicade am si eu, multumesc pentru oferta. Asa cum ziceam, cind am gasit zone adinci, cu rupturi bruste de nivel am preferat sa incerc somnul la vobler, decit salaul la cicada. Dar, cine stie, poate incerc in prima iesire in Delta in anul asta. Citeva Erie Dearie iti dau cu draga inima, atunci cind le primesc. Facem schimb de informatii dupa aia, invatam impreuna cum "lucreaza". Apropo de "vechituri", "talismanul" meu este o oscilanta "turtle-back" Panther-Martin, din alama, "pescuita" din gura unei stiuci. Adica am prins stiuca, care avea lingurita aia infipta in coltul gurii. Stiuca am eliberat-o, lingura nu.
-
Michael
- Moderator

eugen scrie:pai chiar asa e. data viitoare ia cu tine doar cutia cu plastice si jig-uri, ca sa n-ai alternative la indemana. si-o sa vezi ca vei prinde.
Ai dreptate Eugen,asa voi face.
Toata stima.
-
Michael
- Moderator

Wavedancer scrie:Dupa o lunga perioada in care am folosit "intensiv" voblerele, am realizat ca cea mai versatila metoda de pescuit salaul este cea cu soft-bait-uri. Gasesti o modalitate optima de a le folosi pentru orice situatie posibila.
Silicoanele merg si la alti rapitori?Sau numai la salau?
-
eugen
- veteran

merg pentru toate speciile, dar la salau merg mai bine decat orice alta naluca.
-
dan craciun
- utilizator constant

-
Pentru mine ,pe primul loc , la salau, sint silicoanele.Pe locul doi:silicoanele,iar pe trei...silicoanele.Mai folosesc voblere si f.rar pestisori vii sau morti.
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
pentru mine la pescuitul salaului cea mai prinzatoare momeala sa dovedit a fi pestisorul viu.
si dintre toti pestisorii cel mai bine am prins la guvida-desi poate pare mai greu de crezut .In Dunare pentru mine sa dovedit a fi cea mai buna momeala
-
danr
- Site Admin

unde dai in Dunare, in ce zona ?
la plastice ai incercat ?
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
Eu pescuiesc in zona Galati-Braila eu fiind din Galati
Sa stii ca am incercat si pescuitul cu alte momeli twistere, voblere atat din barca cat si de pe mal.Desi zona abunda de salaii eu nu am reusit pana acum sa prind nici un salau la twister si credema ca as vrea tare mult sa reusesc ,ca nu m-as mai chinui asa mult cu procurarea momelii vii si cu pastrarea acesteia 2-3 zile pana merg la pescuit.
Tu cam ce twistere folosesti?
Si ce ustensile?